Sunce konjukcija kvadrat opozicija Mars

• Odgovora: 19
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mysty

• **
  • 144
  • 0
  • Pol: Žensko
  • ILI CUTI,ILI KAZI NESTO STO JE BOLJE OD CUTANJA
Sunce konjukcija kvadrat opozicija Mars
« poslato: 23:09:45, 27.Mar.2009. »
Ja sam ponosna vlasnica So 90 MA :-X

*

Van mreže mesec

• *
  • 23
  • 0
Odg: Sunce konjukcija kvadrat opozicija Mars
« Odgovor #1 poslato: 08:18:30, 28.Mar.2009. »
Mogla bi da budes i ponosna vlasnica lepo oblikovanih misica  a ako ti prevagne i bilderka u svakom slugaju ne bi lomila ruku sa tobom .

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 14:23:15, 28.Mar.2009. »

Sunce konjukcija Mars

Konjukcija je u ovom slucaju pozitivna, tako da vaii isto Sto i za sekstil i trigon (pozitivni aspekti), iako ove osobe povremeno mogu biti izlozene opasnosti zbog lose procene svojih mogucnosti. Konjukcija je uglavnom jako dobra ukoliko nije loSe aspektovana nekom drugom jakom planetom.

Dammar
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #3 poslato: 14:24:53, 28.Mar.2009. »

Sunce kvadrat opozicija Mars

Nepovoljni aspekti deluju CeSce fizicki, za razliku od aspekata sa Venerom. Cine prirodu razdrailjivom, nestrpljivom, naglom u odlukama, nepromiSljenom i energiSnom, ali bez discipline. Osobe sa ovakvim aspektima su uglavnom dosta svadljive i tvrdoglave Sto ih ponekad moze dovesti u zivotnu opasnost. Povremene velikoduSnosti i naklonosti maskiraju u izgled oholosti i razmetljivosti Sto je vrlo Stetno po njih. Cesto pate od groznica, upala i visokog pritiska. Morali bi da budu elastiSniji, da svoje aktivnosti bolje organizuju i da vode raiuna da ne precene svoje mogucnosti, Sto je cesta pojava kod ovih aspekata. Ovaj aspekt se cesto nalazi kod kriminalaca, naroCito kvadrat. Velika impulsivnost i diktatura emocija, a ne razuma, vodi ih do prestupa. Kod muSkaraca ovaj aspekt moze dati tiransku prirodu u porodici, pa on nema dosta strpljenja za decu i slabije.

Dammar
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže mysty

• **
  • 144
  • 0
  • ILI CUTI,ILI KAZI NESTO STO JE BOLJE OD CUTANJA
« Odgovor #4 poslato: 20:30:08, 28.Mar.2009. »
Mogla bi da budes i ponosna vlasnica lepo oblikovanih misica  a ako ti prevagne i bilderka u svakom slugaju ne bi lomila ruku sa tobom .

(e*e)Slatko si me nasmejala,nisam bilderka daleko bilo.......  :P

*

Van mreže mesec

• *
  • 23
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 21:41:55, 28.Mar.2009. »

Sunce kvadrat opozicija Mars

Nepovoljni aspekti deluju CeSce fizicki, za razliku od aspekata sa Venerom. Cine prirodu razdrailjivom, nestrpljivom, naglom u odlukama, nepromiSljenom i energiSnom, ali bez discipline. Osobe sa ovakvim aspektima su uglavnom dosta svadljive i tvrdoglave Sto ih ponekad moze dovesti u zivotnu opasnost. Povremene velikoduSnosti i naklonosti maskiraju u izgled oholosti i razmetljivosti Sto je vrlo Stetno po njih. Cesto pate od groznica, upala i visokog pritiska. Morali bi da budu elastiSniji, da svoje aktivnosti bolje organizuju i da vode raiuna da ne precene svoje mogucnosti, Sto je cesta pojava kod ovih aspekata. Ovaj aspekt se cesto nalazi kod kriminalaca, naroCito kvadrat. Velika impulsivnost i diktatura emocija, a ne razuma, vodi ih do prestupa. Kod muSkaraca ovaj aspekt moze dati tiransku prirodu u porodici, pa on nema dosta strpljenja za decu i slabije.

Dammar

Citam ja ove tekstove po internetu i proveravam u horoskopima ali ovo je akcija i pokretanje ako se usmeri na prave stvari moze dati i uspesnu osobu,posebno ako su obe ili jedna planeta podrzane necim ili su u dobrom znaku kuci ....

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #6 poslato: 21:09:26, 30.Mar.2009. »
Kao i vecina tekstova i ovaj je uopsten ali mozda je dobro imati ove tekstove da bi se bolje razumeli aspekti (*o*)
Kepler

*

Van mreže helena274

• *
  • 76
  • 1
« Odgovor #7 poslato: 13:57:17, 10.Apr.2009. »
Imam Sunce kvadrat Mars: nisam kriminalac, nemam nikada visoku temperaturu, nemam upala ni groznica (cak sam podhladjena).

Svadljiva, nestrpljiva, energicna, imam disciplinu, tvrdoglava jesam (koji bik nije?), nisam jos bila u zivotnoj opasnosti.

Mars je vladar moje 7.kuce u 10 kuci, pa volim sve sa visokog polozaja (muskarce).
Ko nije nista pretrpio, ne smije me savjetovati.
-Sofoklo-

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #8 poslato: 11:29:44, 11.Apr.2009. »
Pravis razliku ko ti moze biti muz a ko momak...

*

Van mreže helena274

• *
  • 76
  • 1
« Odgovor #9 poslato: 13:10:39, 12.Apr.2009. »
Hi,

Za mene ne postoje muz i momak, samo ljubav. A ona se obicno dogadja negde daleko ( preko mora, ili je od tamo).
Ko nije nista pretrpio, ne smije me savjetovati.
-Sofoklo-

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000