Sinastrija pitanja i nedoumice

• Odgovora: 149
Stranice: « 1 ... 9 10 11 12 13 ... 15 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • Pol: Žensko
  • I reč je dodir.. ako znaš..
Odg: Sinastrija pitanja i nedoumice
« Odgovor #100 poslato: 23:02:00, 11.Sep.2013. »
Čemu dajete prednost kad analizirate, dobrim aspektima vladalaca polja, i ličnih planeta ili položaju planeta u kućama?

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
« Odgovor #101 poslato: 07:23:39, 12.Sep.2013. »
Ja pogledam da li ima kontakta Sa sa licnim planetama da znam hoce li veza biti opterecujuca i koliko, kontakt Mo i So- muski i zenski princip pa onda polja gde padaju planete itd...
Mada citam u poslednje vreme(mislim da tu tezu zastupaju tradicionalisti) da je bitna jako i Fortuna u kontaktu sa svetlima najpre...

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #102 poslato: 12:29:57, 12.Sep.2013. »
Svakako ali ako postoje asp So i Mo, Ve i Ma, asp Me i komunikacija je bitna  ;D..vladalaca IV, V, VII pa i Sa da da trajnost, može li položaj u kućama mnogo da oduzme?

Fortuna dodaje ali ne pokreće, po meni slatka dopuna..

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #103 poslato: 12:55:07, 12.Sep.2013. »
Mislim da su aspekti mnogo bitniji. Polozaj po kucama bih ja na kraju gledala, tj posle aspekata

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #104 poslato: 00:41:52, 20.Okt.2013. »
Ja bi htela da pitam, kako se moze videti da ce dvoje ljudi uci u vezu? Koji su pokazatelji u sinastriju da ce se oni srenutii da ce biti u ljubavnoj vezi?

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #105 poslato: 08:56:20, 21.Okt.2013. »
Ja bi htela da pitam, kako se moze videti da ce dvoje ljudi uci u vezu? Koji su pokazatelji u sinastriju da ce se oni srenutii da ce biti u ljubavnoj vezi?

Ja mislim da se ovo ne moze videti iz sinastrije, moze iz pojedinacnih natala tj tranzita  se mogu videti potencijalni periodi ulaska u vezu.

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #106 poslato: 13:02:10, 21.Okt.2013. »
Ja mislim da se ovo ne moze videti iz sinastrije, moze iz pojedinacnih natala tj tranzita  se mogu videti potencijalni periodi ulaska u vezu.

Da, to znam, ali ja sam mislila na one karmicke, sudbinske veze.... Sinastrija bi to trebalo da pokaze, da ce te dvoje nezaobilazno uci u vezu.

*

Van mreže Antelope7

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #107 poslato: 14:54:08, 28.Nov.2013. »
Zanima me aspekt VE 90 JU u sinastriji ??

Moja VE, vlada V i X poljem ... ali i svim ostalim licnim planetama. Iz mog XI polja, upada u njegovo II polje.

Njegov JU vlada III i VI poljem. Iz njegovog XI polja, upada u moje VIII polje.

Ovo je ujedno i jedini aspekt moje VE u sinastriji, dok njegov JU ima ostale dobre aspekte ka mojim planetama.
Citala sam da u 90, JU vara VE ... e sad, mora li to znaciti da je u pitanju neverstvo obzirom na podatke koje sam iskucala ??

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • 14
« Odgovor #108 poslato: 02:13:40, 27.Mar.2014. »
sta daje u sinastriji konjukcija mog marsa i njegove venere u ovnu? kao i konjukcija moje venere sa njegovim suncem i merkurom u biku?

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #109 poslato: 20:19:11, 27.Mar.2014. »
Zanima me aspekt VE 90 JU u sinastriji ??

Moja VE, vlada V i X poljem ... ali i svim ostalim licnim planetama. Iz mog XI polja, upada u njegovo II polje.

Njegov JU vlada III i VI poljem. Iz njegovog XI polja, upada u moje VIII polje.

Ovo je ujedno i jedini aspekt moje VE u sinastriji, dok njegov JU ima ostale dobre aspekte ka mojim planetama.
Citala sam da u 90, JU vara VE ... e sad, mora li to znaciti da je u pitanju neverstvo obzirom na podatke koje sam iskucala ??

Jedan element nikada ne može sam prevladati bez pomoći još nekih drugih.
Taj aspekt se uglavnom odnosi na neko moralisanje, ne mora značiti i prevaru.
Odnosi se i na rasipnost, hedonizam, naglašenost materijalnih vrednosti nasuprot duhovnih. Moguće je da će se stalno težiti nekom idealnom blagostanju do kog se neće doći lako. Takodje, može ukazivati da je jedno od vas dvoje naglasio fizičku privlačnost.

Sam aspekt po sebi ne mora da znači da dvoje neće dobro funkcionistati. Najbitnije je gledati celinu jer ne posotji idealna aspektura.

sta daje u sinastriji konjukcija mog marsa i njegove venere u ovnu? kao i konjukcija moje venere sa njegovim suncem i merkurom u biku?

Privlačnost, koketiranje, flert...   "vrtlog" energija koji vuče da se ove osobe primete i bolje razumeju.
« Najnovija izmena:: 20:22:11, 27.Mar.2014. TF2008 »

Stranice: « 1 ... 9 10 11 12 13 ... 15 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000