Kako da podesim GPRS I MMS ?

• Odgovora: 13
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ivan-bulevarac

• **
  • 245
  • 2
  • Pol: Muško
    • Facebook
Kako da podesim GPRS I MMS ?
« poslato: 12:54:46, 24.Mar.2009. »

Svaki model telefona zahteva poseban način podešavanja.

Prema svojim mogućnostima korisnik može da odabere jedan od sledeća tri načina:

- Manuelno podešavanje. Uputstva za podešavanje telefona za GPRS nalaze se na zvanicnim sajtovima MTS, TELEKOM, VIP.
- Slanje SMS poruke sa telefona. Noviji modeli marke Nokia i Ericsson mogu se setovati automatski, preko SMS poruke. Korisnik sa svog telefona šalje SMS poruku sa tekstom "GPRS". Na telefon korisnika stići će konfiguraciona poruka koju treba da sačuva u telefonu,
- Slanje konfiguracione poruke sa interneta. Unošenjem svog broja telefona na stranici za automatsko GPRS konfigurisanje, korisnik "sam sebi" može poslati SMS poruku koja će automatski podesiti parametre za GPRS na njegovom telefonu.

Telenor 062/063
Pozivanjem broja 063/9863.

Telekom 064/065
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22450

VIP 060/061
http://konfiguracija.vipmobile.co.yu/

066 telekom
Pozivanjem broja 064/789

Ah taj internet.....

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
Odg: Kako da podesim GPRS I MMS ?
« Odgovor #1 poslato: 01:15:19, 26.Mar.2009. »
Kada sam kupila mobilni odnela sam u telekom da mi srede MMS i GPRS i sve zivo, i malo pre kada sam pokusala da posaljem MMS nije htelo da se posalje..kao da je deaktivirano ili tako nesto..
a kad udjem na sajt mts-a u rucno podesavanje, prvo nema moj model, a drugo nece da mi otvori stranicu ni za jedan model..

u cemu je problem?
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #2 poslato: 02:50:11, 26.Mar.2009. »

Da li si ti uopste probala od kada su ti podesili MMS?
Trebalo je jos kad si podesila neko tebi da posalje MMS.

Koji telefon imas?
Otvara se stranica na sajtu normalno.

*

Van mreže forward

• **
  • 122
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 09:43:46, 26.Mar.2009. »
Kupi drugi telefon :P

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #4 poslato: 09:49:51, 26.Mar.2009. »
To je i sama znala ;)

*

Van mreže mikijev-zabavnik

• **
  • 249
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 13:35:21, 27.Mar.2009. »
Kada sam kupila mobilni odnela sam u telekom da mi srede MMS i GPRS i sve zivo, i malo pre kada sam pokusala da posaljem MMS nije htelo da se posalje..kao da je deaktivirano ili tako nesto..
a kad udjem na sajt mts-a u rucno podesavanje, prvo nema moj model, a drugo nece da mi otvori stranicu ni za jedan model..

u cemu je problem?

Slikala si se gola i sad nekom saljes mms?  :D

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #6 poslato: 20:25:42, 29.Mar.2009. »

u cemu je problem?

Slikala si se gola i sad nekom saljes mms?  :D

haha ne >.<  :P

ali setila sam se u cemu je problem :D xD imala sam u periodu od kada sam kupila fon neki problem s mediom pa sam nosila u servis gde su mi reinstalirali fon i naravno sve uz njega..
verovatno zbog toga nemam ni mms ni gprs...i divno opet mora idem u mts >.<

u svakom slucaju hvala svima :D
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #7 poslato: 23:13:05, 29.Mar.2009. »
Ne moras da ides okreni njihov korisnicki i poslace ti sms ;)

« Odgovor #8 poslato: 19:41:39, 21.Avg.2009. »
ja sam skoro cula da sad nije potrebno da se mucite oko gprs i mms
sada automatski sve mreze salju parametre i to je sve :)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: Kako da podesim GPRS I MMS ? Hvala unapred!
« Odgovor #9 poslato: 20:46:21, 22.Avg.2009. »
  Ja sam pre jedno desetak dana kupila Anycool T828 http://2simbg.com/T828.php i s obzirom da ima u sebi opciju korišćenja 2 kartice to me je obradovalo, ali me je maltene rasplakala činjenica da je telefon podešen za kinesku GPRS i MMS mrežu i da izgleda ne mogu da aktiviram opciju za slanje MMS-a.

Zvala sam call centar i oni su mi rekli da ne mogu da mi pošalju podešavanja jer ih nemaju za ovaj model, pokušala sam sama da ga preko mts-linka aktiviram ali mi "fali" jedna opcija koju ne mogu da ubacim jer jednostavno ne postoji u izboru u samom telefonu. Pokušaću još da odem do glavnog call centra da vidim ako oni nešto mogu da urade ~ a u medju vremenu ~ ako neko zna "šta i kako" da mi pomogne ~ hvala!

p.s.
U telefonu sam ubacila sve podatke koje sam našla na mts-sajtu ali jedno samo nisam:
Profile name: MTS MMS APN = mms
Username = mts
Password = 064

WAP parametri:
IP address: 172.017.085.131
Port: 9201 ili 8080
Homepage: http://mms.mts064.telekom.rs/mms/wapenc

A meni eto "fali" ta opcija "data account" jer nemam mogućnost da dodam broj "port"-a za Srbiju, jer je ponudjeno samo 5 i to sve vezani za ~ Kinu, ili jednostavno nisam još našla opciju dodavanja...
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000