Tranzit Marsa

• Odgovora: 90
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Marsa
« Odgovor #70 poslato: 21:16:35, 14.Jul.2012. »
Ako ista mrzim to je proslost, uspomene, stare ljubavi. A svi misle da zbog podznaka u raku i Saturna u petom, Mjeseca u jarcu, sam vezana za proslost, a kod mene je sasvim suprotno, vise razmisljam sta ce biti, no sto je bilo. 8)

Ni ja ne volim proslost ali ovakvom aspektu se tesko oduprijeti. Ako je tebi Rak podznak (koji je veoma emocionalan) ti bi to mogla osjetiti dvostruko teze. Meni Sa u svom zadnjem retrogradnom hodu sjeda na Mars 3 PUTA!!!! Zamisli onda kakve sam ja duhove proslosti vidjela ocima, zakopala, i jos ih ima puna torba!

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #71 poslato: 21:19:13, 14.Jul.2012. »
Da, iako mrzim proslost, imam dobru memoriju za prosle dogadjaje, mada nikakve stete da nemam. Dako naletim na bivseg, nemam zivaca ni da mu se javim >:(

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #72 poslato: 23:41:44, 21.Sep.2012. »
TRanzitni Ma mi je u prvoj kuci,i da osjecam destruktivnost,borbenost,sve ostre crte karaktera su mi dosle do izrazaja,cesti konfklikti.Tranzitni Ma0Mo pa sve dozivljavam licno,ljudi me napadaju za gluposti,ja im uzvracam,zbog cega dolazi do nesuglasica.Ono sto me zapravo zanima je sledece:dakle tranztini Ma mi pravi konjukciju sa Mo i Pl(koji prave egzaktnu konjukciju u natalu).Ma je povreda,konjuktuje Mo(oci) i Pl.Nekom mojom logikom sam dosla do zakljucka da bih mogla da dobijem udarac,zbog kojeg bi zadobila povredu ociju,kako je ukljucen i Pl,mozda to jos produbljuje sam pojam povrede,pa cini da to sve skupa izgleda gore? Sta vi kazete?
 (rzm)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #73 poslato: 17:54:48, 22.Sep.2012. »
Slazem se, moze doci do povrede oka, ali to je rijetkost, prije ce bit neka prolazna netrpeljivost ili svadjica sa nekom zenom ili majkom...

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #74 poslato: 18:03:37, 22.Sep.2012. »
Ja prvo pomislim na najgore  ;D Sa mamom sam i tako na ratnoj nozi,a ni za druge me zene ne cudi.Najlakse mi je sa zenom uci u konflikt  ;D Samo da ne dodje do povrede ociju  :-\
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #75 poslato: 18:07:31, 22.Sep.2012. »
Ne bi trebalo, samo pripazi dok treniras. Mada brzo se krece Mars, sva sreca, meni je na Merkuru, tako da mogu ocekivat svadje, bolje da se smirim, nekad najbolje prodjem kad skroz cutim.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #76 poslato: 18:33:28, 22.Sep.2012. »
Ja sam vec utripovala da cu dobiti flasu u glavu u nekom izlasku haha  ;D
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #77 poslato: 18:48:11, 22.Sep.2012. »
Nee, hahaha,meni prolazi preko stelijuma u skorpiji i donio mi je otkrice jedne tajne, a mozda i nije to do Marsa...

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #78 poslato: 18:55:04, 22.Sep.2012. »
A moguce i da jeste,jer je kod Ma sve javno,direktno.
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #79 poslato: 19:14:53, 22.Sep.2012. »
Da, u pitanju je ljubavna tajna, jer je tranzit kroz petu kucu, jos je to sigurno potpomognuo Jupiterov tranzit kroz 12.,  a toj osobi i ne pada na pamet da sve znam, hihihi

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000