Tranzit Marsa

• Odgovora: 90
Stranice: « 1 2 3 4 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Marsa
« Odgovor #10 poslato: 13:51:39, 24.Okt.2009. »
Izvinjavam se unapred ali nisam znala gde da postavim ovo pitanje,odnosno konstataciju.
Ne znam da li ste obracali pzanju do sada i koliko je realno bilo mogucnosti za to da se vide natali osoba (muski h) za koje ste bili zainteresovani...
U poslednje vreme mi se prosto potrfilo da sam uocila jednu stvar...Cetvorica mladica koji su mi zapali za oko u periodu od juna pa do sad,svi oni su imali Ma u vagi i Ve u jarcu...
Ne znam da li je to slucajnost...?
Ipak mi je zanimljivo da se zapitam iz kog razloga bas sad privlacima (ne)svesno takav tip muskaraca u svoj zivot...
Ne znam...(*o*)

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #11 poslato: 13:54:49, 24.Okt.2009. »
Citat
MARS U PETOJ KUĆI (zdrav seks - nemir zbog dece, ljubavi - uspeh u sportu)
Period usmeravanja energije na ljubavni plan i seksualnost, ali sve je to obojeno agresivnoscu. Bicete privlacni i zeljni ljubavi, provoda i zabava, ali budite obazrivi pre nego sto se upustite u novu vezu. Kod nekih tipova se ova energija usmerava ka: sportu, kocki, spekulacijama, avanturama. Ono sto je sigurno da su oni koje budete susretali izuzetno jaki i energicni. Ali ovo je polozaj ljubomore. Veze ce biti burne sa mnogo sukoba i napetosti. Pa zenama preti opasnost od strane partnera, dok ce zene partneri biti neukrotive i nemoguce. Preti opasnost deci. Mogucnost sportske povrede, nepovoljno za rizik, jer kockari gube, generelno je opasnost kroz muskarce.

Uzimajuci u obzir da nemam sklonosti ka kocki i spekulacijama  ;D pretpostavimo da ce mi se ovaj tranzit odraziti na ljubav.
Interesuje me da li je energija MA ublazena jer je u znaku Raka, pa je mozda i ljubomora i agresivnost svedena na minimum?  (rzm)

Nazalost se potvrdjuje da kada je Ma u raku on i ako nesto zapocne nema snage (jer je u padu) da to i zavrsi...
Dobar primer...kuce koje laje ,a ne ujeda :-[

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #12 poslato: 15:42:36, 24.Okt.2009. »

MARS U PETOJ KUĆI (zdrav seks - nemir zbog dece, ljubavi - uspeh u sportu)
Period usmeravanja energije na ljubavni plan i seksualnost, ali sve je to obojeno agresivnoscu. Bicete privlacni i zeljni ljubavi, provoda i zabava, ali budite obazrivi pre nego sto se upustite u novu vezu. Kod nekih tipova se ova energija usmerava ka: sportu, kocki, spekulacijama, avanturama. Ono sto je sigurno da su oni koje budete susretali izuzetno jaki i energicni. Ali ovo je polozaj ljubomore. Veze ce biti burne sa mnogo sukoba i napetosti. Pa zenama preti opasnost od strane partnera, dok ce zene partneri biti neukrotive i nemoguce. Preti opasnost deci. Mogucnost sportske povrede, nepovoljno za rizik, jer kockari gube, generelno je opasnost kroz muskarce.

Kaliopa..a sta se menja ako je Ma u Lavu?

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #13 poslato: 17:46:29, 24.Okt.2009. »
Citat
Zavisi od mnogo toga,gledas dispozitore....Ma u lavu traganje za neustrasivim herojem... :)

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #14 poslato: 19:06:02, 24.Okt.2009. »
Izvinjavam se unapred ali nisam znala gde da postavim ovo pitanje,odnosno konstataciju.
Ne znam da li ste obracali pzanju do sada i koliko je realno bilo mogucnosti za to da se vide natali osoba (muski h) za koje ste bili zainteresovani...
U poslednje vreme mi se prosto potrfilo da sam uocila jednu stvar...Cetvorica mladica koji su mi zapali za oko u periodu od juna pa do sad,svi oni su imali Ma u vagi i Ve u jarcu...
Ipak mi je zanimljivo da se zapitam iz kog razloga bas sad privlacima (ne)svesno takav tip muskaraca u svoj zivot...
Ne znam...(*o*)
ASC ti je u Vagi pa prosto energija Vage te privlaci...takav tip muskarca,a njihova Venera u tvojoj 3 kuci,verujem nacin komunikacije pa jos ako previ trigon sa tvojim Suncem...ojha :) Cista sam ti primer za Marsa u Raku...

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 19:31:11, 24.Okt.2009. »
Ne znam...(*o*)
ASC ti je u Vagi pa prosto energija Vage te privlaci...takav tip muskarca,a njihova Venera u tvojoj 3 kuci,verujem nacin komunikacije pa jos ako previ trigon sa tvojim Suncem...ojha :) Cista sam ti primer za Marsa u Raku...
Hvala ti na pomoci...da tako nesto pije vodu,ali me je zanimalo zasto bas sad...?I to sa bukvalno 4 razlicitih muskaraca... (*o*)

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #16 poslato: 19:44:29, 24.Okt.2009. »
 Venera-Mars-Suvladari 5, 7 ,vladar 8 i 1 u tranzitu aspektuju i cackaju ti Me,So i Mo sto vec znas i sama  ;D
A da li je palo neko zaljubljivanje?

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #17 poslato: 20:04:45, 24.Okt.2009. »
Venera-Mars-Suvladari 5, 7 ,vladar 8 i 1 u tranzitu aspektuju i cackaju ti Me,So i Mo sto vec znas i sama  ;D
A da li je palo neko zaljubljivanje?
Da znas da sa onim iz inostranstva imam najjace impresije i ostavio je najjaci utisak.
...Ali nazlost mogu reci,cak sa sigurnoscu da nece biti nicega u skorijoj buducnosti. Meni je ipak Mc na 2 lava Tako da traznitni Ma nije doneo nista sem velikog upakovanog paketa nista ;D...nadala sam se da gresim, i jos uvek se naravno nadam.
Pricacu utiske sta ce da bidne kad Ma krene retro ,pa opet dodje do mog Mc-a...neki od tih sa paketom od nista mozda se i vrate.
Sorry za of :-[

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #18 poslato: 20:44:36, 24.Okt.2009. »
Citat
Zavisi od mnogo toga,gledas dispozitore....Ma u lavu traganje za neustrasivim herojem... :)
A kako drugachije?  ;)
Dispozitor So mi je u Skorpiji! Jer to loshe ili dobro? Da li to znachi da je planeta otisla u znak u kom bi zelela da se nadje (s obzirom da je Ma suvladar Skorpije)?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #19 poslato: 19:42:30, 28.Okt.2009. »
Ne znam...(*o*)
Otvori Solar za ovu godinu i natal i gledaj gde padaju tj u koje kuce.
Dosta ce da ti pomogne ova tema http://mojforum.net/index.php/topic,1610.0.html

Stranice: « 1 2 3 4 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000