Sinastrija pitanja i nedoumice

• Odgovora: 149
Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ela91

• *
  • 34
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Sinastrija pitanja i nedoumice
« Odgovor #130 poslato: 07:15:38, 09.Apr.2015. »
Može li neko da pogleda ovu sinastriju i da mi kaže šta u njoj daje ludu strast...
Nemamo uopšte dodir Ma i Ve, njemu te moje plante upadaju u 9 polje, skroz bez veze
A mene fizički boli koliko ga jako poželim, raspametim se koliko mi treba
Šta znam, ali meni se muti razum od te neke želje prema ovom dečku, nikada se nisam ovako osećala
Evo je karta http://www.dodaj.rs/?2r/AF/4zTDOUkX/astro61gw13708mikahelena.gif
E, da još jedna stvar jako ga posesivno doživljavam, kao nešto samo moje...
Šta ukazuje na ta osećanja, jel moguće da taj rad daje Ma90Pl..
Imamo par ovih tunjavih sekstila i trigona, ali nema šanse da mi to daje ovaj osećaj..možda je do So0Mo
Šta Vi mislite

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #131 poslato: 23:25:15, 25.Jul.2015. »
Mozete li da mi objasnite sta znaci kada su planete partnera u mojoj  sedmoj kuci...
 :)

Recite koja su to astrološka tela?

Može li neko da pogleda ovu sinastriju i da mi kaže šta u njoj daje ludu strast...
Nemamo uopšte dodir Ma i Ve, njemu te moje plante upadaju u 9 polje, skroz bez veze
A mene fizički boli koliko ga jako poželim, raspametim se koliko mi treba
Šta znam, ali meni se muti razum od te neke želje prema ovom dečku, nikada se nisam ovako osećala
Evo je karta http://www.dodaj.rs/?2r/AF/4zTDOUkX/astro61gw13708mikahelena.gif
E, da još jedna stvar jako ga posesivno doživljavam, kao nešto samo moje...
Šta ukazuje na ta osećanja, jel moguće da taj rad daje Ma90Pl..
Imamo par ovih tunjavih sekstila i trigona, ali nema šanse da mi to daje ovaj osećaj..možda je do So0Mo
Šta Vi mislite

Iz vaše ličnosti sigurno da je bitna konjukcija Venere i Plutona koja vas intenzivno vuče ka nekoj osobi ponekad i neracionalno. U sinastriji bi to bio kvadrat Mesec-Mars (plus Mesec sekstil Mars- ako postoji aspekt), onda trigon Mars-Uran, konjukcija Sunce-Mesec, kvadrat Mars-Pluton (ako postoji).
« Najnovija izmena:: 23:36:42, 25.Jul.2015. TF2008 »

*

Van mreže evge

• *
  • 7
  • 0
« Odgovor #132 poslato: 01:10:06, 13.Avg.2015. »
Njegova fortuna u konjukciji sa hironom konjuktira moj Asc i moju fortunu u raku..jel ima tko ideju sta bi to bilo..meni izgleda kao da ce on zaljecit moju fortunu svojim bolom  (*o*)
Ili je samo sretan u vezi mene pa me na taj nacin oporavlja???  (perverzija)

« Odgovor #133 poslato: 16:11:27, 28.Okt.2015. »
Treba mi iuporedni,ili sta god,u problemu sam...rodjena sam 8.9.1974. a on 8.7.1984.

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #134 poslato: 12:15:41, 01.Nov.2015. »
Njegova fortuna u konjukciji sa hironom konjuktira moj Asc i moju fortunu u raku..jel ima tko ideju sta bi to bilo..meni izgleda kao da ce on zaljecit moju fortunu svojim bolom  (*o*)
Ili je samo sretan u vezi mene pa me na taj nacin oporavlja???  (perverzija)

Da biste razgovarali o nekoj sinastriji najbolje je imati celokupan pregled položaja i aspekata.

Treba mi iuporedni,ili sta god,u problemu sam...rodjena sam 8.9.1974. a on 8.7.1984.

Kompletan uporedni horoskop tj. kompletnu sinastriju možete napraviti samo ako imate pored datuma i vreme i mesto rodjenja osobe.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #135 poslato: 02:47:10, 09.Apr.2017. »
Ima li neka dobra duša da podijelimo znanje tj. da pogleda uporedni, prilično sam pristrasna a opet nepovjerljiva prema svojoj procjeni da bih bila zahvalna da neko žvrljne koje slovce..  :-[

pisaću i ja šta god da treba  ;D

*

Van mreže secovic.a

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #136 poslato: 09:06:03, 10.Nov.2017. »
Molila bih odgovor ko je vise vezan za vezu
Ja: 16.07.1964. 8:00 sarajevo
On: 16.08.1970 ne znam sat rodj.u visegradu
Srdacan pozdrav
Zahvalna..

*

Van mreže Mihica3

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #137 poslato: 00:04:22, 23.Nov.2017. »
Pozdrav. Nova sam na forumu. Tko zna. Imam s jednim deckom dosta planeta mars , jupiter, venera jos neki u nekom aspektu sa saturnom jel to odraz karmicke veze? Sunce kvadrat mjesec, mjesec opozicija saturn. Sjeverni Cvor square venus, pluton , konjukcija chiron , i s.node square venus pluto.. kaj bi to bilo
Ascendent trigon saturn venera trigon saturn, mars konjukcija saturn
2. Pise na astroloskim stranicama da venera na sjevernom cvoru partnera ukazuje na brak. Da li se to odnosi samo na konjukciju ili i druge aspekte trigon, kvadrat itd..?

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #138 poslato: 14:15:42, 22.Jan.2018. »
Ima li neka dobra duša da podijelimo znanje tj. da pogleda uporedni, prilično sam pristrasna a opet nepovjerljiva prema svojoj procjeni da bih bila zahvalna da neko žvrljne koje slovce..  :-[

pisaću i ja šta god da treba  ;D

Počnite sa analizom da vidimo šta ste zaključili i da li ste u pravu.

Molila bih odgovor ko je vise vezan za vezu
Ja: 16.07.1964. 8:00 sarajevo
On: 16.08.1970 ne znam sat rodj.u visegradu
Srdacan pozdrav
Zahvalna..

Prvo, nejasno je pitanje...
Drugo, dajte nam skicu vaših karti...  https://mojforum.net/index.php?topic=15743.0

Pozdrav. Nova sam na forumu. Tko zna. Imam s jednim deckom dosta planeta mars , jupiter, venera jos neki u nekom aspektu sa saturnom jel to odraz karmicke veze? Sunce kvadrat mjesec, mjesec opozicija saturn. Sjeverni Cvor square venus, pluton , konjukcija chiron , i s.node square venus pluto.. kaj bi to bilo
Ascendent trigon saturn venera trigon saturn, mars konjukcija saturn
2. Pise na astroloskim stranicama da venera na sjevernom cvoru partnera ukazuje na brak. Da li se to odnosi samo na konjukciju ili i druge aspekte trigon, kvadrat itd..?

Dobro nam došli!
Većina onih sa kojima stupamo u kontakte različite vrste možemo smatrati karmički povezanim.

Ovo što vi imate dosta astroloških tela u aspektima sa Saturnom dotične osobe samo govori o tome da će ova osoba biti vaš životni učitelj na odredjenim životnim poljima bez obzira da li ima više ili manje iskustva.
« Najnovija izmena:: 14:28:52, 22.Jan.2018. TF 2008 »

*

Van mreže Mirjana16011990

• *
  • 19
  • 3
« Odgovor #139 poslato: 02:59:13, 26.Mar.2018. »
https://www.astro.com/cgi/chart.cgi?gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=61&mth=gw&sday=26&smon=3&syr=2018&rs=0&add=14&pfday=-YP%201&mainasp=1
Pozz
Kako vam se cini ova sinastrija? Po meni i mom tumacenju je izuzetno jaka ali me zanima kako drugi vide ovaj spoj i da li tu ima buducnosti :)

Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000