Erotska masaža

• Odgovora: 30
Stranice: 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
  • Pol: Muško
  • Mens sana in corpore sano
Erotska masaža
« poslato: 01:48:28, 15.Dec.2008. »
Erotska masaža poznata je još od davnina. Ona kombinuje fizički i duhovni aspekt i, ako se pravilno izvodi, može biti čulna i seksi onoliko koliko vi to želite.

Ključna stvar za dobru masažu, bilo da vi nekoga masirate ili da drugi masiraju vas, jeste priprema. Da biste se potpuno opustili, stručnjaci predlažu da upalite mirišljave sveće, pustite neki romantični CD, prostrete čist čaršav, pripremite peškire i isključite mobilni telefon!

Trebaće vam još i ulje za masažu. Kad smo već kod njega, bitno je da upamtite da ulje oštećuje kondome od lateksa, zbog čega je važno da koristite onaj koji nije izrađen od lateksa, ako će već doći u dodir sa uljem.

Pre nego što počnete, važno je da porazgovarate sa partnerom kako biste razjasnili šta je to erotska masaža. Opišite je kao laganu, nežnu, sladostrasnu aktivnost koja podrazumeva nagost i dodirivanje intimnih delova tela.

Pa da počnemo. Da se zagrejete, počnite laganim prelaženjem po telu vašeg partnera vrhovima prstiju (počnite od leđa). Činite to lagano, ne žurite. U protivnom, samo gubite vreme, ali isto tako i odličnu priliku. Prelazite sa jednog dela partnerovog tela na drugi "obrađujući" ramena, ruke, butine, listove i zadnjicu.

Kada se vaš partner potpuno opusti - pazite da ne zaspi - počnite s erotskom masažom tako što ćete dve kašičice ulja za masažu sipati na dlanove i protrljati ih dok se ulje ne ugreje. To je vrlo važno jer ne biste hteli da vam voljena osoba vrisne i pokvari ugođaj. Sada obema rukama lagano klizite preko tela voljene osobe, pazeći da ne pritiskate suviše snažno.

Kada "obradite" sve ključne delove partnerovog tela (ramena, ruke, butine, listove i zadnjicu), duge lagane pokrete zamenite kratkim i čvršćim. U tu svrhu upotrebite težinu svoga tela pre nego snagu ruku, ali upamtite da morate biti nežni; ovo nije svetsko prvenstvo u rvanju i vaš partner neće biti zadivljen vašim dobro izvedenim "tušem".

Dok prelazite deo po deo partnerovog tela kratkim, čvršćim pokretima, setite se da izmasirate i stopala, pogladite zadnjicu i, ako je u pitanju žena, nežno gladite njene grudi. Kad procenite da je pravi trenutak, lagano klizeći rukama krenite niz partnerove noge. Ovlaš dodirnite genitalije, raspaljujući strast dodirom po unutrašnjoj strani butina. Najzad, pošto ste partnera raspomamili, tražite da zamenite uloge ili sa masaže pređite na eksplicitnije seksualne aktivnosti, kao što je masturbacija.

Preuzeto sa sajta  http://www.durex.com/yu/magazine_content.asp?intmenuopen=7&article=589

Naravno, za one manje vichne kazu da postoje saloni sa pruzanjem takve vrste usluga ali ja bih vam ipak preporuchio kucnu varijantu  :)

Ukoliko imate nesto da dodate ne ustrucavajte se.
Ako pa imate sta pitati, potraziti savet ili izneti svoje iskustvo jos bolje ;D
« Najnovija izmena:: 23:53:03, 16.Jun.2009. lilka »

*

Van mreže forward

• **
  • 122
  • 0
Odg: Erotska masaza
« Odgovor #1 poslato: 14:05:16, 15.Dec.2008. »
Kad uzmem neku da masiram obicno to traje 5 minuta (pregrejem se)  ;D

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 18:37:05, 15.Dec.2008. »

Zar i po ovoj hladnoci uspes da se pregrejes  :)

Mislim da je odnos mnogo prisniji i emotivniji ako se ne zuri sa masazicom koju koristimo kao predigru. Ipak, ne treba ni previse odugovlaciti i izgubiti se u svemu tome. Probaj sa malo strpljivijim pristupom i pokusaj da je navedes da ona bude te koja ce se pregrejati  :P
Opet, ako je ovako bilo sve u redu mozda i ne treba nista menjati ali ja sam uvek za nesto novo, vredi pokusati !
I da, ako je ona ta koja ne moze izdrzati ni 5 minuta, ni u ludilu ne odugovlaci  ;D
« Najnovija izmena:: 18:43:48, 15.Dec.2008. Se-Osiris »

*

Van mreže Jerico

• *
  • 26
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 18:12:32, 16.Dec.2008. »

Mislim da je odnos mnogo prisniji i emotivniji ako se ne zuri sa masazicom koju koristimo kao predigru. Ipak, ne treba ni previse odugovlaciti i izgubiti se u svemu tome. Probaj sa malo strpljivijim pristupom i pokusaj da je navedes da ona bude te koja ce se pregrejati  :P
Opet, ako je ovako bilo sve u redu mozda i ne treba nista menjati ali ja sam uvek za nesto novo, vredi pokusati !
I da, ako je ona ta koja ne moze izdrzati ni 5 minuta, ni u ludilu ne odugovlaci  ;D

Ako previse odugovlacite ovo vam se moze desiti ! I sta ste onda napravili  :D

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #4 poslato: 21:17:38, 16.Dec.2008. »

I da se pre'lade  ;D

*

Van mreže forward

• **
  • 122
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 11:28:35, 19.Dec.2008. »

Desilo se da mi je jedna rekla: "sta radimo ovo ,zasto se ne jeb...  ili odemo negde da setamo"    :-[

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
« Odgovor #6 poslato: 15:29:13, 19.Dec.2008. »
Desilo se da mi je jedna rekla: "sta radimo ovo ,zasto se ne jeb...  ili odemo negde da setamo"    :-[

Hehe, pa ko zna sta si ti u tom trenutku radio !  Salim se, bice da je ta cura romanticne i tihe prirode  ;)

Ovako, erotsku masazu ne treba primenjivati bilo kada, sa bilo kim, vec kada se za tako nesto stvore uslovi! Kada ste potpuno opusteni, spremni da posvetite jedno drugom malo vise vremena, uzivate u relaxaciji i ne razmisljate o drugim stvarima.
    Ovde se ne radi se samo o relaksaciji misica vec i o otkrivanju erogenih tacaka i podizanju polne strasti partnera. Ruke naravno imaju glavnu ulogu, a tu je i jezik koji se povremeno treba `prosetati` i na kratko naci neku rupicu(npr uvce, pupak) :P. Tu su i poljupci u predelu vrata, stomachica i td.
    Masazicu obichno zavrsavamo medjusobnim poljupcem i onda prelazimo na delo. Cilj ovakvog odnosa nije sam orgazam vec uzivanje u neznosti i lepoti tela voljene osobe, sto ne znachi da do orgazma nece doci posle par sati npr. Nastavak erotske masaze u najintimnijem kontaktu nikako nije sex na brzaka !!! Odnos bi trebao trajati sto duze, sa povremenim zaustavljanjem, nekim kontra potezom ili odmorom uz ceskanje i mazenje.

Znachi, ukoliko je samo sex cilj, masazicu ne moras primenjivati. Ili mozes u slucaju ako si procenio da bi curi to prijalo i odgovaralo i ako imate dovoljno vremena. Uskoro ce se verovatno javiti i neka cura otvorenog misljenja i shvatanja pa cemo cuti i njihovo misljenje, za sada su stidljive! Znam samo da kada cura zna sta treba da radi i kada si sposoban da se u potpunosti prepustis tome nijedan sex na brzaka nije ni blizu tom osecaju!!
    Uh, nateraces me da ti posaljem demonstratorku :D

*

Van mreže mayyci

• *
  • 47
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #7 poslato: 15:59:51, 20.Dec.2008. »
Nezna muska ruka cini cuda ;)
« Najnovija izmena:: 22:59:26, 20.Dec.2008. * Charobnjak * »

*

Van mreže dr.fix

• *
  • 26
  • 0
« Odgovor #8 poslato: 20:58:08, 20.Dec.2008. »
jel ste culi vi za masazu zvanu "cetiri ruke"?

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
« Odgovor #9 poslato: 19:48:55, 21.Dec.2008. »
jel ste culi vi za masazu zvanu "cetiri ruke"?
      Ne znam za ostale ali sto se mene tiche doktore slobodno mi mozes objasniti o kakvoj se masazi radi ( samo teoretski, prakticno nema potrebe, zahvaljujem  :) ).

Stranice: 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000