Bracni partner

• Odgovora: 191
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 20 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
Odg: Bracni partner
« Odgovor #70 poslato: 15:16:23, 26.Mar.2010. »
Postavila sam natal, možete li sad pogledati....pozzz...
Pa uopsteno moje vidjenje, on ce biti upravo onakav kakvog potajno pirzeljkujes..Mars u 7-mom polju govori o mnogo borbe u zivotu na polju partnerstva i ljubavi a sa dobrim aspektima to ce biti osoba Marsovog tipa i znak uspeha na ovom polju; kod Tebe Mars je neaspektovan..  :-\
.. vladar 7-mog polja je Mesec je u Ribama, pa je to neko ko ima i odlike ovog vodenog znaka, mistican, senzualan.. a to sto je u drugom polju moze dati i nekog ko je po materijalnom stanju "jaci" u odnosu na tebe. Samim tim sto je Mesec u sekstilu sa So, suvladarom 7-mog, daje ti uravnotezanost, stabilnost (pri izboru), pa bih rekla da Tvoj izbor nece biti samo stvar tvojih osecanja vec i racia. Samo ne dozvoli da te preteran entuzijazam Mo90Ne odvede u pogresnom pravcu, sto moze da povuce i Tvoje Sunce u prvom polju koje ti daje iskrenost, slobodu, amicioznost, ponos i impresiju koju ostavljas na ljude iz Tvoje okoline..jer imas jak osecaj vrdnosti, potrebu za zastitom u ljubavi.
« Najnovija izmena:: 15:32:07, 26.Mar.2010. Feniks »

*

Van mreže missN64

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #71 poslato: 13:56:38, 28.Mar.2010. »
e moze li neko da mi malo blize objasni ovo: merkur u pozitivnomaspektu sa plutonom - postoji određena karmička spona a postoji i važan presudan razlog zašto ste se sreli ( to je bio odgovor jednog astrologa koga sam slučajno srela) kao radio mi uporedni. Isto mi je rekao mesec kvadrat pluton - vi ste dvoje ljudi koje privlačineka karmička emotivna spona... malo me je uplašio sa ovim odgovorom. Šta to može da znači?
Inače ja sa tom osobom više nisam u vezi, skoro se završila, kratkoje i trajalo, brzo je sve počelo i nekako mi ne liči na mene šta ja sve prema njemu osećam..sve je bilo čudno, od ogromne razlike u godinama, sam početak naše veze, toliko emocija na samom startu, i toliko mi je ada teško bez njega...
Optimizam u ruke, ruke u dzepove pa svako na svoju stranu :)

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #72 poslato: 18:21:29, 28.Mar.2010. »
e moze li neko da mi malo blize objasni ovo: merkur u pozitivnomaspektu sa plutonom - postoji određena karmička spona a postoji i važan presudan razlog zašto ste se sreli ( to je bio odgovor jednog astrologa koga sam slučajno srela) kao radio mi uporedni. Isto mi je rekao mesec kvadrat pluton - vi ste dvoje ljudi koje privlačineka karmička emotivna spona... malo me je uplašio sa ovim odgovorom. Šta to može da znači?
Inače ja sa tom osobom više nisam u vezi, skoro se završila, kratkoje i trajalo, brzo je sve počelo i nekako mi ne liči na mene šta ja sve prema njemu osećam..sve je bilo čudno, od ogromne razlike u godinama, sam početak naše veze, toliko emocija na samom startu, i toliko mi je ada teško bez njega...
Pa kada se Merkur u Pluton dotaknu nekim aspektom u sinastriji, onda je pitanje da li DA LI PLUTON MOZE UTICATI DA MERCUR PROMENI SVOJE MISLJENJE? A u zavisnosti od toga kakav je aspekt imas i odgovor, tj.posto si rekla da je pozitivan aspekt, onda: Mercur ce prihvatiti savete i to je dobro za njega. Neizbezan susret na intelektualnom planu na osnovu nekih dugova iz proslih zivota, pa i na planu odnosa. E pa sad, ne znam ciji je Merkur a ciji Pluton..
A Mesec i Pluton  posto je kvadrat onda je onaj ciji je Mesec napadnut kvadratom: osetiti neobicnu odbojnost prema partneru/Plutonu ili strah od njega. Tesko je ovde govoriti o harmoniji. Moguce je da ce Pluton iskoriscavati slabosti partnera, koje prepoznaje, i raditi njemu na stetu.
...ako sam nesto uspela da pohvatam?!

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #73 poslato: 00:39:57, 29.Mar.2010. »
Hajde da ja malo pokusam da vezbam, pa sad koliko uspem da povezem kako treba.  ;D

Ovako...za skorpiju na vrhu sedmog polja kazu da ako nadje odgovarajuceg partnera, osoba moze dugo ostati u braku zbog urodjene vernosti i odanosti samo mora kontrolisati ljubomoru.Vladari mars koji je otisao u drugu(koja predstavlja materijalno stanje) i pluton u sestu kucu(koja govori izmedju ostalog i o okruzenju na poslu) govore o tome da ces partnera verovatno upoznati na poslu ili preko posla...S obzirom da je pluton u konjukciji sa severnim mesecevim cvorom moguce da ce to biti neka sudbinska, fatalna veza(posto je pluton u kvadratu sa venerom to na neki nacin potvrdjuje pricu).Posto pluton u sestoj govori o vojsci i policiji, moguce je da ce bracni partner imati na neki nacin veze sa tim poslovima.Posto je vladar sedme u drugoj moguce je da ce solidno zaradjivati, mada mars u drugoj govori i o tome da osoba brzo trosi pare pa mozda bude-"malo imam pa malo nemam"  :D.
S obzirom da je neptun u sedmoj kuci moguce da ces malo idealizovati partnera...Taj isti neptun je u opoziciji sa marsom kao jednim od vladara sedme kuce pa se kloni osoba koje su sklone alkoholu, drogi...
Mars koji je u sekstilu sa suncem, a neptun u trigonu popravljaju situaciju s obzirom da sunce izmedju ostalog predstavlja i muza...Ono sto je jos dobro je sto je to sunce u lavu sto znaci da je u sedistu a i vladar je pete kuce ljubavi i ljubavnih veza izmedju ostalog...

p.s.Zorice, uzmi ovo moje piskaranje sa velikom rezervom s obzirom na moje skroooomno znanje iz a astrologije, i povrsno gledanje karte bez dubljeg analiziranja karte... (mah:mah)

*

Van mreže Feniks

• 983
  • 1
« Odgovor #74 poslato: 01:55:20, 29.Mar.2010. »
Ovo za Skorpiju na vrhu 7-mog mi se cini cudno ako je nekome taj vrh na 29`Skorpije na kom je odmah Uran na 0`Strelca, pa jos ako je vladar 7mog u tipicnom kvadratu sa Venerom koji je ako se secam aspekt nevernosti, onda joooj, sve pada u vodu u mom primeru sto se tice vernosti, dok se ne dokaze drugacije! ;D

*

Van mreže missN64

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #75 poslato: 11:05:43, 29.Mar.2010. »
postavila sam nas uporedni horoskop na mom profilu pa ako ce da posluzi...inace isto su mi rekli da mi je pluton u tranzitu u sedmoj kuci, a pluton ima tu rusilacku snagu... njemu je u 5 kuci :'( , jel' mora uvek da znaci lose taj pluton

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #76 poslato: 11:31:42, 29.Mar.2010. »
postavila sam nas uporedni horoskop na mom profilu pa ako ce da posluzi...inace isto su mi rekli da mi je pluton u tranzitu u sedmoj kuci, a pluton ima tu rusilacku snagu... njemu je u 5 kuci :'( , jel' mora uvek da znaci lose taj pluton
Naravno da ne mora nuzno da bude lose. Zavisi od aspekture, znaka, dispozitora...
Ova tema je namenjena opisu bracnog partnera  :) . Prosetaj po forumu, ima zanimljivih stvarcica o uporednim horoskopima... Bice ti zanimljivo  (mah:mah)

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #77 poslato: 18:42:03, 29.Mar.2010. »
Ne uzimaj sve zdravo za gotovo sto ti kazu. Pluton je pre svega transformacija. Nekada ta transformacija nas samih nije u skladu sa nasim nekad sebicnim teznjama - "da sve bude kao pre". A to je suludo jer se sve krece uvek napred. Iz tog razloga transformacija nekad moze biti bolna.
Moguce je da ce ses se transformisati po pitanju partnerstva kao i pogleda na veze i uopste partnerske odnose... (mah:mah)

*

Van mreže missN64

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #78 poslato: 20:32:52, 29.Mar.2010. »
hvala vam :D odoh sad da svrljam ovuda :D . . . samo uplasio me je taj pluton i sve te price o njemu

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #79 poslato: 15:51:29, 01.Apr.2010. »
Hvala, Charobnjak.."U strahu su velike oci".
 Nisam citirala sve ono namenjeno meni sa prethodne strane. Ali sve se uklapa. Samo da dodam jos, sve i da je moje vreme rodjenja nesto ranije, Merkur bi bio na DC, a i ovako je Jupiter, jer to ono sto u stvari govori da imam uvek mladje partnere..ne bunim se, naravno. Ili taj Merkur blizu DC ako ipak jeste u 6-om nema veze sa opisom bracnog partnera? Svejedno, u tom slucaju neko elokventan, pricljiv u javnosti ili bar mladalackog izgleda. Jer sam tu negde?  :D
Naravno da i Merkur ima uticaj jer je blizu DC-a.

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 ... 20 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000