Ako je Venera afliktovana od strane Neptuna, i ako Mesec koji je vladar 4-og polja ima konjukciju sa Suncem, Plutonom, Jupiterom..to znaci da je i on afliktovan pa samim tim umesto srecu kroz brak donosi sasvim suprotno, gubitke.. :-( ima i sekstil sa Marsom.

Polako... prvo tvrd aspekt ne donosi uvek loše i odatle trebaš da kreneš.
Mesec konjukcija Jupiter uglavnom donosi pozitivne stvari a Mesec Pluton jeste malo nezgodan ali je to možda izlaz za neke situacije...
Rekao bih da si spremna na velike žrtve kada su u pitanju neka partnerstva i to je jedan oblik ovog aspekta.
Isto tako, Sunce ima sekstil sa Marsom ali i konjukciju sa Plutonom, pa posto mi je Sunce vladar 5-og u 7-mom, znaci da bih ulaskom u brak imala samo nevolje, tj.gubitke.ili se to odnosi samo na predbracne ljubavne veze(duboka i prisna veza sa partnerom ali problemi sa decom;(jos nisam iskusila tako da ne znam) gubitak zbog lopovluka-ovo mi se desilo 2002, zlatan nakit), a ako je vladar 5-og u 7-mom afliktovan:gubici i nevolje zbog ljubavnih veza. Inace, moram da kazem da bez obzira koliko tada nisam i ne razmisljam na taj nacin kada sam u ljubavnoj vezi s nekim, u periodu od 2002 do 2005/06 sam bila u vezi na daljinu, i uvek sam sve sto sam zaradila trosila ajde da kazem samo na "njega"..u stvari jeste tako bilo. Ali tada mi je bilo ispod casti da priznam. samo sam ja odlazila tamo, on nikada "nije imao para", vremena..manjakala sam u svemu. A on ne. To me je donekle tesilo, jer sam uvek znala da nisam na necijem teretu, i na tudju stetu ;-)
Mnogo očekuješ od partnera i partnerstva. Imaš velike potrebe na tom planu i kompletno ispoljavanje tvoje ličnosti je moguće samo u harmoniji sa partnerom. A Sunce konjukcija Pluton me podseća na stalno nadmetanje i tvrd karakter oba partnera. Možda ćeš više da ulažeš u vezu nego tvoji partneri pa će to povremeno izazivati revolt kod tebe.
Da li su moji Sunce i Mesec i Pluton afliktovani u potpunosti?
Nisu.
Da li se na one aflikacije, za koje se kaze gubici i nevolje zbog ljubavnih veza, stavlja tacka ulaskom u trajnu vezu, ili se to prosto odnosi na moj celokupan zivot?
Nema tu stalnih gubitaka, sve zavisi od druge strane i u kom pravcu se kreće taj odnos.
Pozdrav,a da li bi neko hteo meni da opise mog partnera i kakav zivot mi je s njim,ne razumem se nesto bas u astrologiju,rodjena sam 15.08.1977.u Sapcu u 22h..Unapred hvala
Može neko da pokuša ali prethodno morate da postavite vašu kartu u potpis. (
uputstvo)