Bracni partner

• Odgovora: 191
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Bracni partner
« Odgovor #50 poslato: 21:25:14, 19.Dec.2009. »
Znam da nista nije za dz.i da treba da se zasluzi ali...
Iskreno, ako si u mogucnosti da mi pruzis tvoje tumacenje moje natalne karte, tacnije vezano za polje ljubavi.

Evo sta sam ja do sada uspela da sumiram:
(a nisam mnogo  ???)

Provlaci se stalno i namece da bih zajednicu/brak.. ili trajniju vezu mogla ostvariti sa "strancem", ako ne u bukvalnom smislu, onda neko ko nije iz mog mesta rodjenja ili pak putuje po inostranstvu ili ima veze sa inostranstvom. Ja ne putujum i nemam mogucnosti tako da.. o tome bar govori Vladar 7-mog polja (Venera) u 9-om polju(Strelac) i Vladar 9-og(Jupiter) u 7-mom polju(Vaga).

U 7-mom polju imam sled.planete: DC je na `21Vage, a najblizi je Jupiter na `23Vage, zatim Pluton na `24, Mesec na `1 Skorpijona      i     Sunce `4 Skorpijona.

Ako je Venera afliktovana od strane Neptuna, i ako Mesec koji je vladar 4-og polja ima konjukciju sa Suncem, Plutonom, Jupiterom..to znaci da je i on afliktovan pa samim tim umesto srecu kroz brak donosi sasvim suprotno, gubitke.. :-( ima i sekstil sa Marsom.

Isto tako, Sunce ima sekstil sa Marsom ali i konjukciju sa Plutonom, pa posto mi je Sunce vladar 5-og u 7-mom, znaci da bih ulaskom u brak imala samo nevolje, tj.gubitke.ili se to odnosi samo na predbracne ljubavne veze(duboka i prisna veza sa partnerom ali problemi sa decom;(jos nisam iskusila tako da ne znam) gubitak zbog lopovluka-ovo mi se desilo 2002, zlatan nakit), a ako je vladar 5-og u 7-mom afliktovan:gubici i nevolje zbog ljubavnih veza. Inace, moram da kazem da bez obzira koliko tada nisam i ne razmisljam na taj nacin kada sam u ljubavnoj vezi s nekim, u periodu od 2002 do 2005/06 sam bila u vezi na daljinu, i uvek sam sve sto sam zaradila trosila ajde da kazem samo na "njega"..u stvari jeste tako bilo. Ali tada mi je bilo ispod casti da priznam. samo sam ja odlazila tamo, on nikada "nije imao para", vremena..manjakala sam u svemu. A on ne. To me je donekle tesilo, jer sam uvek znala da nisam na necijem teretu, i na tudju stetu ;-)

Zatim vladar mog 8-mog polja je Pluton u 7-mom polju: kaze da mi donosi bogatog partnera ili neko kome novac dolazi neocekivano, ali ako je afliktovan..smrt partnera, gubici kroz brak, ortastva.. Pluton ima konjukciju sa So, Mo, JU, Me, Sa..sekstil sa Venerom (vladarem 7-og polja) i sa Neptunom*sekstil
.

Da li su moji Sunce i Mesec i Pluton afliktovani u potpunosti?
Jer meni su se desavale situacije gde se potvrdjuje i jedno i drugo.
Da li se na one aflikacije, za koje se kaze gubici i nevolje zbog ljubavnih veza, stavlja tacka ulaskom u trajnu vezu, ili se to prosto odnosi na moj celokupan zivot?

Nadam se da nisam postavila mnogo pitanja, a uglavnom se sve vrti oko istih dilema..i nadam se da ces imati kad da mi pomognes.
 (mah:mah)

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #51 poslato: 21:27:38, 16.Feb.2010. »
Ne znam da li je ovo pravo mjesto za moje pitanje, ali evo da probam: negdje sam procitala da  se za mjesto upoznavanja bracnog druga posmatra vladar sedmog polja i gdje je on otisao, a opet, vidim da neki posmatraju veneru i kucu u kojoj se ona nalazi za opis mjesta...??? Sto je u stvari tu bitno?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #52 poslato: 22:06:53, 16.Feb.2010. »
Eee da znas da mi je bas takav potreban, svidja mi se odgovor  :D .
Hvala ti na pomoci, bas me zbunjivao ME!

U sustini nisu kod svakog u natalu date iste informacije tj date su one informacije koje karakterisu osobu, odnos ili vezu...

*

Van mreže zorica77

• *
  • 12
  • 0
« Odgovor #53 poslato: 23:24:48, 13.Mar.2010. »
Pozdrav,a da li bi neko hteo meni da opise mog partnera i kakav zivot mi je s njim,ne razumem se nesto bas u astrologiju,rodjena sam 15.08.1977.u Sapcu u 22h..Unapred hvala

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #54 poslato: 18:02:14, 20.Mar.2010. »
Ako je Venera afliktovana od strane Neptuna, i ako Mesec koji je vladar 4-og polja ima konjukciju sa Suncem, Plutonom, Jupiterom..to znaci da je i on afliktovan pa samim tim umesto srecu kroz brak donosi sasvim suprotno, gubitke.. :-( ima i sekstil sa Marsom.
 (mah:mah)
Polako...    prvo tvrd aspekt ne donosi uvek loše i odatle trebaš da kreneš.
Mesec konjukcija Jupiter uglavnom donosi pozitivne stvari a Mesec Pluton jeste malo nezgodan ali je to možda izlaz za neke situacije...
Rekao bih da si spremna na velike žrtve kada su u pitanju neka partnerstva i to je jedan oblik ovog aspekta.

Citat
Isto tako, Sunce ima sekstil sa Marsom ali i konjukciju sa Plutonom, pa posto mi je Sunce vladar 5-og u 7-mom, znaci da bih ulaskom u brak imala samo nevolje, tj.gubitke.ili se to odnosi samo na predbracne ljubavne veze(duboka i prisna veza sa partnerom ali problemi sa decom;(jos nisam iskusila tako da ne znam) gubitak zbog lopovluka-ovo mi se desilo 2002, zlatan nakit), a ako je vladar 5-og u 7-mom afliktovan:gubici i nevolje zbog ljubavnih veza. Inace, moram da kazem da bez obzira koliko tada nisam i ne razmisljam na taj nacin kada sam u ljubavnoj vezi s nekim, u periodu od 2002 do 2005/06 sam bila u vezi na daljinu, i uvek sam sve sto sam zaradila trosila ajde da kazem samo na "njega"..u stvari jeste tako bilo. Ali tada mi je bilo ispod casti da priznam. samo sam ja odlazila tamo, on nikada "nije imao para", vremena..manjakala sam u svemu. A on ne. To me je donekle tesilo, jer sam uvek znala da nisam na necijem teretu, i na tudju stetu ;-)
Mnogo očekuješ od partnera i partnerstva. Imaš velike potrebe na tom planu i kompletno ispoljavanje tvoje ličnosti je moguće samo u harmoniji sa partnerom. A Sunce konjukcija Pluton me podseća na stalno nadmetanje i tvrd karakter oba partnera. Možda ćeš više da ulažeš u vezu nego tvoji partneri pa će to povremeno izazivati revolt kod tebe.

Citat
Da li su moji Sunce i Mesec i Pluton afliktovani u potpunosti?
Nisu.

Citat
Da li se na one aflikacije, za koje se kaze gubici i nevolje zbog ljubavnih veza, stavlja tacka ulaskom u trajnu vezu, ili se to prosto odnosi na moj celokupan zivot?
Nema tu stalnih gubitaka, sve zavisi od druge strane i u kom pravcu se kreće taj odnos.

Pozdrav,a da li bi neko hteo meni da opise mog partnera i kakav zivot mi je s njim,ne razumem se nesto bas u astrologiju,rodjena sam 15.08.1977.u Sapcu u 22h..Unapred hvala
Može neko da pokuša ali prethodno morate da postavite vašu kartu u potpis. (uputstvo)

« Odgovor #55 poslato: 20:30:29, 20.Mar.2010. »
Kod mene je "ne bas slavan" opis buduceg partnera ili grijesim?! Sedma kuca je u lavu, a dispozitor je u 9 kuci u skorpiji. 9 kuca bi mogao da bude stranac ili neko ko zivi u inostranstvu. Uz to, sunce je u konjukciji sa uranom (aplikacija) na vrhu 10 kuce i konjukciji sa MC. To bi mogao da bude neko razveden... A kako tu posmatram sam opis njega i mjesta upoznavanja? To jos ne skontah :)

*

Van mreže zorica77

• *
  • 12
  • 0
« Odgovor #56 poslato: 01:27:50, 21.Mar.2010. »
evo ja se nadam da sam dobro uradila pa ako neko zeli da pokusa? :)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #57 poslato: 11:19:25, 21.Mar.2010. »
Ne znam da li je ovo pravo mjesto za moje pitanje, ali evo da probam: negdje sam procitala da  se za mjesto upoznavanja bracnog druga posmatra vladar sedmog polja i gdje je on otisao, a opet, vidim da neki posmatraju veneru i kucu u kojoj se ona nalazi za opis mjesta...??? Sto je u stvari tu bitno?
Nisam se time toliko bavio ali VII kuća,znak i sve što ide uz to.
Mesec, Venera i Sunce, Mars se gledaju kada je reč o tome ko će biti aktivniji u vezi ali i u upoznavanju.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #58 poslato: 16:24:37, 21.Mar.2010. »
Nisam sigurna da li je ovo pravo mesto za pitanje, ali nema veze  ;D
Nesto razmisljam: ako je neko imao brak/dugu vezu i na taj nacin "potrosio" VII polje, da li za opis sledeceg partnera posmatramo IX polje ili aspekte vladara VII ili i VII i IX (sad sam zakomplikovala  ;D ) ?  (*o*)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #59 poslato: 21:19:29, 21.Mar.2010. »
Jesi ga stvarno zakomplikovala  :D ...Ako se gleda deveto polje za drugi brak onda se ono uzima i za opis tog bracnog partnera po nekoj logici.Znak na vrhu devete, planete u devetoj i njihovi aspekti, kao i vladar devete i njegovi aspekti.S obzirom da bi u tom slucaju sedmo polje bilo istroseno na prvi brak verovatno se ne gleda kod drugog braka i opisa drugog partnera.
« Najnovija izmena:: 21:23:22, 21.Mar.2010. elenica »

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000