Tranzit Marsa

• Odgovora: 90
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Marsa
« Odgovor #20 poslato: 00:15:05, 29.Okt.2009. »
Izvinjavam se unapred ali nisam znala gde da postavim ovo pitanje,odnosno konstataciju.
Ne znam da li ste obracali pzanju do sada i koliko je realno bilo mogucnosti za to da se vide natali osoba (muski h) za koje ste bili zainteresovani...
U poslednje vreme mi se prosto potrfilo da sam uocila jednu stvar...Cetvorica mladica koji su mi zapali za oko u periodu od juna pa do sad,svi oni su imali Ma u vagi i Ve u jarcu...
Ne znam da li je to slucajnost...?
Ipak mi je zanimljivo da se zapitam iz kog razloga bas sad privlacima (ne)svesno takav tip muskaraca u svoj zivot...
Ne znam...(*o*)
Otvori Solar za ovu godinu i natal i gledaj gde padaju tj u koje kuce.
Dosta ce da ti pomogne ova tema http://mojforum.net/index.php/topic,1610.0.html
Solar se tacno poklapa sa natalnim kucama,ne tacno u stepen al to je to..ac-u vagi ,7k ovan (mah:mah)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #21 poslato: 23:54:30, 31.Okt.2009. »
Citat
Kaliopa..a sta se menja ako je Ma u Lavu?
Zavisi od mnogo toga,gledas dispozitore....Ma u lavu traganje za neustrasivim herojem... :)
A kako drugachije?  ;)
Dispozitor So mi je u Skorpiji! Jer to loshe ili dobro? Da li to znachi da je planeta otisla u znak u kom bi zelela da se nadje (s obzirom da je Ma suvladar Skorpije)?
Tu je rec o recepciji planeta ali ne potpunoj jer je suvladar u pitanju => http://mojforum.net/index.php/topic,5301.0.html :mig:

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #22 poslato: 15:48:44, 01.Nov.2009. »
meni ce uskoro doci do merkura...bice veselo

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #23 poslato: 11:38:57, 04.Nov.2009. »
MA uskoro ulazi u moje VII polje  :-\

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #24 poslato: 13:08:04, 04.Nov.2009. »
MA uskoro ulazi u moje VII polje  :-\
Što se buniš ~ on je dispozitor tvog Sunca, sklopiće veliki vatreni 120° i mislim da onaj sitni 90° sa koji će proći baš kad udje u tvoje VII polje, neće uspeti da poremeti jedan vrlo lep i dinamičan period koji ti dolazi u susret
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #25 poslato: 22:22:02, 04.Nov.2009. »

Što se buniš ~ on je dispozitor tvog Sunca, sklopiće veliki vatreni 120° i mislim da onaj sitni 90° sa koji će proći baš kad udje u tvoje VII polje, neće uspeti da poremeti jedan vrlo lep i dinamičan period koji ti dolazi u susret

Ne bunim se, samo konstatujem  ;D
Ooo znaci sledi mi jedan vrlo dinamican period...lepo  ;)

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #26 poslato: 16:33:04, 19.Nov.2009. »
Primetila sam kada mi tranzitni Mars seta oko ASC,da sam jako nervozna,napeta.svadjalica prava.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #27 poslato: 17:23:56, 19.Nov.2009. »
Primetila sam kada mi tranzitni Mars seta oko ASC,da sam jako nervozna,napeta.svadjalica prava.
Verovatno sve krece od Mars opozicija Mesec natalno ali da ne idemo u offtopic.
Bilo bi lepo da tada kada se to desava zapises kompletnu poziciju planeta. Znaci bar tri puta i onda to zapazanje napises u temi astro dnevnik.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #28 poslato: 18:47:27, 23.Jan.2010. »
Mars u 4-oj kuci. Kod mene je doneo Udarac ali u bukvalnom smislu, mnogo napetih situacija. Ali nije ni cudo posto mi je 4polje u Raku, a natalno imam aspekt sa vladarem Mesecom Ma60`Mo. Kako se Mars kretao ka 5oj kuci, sve sam se vise bavila sportom pa privlacnost koja opet dolazi i od raspolozenja zato sto sam srecna kad sam na bilo koji nacin vezana za prirodu, akciju, sport..nije izostala kao ni primecenost kod suprotnog pola.
Mars kroz 5 polje, je protutnjao, bukvalno pregazio me. Nista od zdravog seksa..nista od seksa, i samo se nastavilo iz cetvrte kuce bavljenje sportom. Ocigledno kod mene uvek krece nesto ranije. Kao sto su i neki zdravstveni problemi pokrenuti i pre nego sto Mars stigne do 6og. A ja vec razmisljam o operaciji.
E sad, i jeste pojacana zelja za ljubavi, dok je u Lavu, jer mu je dispozitor Sunce i to u 7-mom polju. A natalno imam aspekt Ma60`So.

Ako je verovati da sam Mars, onda ce ulaskom u 6 polje i dolazak na natalni polozaj verovatno odjednom pokrenuti i ljubav i zdravlje..pa ocekujem haos.  (mah:mah)

A sta moze nositi tranzitni Mars preko natalnog Urana, a natalno su u kvadratu? Ako gledam kroz natalne kuce onda se to desava u 8-mom, a kroz Solarni na samom izlasku iz 7-mog. U kom je Mars suvladar, posto je to u Skorpiji.. Kako konjukcija u tranzitu ima dejstvo s obzirom na natalni kvadrat, pozitivnije ili ne? Ako se oba aspekta tumace kao losa..
« Najnovija izmena:: 16:23:32, 12.Feb.2010. * Charobnjak * »

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #29 poslato: 15:15:56, 12.Feb.2010. »
Koliko dugo traje tranzit marsa kroz horoskopske znakove?

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000