Kako da podesim GPRS I MMS ?

• Odgovora: 13
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže ivan-bulevarac

• **
  • 245
  • 2
  • Pol: Muško
    • Facebook
Odg: Kako da podesim GPRS I MMS ?
« Odgovor #10 poslato: 22:26:33, 27.Avg.2009. »
a u mts-u si kupila telefon?  ???
Ah taj internet.....

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #11 poslato: 22:37:55, 27.Avg.2009. »
Ne, u prodavnici mobilnih u Balkanskoj 28, nisam išla do Telekoma, već sam zamolila brata [koji radi prekoputa u komjuter šopu] da ode i da mu kupi taj mobilni.
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #12 poslato: 23:27:47, 27.Avg.2009. »
Bas me cudi da ti nisu konkretno rekli sta treba da se uradi.
Ostaju ti tri solucije:
- da probas jos jednom provera kredita pa dodatne usluge i onda podesavanje gprs i mms (tada automatski salju poruku za podesavanje i jedan mms telekoma)
- da odes do telekoma licno i pitas ih sta treba da se desi da bi sve radilo kako treba
- da odes kod nekog servisera koji moze da menja stvari oko softvera (nije pouzdano a i pitanje da li moze kod tog modela nesto da se napravi)

Javi kad saznas nesto.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Pol: Žensko
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #13 poslato: 09:59:24, 28.Avg.2009. »
   Ni meni nije baš jasno jer upravo Telekom u svojoj poslovnici na Novom Beogradu prodaje ove Anycol mobilne telefone ~ navedeni dole link je upravo reklama iz tog GET šopa ~ možda sam napravila ja grešku i umesto da sam zamolila brata da svrati u tu prodavnicu na NBgd i da je tamo kupio mobilni, ja sam eto prepustila njemu sve i on je otišao u ovu drugu koja mu je bliža i gde radi njegov najbolji drug (*o*)

A kada sam zvala call-centar oni mi kažu da nemaju podešavanja za ovaj tip telefona, pa samim tim ne mogu ništa da mi pošalju i da moram da odem u glavnu poslovnicu u Bulevaru Revolucije da mi "ručno" sve to nameste. Dao Bog, to mi nije prvi put da idem tamo [slično mi se desilo pre jedno 5 godina sa Morotolom... morali su sve da mi oni lično nameste]  :(

Za jedno nedelju dana ću to verovatno i da uradim, pa javim. Hvala u svakom slučaju
 :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000