Izvinite što vas ometam. Ali nisam imala drugog izbora. Nalazim se u razdoblju svakog tinejdžera ali itekako preživljavam težak period bar se meni čini preteškim . Konačno sam se prvi put zaljubila . Bila sam u vezi sa momkom godinu dana. Voljela sam ga više od sebe , davala sve a ne dobivala ništa za uzvrat . Ustvari ipak sam dobivala mržnju , grubu riječ , dernjavu i krivicu. To mi je bio poklon za beskonačnu ljubav koju sam mu pružala. Naime on je raskinuo sa svojom djevojkom jako davno tačnije sa svojom prvom djevojkom s njom se u 10 dana upoznao zavolio je i rastao se. Od tada je upao u loše društvo pjanka do zore , nedefinisana pića koja je pio i slično. Nisam mu tada kao prijatelj dala da padne pod loše izvlačila sam ga i gurala na pravi put na tom putu su se emocije stvorile rekla bih sada sa ove tačne da ih nikada nije ni postojalo s njegove strane. Ali dobro ne možemo reći da u toj godini dana ničega lijepog nije bilo. Ubrzo sam shvatila da on igra duplu igru i ostavila ga njegovoj duploj igri sa ženama. Nakon izvjesnog perioda ne pričanja s njim ponovo smo ustupili u kontakt i taj famozni 31 Januar je duboko u sjećanju ostao. Prvi put me poljubio i zagrlio ali ovaj put kao moj momak, kao moja muška ruka u žiovtu. Ne znam zašto ali mi je ipak draži onaj dan kad je rekao da me voli. Veza je tekla ali sa 7 puta prekida svaki put bi zažmirila i krenula dalje. Jednostavno znate kada s nekim život planirate , kada maštate o svemu onda nije tako jednostavno otići. Kada mislite da vas ruka drži nečija a pogotovo mene kao djevojku jer sam jedinče.Prvi put kada me je maestralno povrijedio je bio april mjesec 2015. Kada sam upoznala njegove roditelje kada su se oni oduševili a ja najponosnija na sebe prije svega. Izašla sam na ručak sa njegovim roditeljima i njegovom sestrom koja je došla. I sjedila sam s njim bilo je sve uredu dan za poželiti ali navečer me poruka čekala da mu je "druga ušetala u život ". Ali i preko toga sam prešla preko mnogo stvari iako sam od tog događaja od sekiracije dobila aritmiju srca. Onda se desi svađa gdje nema on povjrenja u mene , gdje me na početku nikad nije volio i slično. On je fudbaler ( igra za kadetsku reprezentaciju BIH ) uvijek sam najvise volila sastavit mu poruku prije utakmice, doci na utakmicu , biti uz njega bodriti ga kao niko nikada , dati mu snagu kada bude trebalo ! Ali znate s njegove strane djela nema a rijeci samo ostaju mrtvo slovo na papiru . Onda počinje prava noćna mora ne mogu ga ostaviti jer će psihički otiči ali me zato psihički zlostavljao od svoje pakosne ljubomore , nisam se mogla družiti s kim sam htijela , nisam mogla raditi sam sam htijela da oblacim sta sam htijela , u svakom momentu je znao gdje sam i sta sam i skim sam po hiljadu poziva dnevno svako 10 minuta. Trpila i sutila. To je trajalo mjesecima . Upao je u lose drustvo , gdje sam ja bila protiv on je namjerno . I za novu godinu je otisoa sa hrpom djevojaka a nisam to znala tek poslije toga sam saznala a ja sam otisla u Zagreb da kupim mu poklon i da posjetim bolesnu drugaricu trenutak koji je prekipio u meni jeste kada mi je napisao " sta me briga za tvoju drugaricu , ko zna s kim se ti vucaras" u tom momentu nisam osjetila nista za njega i napisala sam mu poruku raskida. Kada sam se vratila kuci nasla sam nanu mrtvu , umrla mi je na rukama tacnije a njega sa drugom djevojkom koja je meni od ranije poznata. Potom me nazvala njegova majka i izvrijeđala me kako ja imam pravo njenog sina ostavim. On je bio tuzan zadnjih mjesec dana jer je imao problema sa roditeljima a njima je pricao da ima probleme sa mnom. Žena me izvrijeđala , prešutila sam iz dostojanstva i poštovanja prije svega . Moji roditelji su ogorčeni mama pogotovo jer ga je voljela kao vlastitog sina cak se i njoj vise puta povjreravao nego vlastitoj majci . Svaki petak bismo sa mojom mamom isli na rucak. Moji roditelji nista slicno kao primitivci suportne strane uradili nisu. Sutili su a meni rekli da se sto dalje odmaknem . I jesam ali i dalje me proganja na drugim nacinima , sad moram gledati njega jer ce igrati na Evropskom prvestvu . Slusam o njemu svaki dan od razlicith ljudi iako to ne zelim. Upropastio se jeste do kraja i jos ce. Ali ono sto me boli jeste prije par dana kada mi je djevojka prisla i priznala kako je on mene varao sa njom uzasno se osjecam a jos vise uzasnije sto sam mu pruzala sve a od njega sam dobila takav paket u koji se kleo da nikada ne bi. Kako da nastavim dalje ? Kako misli o njemu izbrisati ?