Tranzit Marsa

• Odgovora: 90
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Marsa
« Odgovor #50 poslato: 21:31:34, 13.Jul.2012. »
Treba mu oko 7 mjeseci da izadje iz jednog znaka.E sad,da 7 mjeseci ne izlazim iz kuce  ;D preostaje mi da se nadam najboljem,ako ista dobro ovaj tranzit moze da donese  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #51 poslato: 21:37:25, 13.Jul.2012. »
Treba mu oko 7 mjeseci da izadje iz jednog znaka.E sad,da 7 mjeseci ne izlazim iz kuce  ;D preostaje mi da se nadam najboljem,ako ista dobro ovaj tranzit moze da donese  :)

A vidi ovo: Moj sad tranzitira 8. kucu u Vagi. Iduci mjesec tranzitni Saturn lijeze na Natalni Mars u a tranzitni Mars na Mjesec i sve u 8. polju! Na sta ti ovo lici?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #52 poslato: 21:45:27, 13.Jul.2012. »
Generalno,ne volim kad Ma tranzitira kroz osmu.Makar meni uvijek navuce konfklikte i povrede.Opet navodim primjer od prosle godine sa So0Ma u Vodoliji kroz 8.Tranzitni Sa bi mogao gusiti tvog prirodnog Ma,gasiti mu energiju,a tranzitni Ma na Mo,hrabrost,intenzivne emocije,strast,ali i emocionalne povrede.Kako su Mo oci,pripazi oci od povrede.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #53 poslato: 21:49:55, 13.Jul.2012. »
Generalno,ne volim kad Ma tranzitira kroz osmu.Makar meni uvijek navuce konfklikte i povrede.Opet navodim primjer od prosle godine sa So0Ma u Vodoliji kroz 8.Tranzitni Sa bi mogao gusiti tvog prirodnog Ma,gasiti mu energiju,a tranzitni Ma na Mo,hrabrost,intenzivne emocije,strast,ali i emocionalne povrede.Kako su Mo oci,pripazi oci od povrede.

Ovo je treci put da mi Sa lijeze na Ma i svaki put donese jednu osobu iz proslosti. To mi je receno da je karmicko sto mi u pocetku nije bilo jasno. Nije li karma obicno vezana za 12. polje?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #54 poslato: 21:56:34, 13.Jul.2012. »
Jeste.Ali i za Sa,mozda cak mnogo vise.Kao sto smo pominjali na jednoj temi,on se vraca iz vise navrata,kako bi svaki put "naplatio" nesto drugo,ovisno o tome da li si savladala prethodne lekcije.Ako ne savladas prethodne lekcije,on ce svaki put da drlja po istome.Zato se i vraca.
Meni su bogme poceli sade sati,uza svu muku.Sa mi je trenutno pred kraj 12.,uskoro ce preko Asc.Blago meni  :-[
Natalna

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #55 poslato: 21:58:49, 13.Jul.2012. »
Jeste.Ali i za Sa,mozda cak mnogo vise.Kao sto smo pominjali na jednoj temi,on se vraca iz vise navrata,kako bi svaki put "naplatio" nesto drugo,ovisno o tome da li si savladala prethodne lekcije.Ako ne savladas prethodne lekcije,on ce svaki put da drlja po istome.Zato se i vraca.
Meni su bogme poceli sade sati,uza svu muku.Sa mi je trenutno pred kraj 12.,uskoro ce preko Asc.Blago meni  :-[

Ja mislim da je nama gori mucitelj sugestija i iscekivanje nego Saturn haha!

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #56 poslato: 22:02:25, 13.Jul.2012. »
Sa je mucitelj,ali i ucitelj.Njegova diviza je "Bez muke nema nauke".Kakvi bi mi bili,kao muve bez glave da nam nema njega.
Natalna

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #57 poslato: 22:03:36, 13.Jul.2012. »
Sa je mucitelj,ali i ucitelj.Njegova diviza je "Bez muke nema nauke".Kakvi bi mi bili,kao muve bez glave da nam nema njega.

Pa u pravu si samo sto on ponekad ne zna da prestane da drmusa!  >:(

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #58 poslato: 22:06:57, 13.Jul.2012. »
Da ne offiramo vise,zapalice nas Carobni  ;D
On kad prestane da drmusa,mi smo vec zreli i formirani.Tesko jeste,ali se isplati proci sve njegove testove.Ipak se niko od nas nije formirao na medu i mlijeku,vec na borbi i na problemima.Ugljenu je potrebno 6000 stepeni,da bi postao dijamant  ;)
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #59 poslato: 20:28:42, 14.Jul.2012. »
Mars u znaku boravi dva mjeseca, brzo se krece, i kazu da je gluplji od Saturna, ja bih rekla nije podmukao kao sto umije biti los Saturn >:(, za njega je najvaznije da u nekom obracunu izadje kao pobjednik, pravi ratnik. Meni je natalno u cetvrtoj kuci, i trenutno tranzitira cetvrtom kucom, nista posebno mi nije donio, evo zakacio je bio natalni Ma i Ve u djevici i nikog zanimljivog nijesam ni upoznala, a kamoli zapocela vezu. Mozda bude neka ljubav kad mi zahvati stelijum u skorpiji u petom polju, vidjecemo...

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000