Skolske uniforme

• Odgovora: 14
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Love_Hurts

• **
  • 480
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
Skolske uniforme
« poslato: 19:32:17, 14.Apr.2009. »
 Skolske uniforme - da ili ne?
 Ovih dana se ponovo pokrece ta tema. Koliko znam u privatnim shkolama se praktikuje noshenje uniformi, dok se u shkolama shirom Srbije roditelji izjashnjavaju da li bi bilo dobro ponovo uvesti ih. Prednost uniformi je svakako to sto ne prljamo svoju odecu, ali i sto smo onda svi jednaki, a ne, kao sto je u mojoj shkoli  sluchaj, da neka deca ismevaju druge zato sto ne nose markiranu odecu.
 Sta vi mislite o svemu ovome?

Teshko je biti niko i nishta onome ko tebi znachi sve...

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
Odg: Skolske uniforme
« Odgovor #1 poslato: 00:51:15, 15.Apr.2009. »
Ja nisam za to... I ne znam zasto se misli da ako se uvedu uniforme, da ce iskoreniti to ismevanje dece... Pa oni ako nece ismevati sto ne nose markiranu odecu, ismevace za nesto drugo! Za vecu kucu, bolji auto, mobilni, itd, itd. A takva deca koja ismevaju imaju stvarno veliki problem sa sobom! Mislim da nijednu normalnu osobu to ne bi dotaklo, moze joj cak imponovati... Kada vidi koliko se to dete koje ismeva rukovodi pogresnim vrednostima, samim tim nije dozivelo prave vrednosti i ne poznaje ih! Tako da "ismejano dete" moze samo uzivati u svom zivotu, sto zna sta su prave vrednosti, a ne da se vodi za materijalnim! Vec da tezi da ostvaruje duhovne... Koje, naravno, i jesu najvise vredne! Jbg, njih ne mogu kupiti ta bogata deca ni za sav novac koji imaju! Tako da nisam UOPSTE za unosenje unifomi u srednjim skolama... U Osnovnim mozda, ali u Srednjim ne. Ipak su tada ucenici zreliji i znaju valjda da se ne obaziru na takve provokacije i ismevanja. Dok u Osnovnoj skoli mozda i nisu sposobni za to...
~Sunshine~

*

Van mreže Love_Hurts

• **
  • 480
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 08:29:12, 15.Apr.2009. »
Ja sam za uvodjenje, pod uslovom da su lepe, a ne neshto bzvz. Ionako imam josh jednu godinu da preguram. Mada, kod nas ce mozda to i uvesti, posto moja shkola vazi za elitnu, tj direktorka radi sve kako bi je izdvojila od ostalih. A sto se tiche zadirkivanja, tu se slazem da vishe mogu pomoci osnovnim shkolama, jer oni to mnogo vishe primaju k srcu. S druge strane, moja sestra je osnovac i kod nje u shkoli vlada obichaj da kad neko kupi nesto novo, ostali kupuju isto, kao npr sto pola odeljenja sad trazi Winx dukserice. :)

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #3 poslato: 15:01:44, 15.Apr.2009. »
Ne znam da li treba uvoditi te skolske uniforme ali kodeks oblacenja i u skoli treba da bude prisutan ???
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Love_Hurts

• **
  • 480
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 20:30:39, 15.Apr.2009. »
Jeste prisutan, ali kod nas ga niko ne postuje...

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #5 poslato: 23:57:08, 15.Apr.2009. »
E bas to! U mojoj skoli ima devojaka koje dolaze obucene U BUKVALU kao da idu na svadbu... :o
~Sunshine~

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #6 poslato: 12:14:06, 17.Apr.2009. »
E to vec ne treba da postoji a za klasicne uniforme ne znam koliko je dobra ideja (*o*)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #7 poslato: 15:07:08, 17.Apr.2009. »
Pa ne treba. Ali to se moze resiti i strozijim pravilima o odevanju! I kada neka to prekrsi, lepo je posalju kuci da se presvuce, a te casove koje izdangubi da ne mogu opravdati...
~Sunshine~

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #8 poslato: 13:40:36, 18.Apr.2009. »
Tako nesto bi doslo u obzir bar bi se svi odevali pristojno :)
Kepler

*

Van mreže Love_Hurts

• **
  • 480
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 20:02:00, 18.Apr.2009. »
pa da... slazem se...ali kod nas u shkoli ta pravila ne dotichu decu uticajnih roditelja...

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000