Tranzit Marsa

• Odgovora: 90
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Marsa
« Odgovor #40 poslato: 19:23:02, 13.Jul.2012. »
Sta moze da znaci tranzitni Mars u konjukciji sa natalnim Plutonom u 5. kuci (u Skorpiji)??

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #41 poslato: 20:31:36, 13.Jul.2012. »
Sta moze da znaci tranzitni Mars u konjukciji sa natalnim Plutonom u 5. kuci (u Skorpiji)??

Mogucnost povrede nastale nasilnim putem.Povreda bi mogla nastati na djelu tijela u simbolici znaka Skorpije.
Neki kazu i bezdusnost,brutalni postupci,ogroman priliv energije.Tacno ces znati sta zelis,i nastojaces da to i dobijes.  :)

Ja se plasim ovog mog Ma.Prelazi u znak Vage,u dvanaestu kucu.Kazu da su tu kompleksne situacije,povrede u nepristupacnim ,udaljenim,predjelima,povrede od strane uniformisanih lica  ???
« Najnovija izmena:: 20:40:50, 13.Jul.2012. Ouroboros »
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #42 poslato: 20:41:45, 13.Jul.2012. »
Mogucnost povrede nastale nasilnim putem.Povreda bi mogla nastati na djelu tijela u simbolici znaka Skorpije.
Neki kazu i bezdusnost,brutalni postupci,ogroman priliv energije.Tacno ces znati sta zelis,i nastojaces da to i dobijes.  :)

Ja se plasim ovog mog Ma.Prelazi u znak Vage,u dvanaestu kucu.Kazu da su tu kompleksne situacije,povrede u nepristupacnim ,udaljenim,predjelima,povrede od strane uniformisanih lica  ???

Ja imam Marsa u Vagi u 8. polju pa mi isto to pise: nasilna smrt, masovna ubijanja...ma svasta su napisali ali ne mora da znaci. Kakvi su ti ostali aspekti?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #43 poslato: 20:54:33, 13.Jul.2012. »
Pravi 120Ju,90Ve,60MC.Nisu kriticni aspekti,ali sam polozaj u ovoj 12. kuci mi se ne svidja..tu su i tajni neprijatelji,sabotaza iza ledja,neuspjesi,osamljenost.A on tek ulazi u 12.  . Ne svidja mi se nikako  :-\
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #44 poslato: 20:57:56, 13.Jul.2012. »
Pravi 120Ju,90Ve,60MC.Nisu kriticni aspekti,ali sam polozaj u ovoj 12. kuci mi se ne svidja..tu su i tajni neprijatelji,sabotaza iza ledja,neuspjesi,osamljenost.A on tek ulazi u 12.  . Ne svidja mi se nikako  :-\

Znam sta mislis ali imaj u vidu i to da Vaga ima dvije strane pa moze da bude vezano za nekoga koga znas. Ne mora da bude direktno tebi! Kao sto sam rekla moj je Mars u Vagi pa sam ja u daljoj porodici imala nasilnih smrti za vrijeme rata.

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #45 poslato: 20:58:56, 13.Jul.2012. »
Znam sta mislis ali imaj u vidu i to da Vaga ima dvije strane pa moze da bude vezano za nekoga koga znas. Ne mora da bude direktno tebi! Kao sto sam rekla moj je Mars u Vagi pa sam ja u daljoj porodici imala nasilnih smrti za vrijeme rata.

Ali meni je tu u natalu a tebi ako je samo tranzitni onda nemoj da se brigas!

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #46 poslato: 21:01:30, 13.Jul.2012. »
Ali meni je tu u natalu a tebi ako je samo tranzitni onda nemoj da se brigas!
Ako prezivim,javicu se,ako se ne javim,da znate da me smaklo neko uniformisano lice  ;D
Natalna

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #47 poslato: 21:06:07, 13.Jul.2012. »
Ako prezivim,javicu se,ako se ne javim,da znate da me smaklo neko uniformisano lice  ;D

Ajde bre pa mi smo tamo prezivjeli rat. Nece nam od jednog tranzita nista biti! Otkud znas mozda nesto bude tvojim neprijateljima!

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #48 poslato: 21:19:50, 13.Jul.2012. »
Ajde bre pa mi smo tamo prezivjeli rat. Nece nam od jednog tranzita nista biti! Otkud znas mozda nesto bude tvojim neprijateljima!
Haha i kad ti nesto kazes za sebe o panicarenju  ;D Prezivjecu valjda,valjda nece toliko da me nagrdi.A sto se neprijatelja tice,kad vec rade iza ledja,neka im radi sta hoce  ;D Samo nek ne bude fizickih povreda  :) Prosle god sam imala So0Ma u Vodoliji,u osmoj,pa sam zaradila posjekotinu nasilnim putem po sred lista.Od tada se tripujem na ove tranzite Ma  :-[
Natalna

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #49 poslato: 21:21:55, 13.Jul.2012. »
Haha i kad ti nesto kazes za sebe o panicarenju  ;D Prezivjecu valjda,valjda nece toliko da me nagrdi.A sto se neprijatelja tice,kad vec rade iza ledja,neka im radi sta hoce  ;D Samo nek ne bude fizickih povreda  :) Prosle god sam imala So0Ma u Vodoliji,u osmoj,pa sam zaradila posjekotinu nasilnim putem po sred lista.Od tada se tripujem na ove tranzite Ma  :-[

Koliko traje taj tranzit? Ne izlazi iz kuce haha! Fizicke povrede su nista naspram dusevnih  ;D

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000