Anketa

Vasi utisci o Crnoj Gori su..

bio/la sam...jednom i nikada vise
bio/la sam...i zadovoljna sam
nisam bio/la...ali planiram
nisam bio/la...i ne planiram
bio/la sam...i ponovo cu

Crna Gora i turizam

• Odgovora: 51
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Libra

• *
  • 28
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Crna Gora i turizam
« Odgovor #40 poslato: 17:40:05, 05.Jun.2010. »
Ma, draga Narcisa,moja pitanja su upucena "svima",samo izvoli. :D
Znam ja gde je sta (Jaz,Buljarice)nasla sam apartmane na plazi,pa me zanima kako,koliko  su snabdeveni,da ne bude da moram svako jutro do Budve ili Petrovca po hleb...
Dok jos `iz vagam... (*o*)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #41 poslato: 18:29:31, 05.Jun.2010. »
Jaz je i moja preporuka....   Klik.

*

Van mreže Libra

• *
  • 28
  • 0
« Odgovor #42 poslato: 19:06:30, 05.Jun.2010. »
Ooooo hvala,sad sam videla! yeah (bp)

*

Van mreže Se-Osiris

• **
  • 340
  • 1
  • Mens sana in corpore sano
« Odgovor #43 poslato: 21:56:41, 05.Jun.2010. »
(e*e)
Se osirisa za portparola  :)

Hehe, previse je to obaveza, dovoljno je sto sam spasilac tamo  :P

Se osoris,da li se do Mirista ide onim putem ka Krasicima?(mislim da sam isla `02 na 1 dan do Zanjica...raj na zemlji,ali put je poput lavirinta i ne' do bog da ti neko naidje u susret...pritom nema putokaza...da li se nesto promenilo ili... )

Upravo taj putic, mozda 10-tak km od Krasica a plaza Miriste je 7 minuta pre zanjica i to ako se ide pesaka.
Nije se nista promenilo sto se sirine puta tice osim sto ima cescih prosirenja za mimoilazenje i ima putokaza mada onih manjih stvarno treba iskopati iz nekog grmlja obicno. Evo jedne slicice samo za tebe da se ne izgubis  :D

*

Van mreže decko u usponu

• 687
  • 1
« Odgovor #44 poslato: 10:59:22, 10.Jun.2010. »
Mogren plazica je dobra  ;)
« Najnovija izmena:: 11:00:36, 10.Jun.2010. Nale 83 »

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #45 poslato: 15:45:00, 12.Jun.2010. »
Međunarodni žiri Programa Plava zastavica (FEE) sa sjedištem u Kopenhagenu, dodijelio je Plave zastavice koje će se ovoga ljeta zavijoriti na Crnogorskom primorju.To je svih 19 plaza čiju je kandidaturu Nacionalna komisija podnijela početkom marta, što je posebno pohvaljeno od strane žirija, jer ispunjavaju sve kriterijume.
"Plava zastavica"je simbol visokih standarda zaštite životne sredine kao i kvalitetnih sanitarnih i bezbjednosnih uslova na plažama i marinama, koji se godišnje dodjeljuje plažama čiji korisnici žele da se uključe u ovaj Progam, i koji ispune ukupno 32 obavezujuća kriterijuma.

Plave zastavice za sezonu 2010. dobile su:
1. Plaža hotela "Riviera" u Njivicama, Herceg Novi
2. Plaža "Cuba Libre" Žanjice, Herceg Novi
3. Plaža "Porto" Zanjice, Herceg Novi
4. Plaža "Dobreč" , Herceg Novi
5. Plaža "Kalardovo", Tivat
6. Plaža hotela "Plavi horizont" , Tivat
7. Plaža "Almara beach" Oblatno, Tivat
8. Plaža "Sv. Toma", Bečići, Budva
9. Plaža hotela „Bellevue“, Bečići, Budva
10.Plaža hotela „Queen of Montenegro“, Bečići, Budva
11. Plaža "Paradiso" , Utjeha, Bar
12. Plaža "Centar", Sutomore, Bar
13. Dio Velike plaze ", Miami" Ulcinj
14. Dio Velike plaze ", Toni Gril" Ulcinj
15. Dio Velike plaze, "Copacabana" Ulcinj
16 Dio Velike plaže "MCM beach", Ulcinj
17. Dio Velike plaže " Evropa beach" , Ulcinj
18. Dio Velike plaže "Safari beach", Ulcinj
19.Dio Velike plaže "Tropicana" , Ulcinj

Za 2010. godinu dodijeljeno je 3450 Plavih zastavica za plaže i 41 za marine u zemljama Evrope, Južne Afrike, Maroka, Tunisa, Novog Zelanda, Brazila, Kanade i Karipskih ostrva.
Medjunarodni žiri se sastoji od predstavnika UNEP-a (Programa UN za zaštitu
životne sredine), UNWTO (Svjetske turističke organizacije, ILS ( Međunarodne federacije za spasilaštvo), IUCN (Svjetska Unija za zaštitu prirode) , međunarodnog eksperta za ekološko obrazovanje, predstavnika ICOMIA (Međunarodnog savjeta udruženja marina i predstavnika FEE (Fondacije za ekološko obrazovanje, koja i sprovodi Program Plava zastavica). (morskodobro.com)

Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #46 poslato: 11:51:09, 14.Jun.2010. »
Crna Gora gubi turiste

Prema službenim rezultatima Ministarstva turizma Crne Gore, dosadašnji pad u odnosu na prošlu godinu iznosi čak 13 posto.

Iako hotelijeri i ugostitelji tvrde da je pad broja turista bar dva puta veći, političare u Podgorici preterano ne brine loš početak turističke sezone. U crnogorskoj vladi očekuju da će tu zemlju ove godine posetiti 1,1 milion turista, a da će ukupni prihod iznositi 620 miliona evra. Međutim, stanje na terenu, rezervacije i signali iz emitivnih zemalja pokazuju da će ova sezona za crnogorske hotelijere i ugostitelje biti verovatno najteža u poslednjih 20 godina.

Izvor

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #47 poslato: 15:53:50, 15.Jun.2010. »
Od juna dovoljno vode na crnogorskom primorju

Opštine Kotor, Tivat, Budva i Bar od juna će imati dovoljno pitke vode jer će tad biti završena gradnja regionalnog vodovoda za primorje, najavilo Ministarstvo Crne Gore za uređenje prostora i zaštitu životne sredine.
Regionalni vodovod će koštati više od 80 miliona evra, a do kraja godine trebalo bi da bude nastavljeno postavljanje vodovoda od Bara do Ulcinja. Voda za crnogorsko primorje biće dovedena sa izvorišta na obali Skadarskog jezera.

aladin.info

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #48 poslato: 18:41:20, 15.Mar.2011. »
Beograd i Crna Gora zauzeli su prva dva mesta na listi destinacija koje ne treba propustiti u 2011. godini, objavljenoj u italijanskoj ekonomskoj reviji "Il sole 24 ore"

Lista je sklopljena na osnovu utisaka upravo završenog međunarodnog sajma turizma u Milanu, na kojem se predstavila i Crna Gora.

List piše da je Crna Gora bila jedan od glavnih protagonista velikog međunarodnog turističkog sajma u Italiji, održanog po 31. put od 17. do 20. februara.
Reč je o najvažnijem turističkom sajmu, koji je uz veliki broj izlagača iz svih krajeva sveta ove godine imao i blizu 200.000 posetilaca.
Posebno se ističu mesta Pržno, Bečići i Budva, dok je Sveti Stefan predstavljen kao "biser" Crne Gore.

Informativni portal "Vijesti onlajn" navode da je Beograd odmah posle Crne Gore na listi najpoželjnijih destinacija koje treba posetiti u 2011. godini.
Srpska prestonica je u italijanskom listu predstavljena kao jedna od 10 najatraktivnijih svetskih metropola kada je reč o zabavi.

Iz Beogradske ponude "Sole 24 ore" između ostalog ističe beogradski Design Week sa svojim propratnim događajima, koji se održava svakog maja, i noćni klub Plastik, a preporučuje posetiocima i vodič "Belgrade eye za dalje informacije o noćnom životu grada.
Destinacije koje slede su Kopenhagen, Marsej, Sri Lanka, Nikaragva, Kamčatka (Rusija), Kina, Melburn, Doha i Bejrut.

Vecernjenovosti online

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #49 poslato: 11:09:42, 18.Jul.2011. »
After beach parties

Drugu godinu za redom, Nacionalna turistička organizacija i Montenegro event agencija organizuju ljetnji festival After beach parties, koji obuhvata 300 nastupa domaćih i svjetskih DJ-eva.
Ove godine festival će biti održan od 15. jula do 13. avugsta u Herceg Novom, Tivtu, Kotoru, Budvi, Bar i  Ulcinju. Žurke će biti organizovane na deset atraktivnih lokacija (Forte Rose i Žalo u Herceg Novom, Almara beach i Maracaibo u Tivtu, Alibaba u Kotoru, Club 88 i Chill out u Budvi, Cuba Libre u Sutomoru, Ibiza i Dolcinium u Ulcinju), koje su odvojene od smještajnih kapaciteta...

http://www.montenegro.travel/xxl/sr/manifestacije/_id/1544439/index.html

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000