Budite rok zvezda!

  • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

  • ***
  • 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
Budite rok zvezda!
« poslato: 10:50:55, 02.Apr.2009. »
Ceo rok bend može da vežba uz „Guitar Hero“, najpopularniju igru ove vrste...
Posle ogromnog uspeha igrica iz franšize „Guitar Hero“ i „Rock band“, sve je više igara za konzole i računare, koje vam omogućuju da zabavljajući se, odsvirate najglasnije rifove. „24 sata“ će vam predstaviti četiri igrice koje vas postavljaju u ulogu vrsnog gitariste.Guitar Hero - Svakako najpoznatija igrica koja pruža mogućnost „sviranja“. Radi na svim platformama, a da bi doživljaj bio potpun, igrajte je uz pomoć specijalizovane gitare koja na vratu ima pet dugmića, a na telu se nalazi taster koji služi kao trzalica. Imate priliku da svirate hitove bendova od Bitlsa do Metalike, i da „razvijate“ karijeru uspešnog gitariste. Zanimljivo je da je bend Aerosmith zaradio više na pravima od Guitar Hero, nego na prodaji od bilo kog singla do sada.
Cena igrice sa gitarom: 8.900 dinara

Rock Band
Nakon uspeha neke igrice mnogi pokušavaju da naprave kopiju i često ne uspeju u tome, ali sa „Rock Bandom“ nije bio taj slučaj. Čak četiri igrača mogu da igraju u isto vreme (gitara, bas gitara, bubanj i glas). Za sada je podržana samo od nekoliko konzola, što može biti problem, ali uzimajući u obzir da omogućava zabavu za dosta ljudi, vredi se istrošiti.
Cena sa gitarom 10.000 dinara

Jam Legends
Ko ne želi da potroši novac, ali želi da doživi osećaj gitarskog maga, može to da učini putem igrice „Jam Legend“. Dugmiće na tastaturi od 1 do 6 koristite kao note, dok taster „enter“ kao trzalicu, tako da tastaturu možete držati kao gitaru. Na ovom sajtu možete se registrovati kako bi se takmičili protiv drugih „kompjuterskih“ rokera. Jedini zamerka može biti to što pesme koje „svirate“ nisu baš aktuelne, ali najavljuju se u budućnosti mnogo kvalitetnije kompozicije.Sve u svemu dobra zabava koja ne košta ništa.
Sajt: www.jamlegend.com

Flash Hero
Najjednostavnija za „sviranje“, ali to ne znači da je i najlošija. Bilo koji račnar koji ima instaliran „Flash player“ i konekciju na internet, može da je pokrene. Sličan problem kao i sa „Jam Legend“je što nema dobrih pesama, ali zato imate opciju da podešavate sve tastere i tako olakšate igranje. Posle svake dobro „odsvirane“ pesme, dobijate težu kompoziciju, a za „Flash Hero“ se može reći da ima odličan i vrlo pregledan interfejs. Odlična podloga za vežbanje, dok se ne odlučite da tastaturu i dugmiće ne zamenite, gitarom i trzalicom.
Sajt: www.flash-hero.com

24 sata


...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...
 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
2 Odgovora
2697 Pregleda
Najnovije: 21:56:08, 26.Okt.2013.
TF 2008
18 Odgovora
2965 Pregleda
Najnovije: 08:36:30, 19.Apr.2014.
plutonac
0 Odgovora
729 Pregleda
Najnovije: 12:07:54, 10.Apr.2018.
ivana.stevanovic