Prica - Da li znate da prepoznate pravu sansu?

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 211
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Prica - Da li znate da prepoznate pravu sansu?
« poslato: 10:58:18, 26.Mar.2018. »
Bio jednom jedan covek koji je u jednoj staroj biblioteci naisao na knjigu koja nije bila narocito interesantna. Ipak, u knjizi je nasao papir koji je kod coveka izazvao radoznalost. Na papiru je bila mapa do kamena koji je od posebne vrednosti, medjutim, taj kamen je licio na bilo koji kamen osim sto je bio topao u odnosu na druge koji su bili hladni.

Problem nalazenja ovog kamena je bio u tome sto se nalazio na plazi punoj kamena. Ipak, covek je imao veru da ce taj kamen pronaci. Otisao je na plazi i poceo redom da analizira kamen po kamen. Svaki kamen koji je bio hladan na dodir on bi bacao u vodu. Danima i mesecima je trazio kamen i ovo analiziranje svakog kamena mu je postala navika. Nakon nekoliko meseci uhvatio je jedan kamen i po automatizmu ga bacio u vodu ne obrativsi paznju da li je topao. Tada je shvatio sta je uradio. Navikao je na neuspeh u trazenju kamena da sebi nije ostavio dovoljno vremena da prepozna da se u njegovoj ruci nasao topli magicni kamen.

Slicno se desava i sa sansam u zivotu, ako na njih ne obracamo paznju olako cemo ih odbaciti. Prepoznajte srecu!
« Najnovija izmena:: 11:02:45, 26.Mar.2018. Miloš Mi. »

Strah me čini jačim i boljim.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000