Treba mi savet...

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nakki18

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Žensko
Treba mi savet...
« poslato: 19:37:07, 14.Avg.2016. »
Znaci ovako: imam jednog lika kojeg volim od pocetka moje srenje skole, sto znaci vec 4 godine.. i sad smo na raspustu i mislim da se nikada vise necemo videti :( Znam da me je voleo mozda me jos voli, nasa prica je duga al moram da napisem jer stvarno ne znam sta da radim, puknut cu Boga mi. Cim sam ga videla odmah sam ga zavolela i on mene ali trudio se za mene vec svih ovih 4 godina,branio me pred svih..A ja sam nekako bila povucena sa njim u ponasanju nisam mogla da se otvorim skroz na pocetku a kako je vreme prolazilo sve vise smo pricali al ono DEEP razgovori. I nakon 2 godine je saznao da imam drug sa kojeg se znamo od rodjenja al on mi nije hteo nikako povjerovati i mislio je da mi je decko, tad sam njemu prvi put slomila srce..A drugi put je bilo zadnja ova godina kad sam imala decka al onako ne iz ljubavi kad je saznao i sav se iznervirao al nekako nije imao hrabrosti nikak da mi kaze da me voli takodje i ja..I da upucavao mi se non stop i ja sam nesto probala al slabije..Probao je mnogo puta i sa drugim curama da budem ja ljubomorna i ja sam tako..Al ne zelim da ga izgubim iako u skoli nismo imali nikako hrabrosti da priznamo nasa osecanja :/ Zelim sve da mu kazem makar mislio da sam nenormalana nakon ovih 2 meseca sto nismo u kontaktu.. Briga me samo zelim da on zna makar i ne valjalo! Ali problem mi je sto nikad nismo pisali na drustvenih mreza i sta da mu kazem kako da mu kazem ne znam..A i zelim da to bude uzivo jer mi tako ljepse par cu znati odprilike sta on misli..
Molim vas help kako da mu pisem i da mu kazem da se vidimo?

I da btw nova sam na ovom forumu nadam se da cu se lepo druziti sa svima :D

*

Van mreže nevenica

• 1 862
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 39
Odg: Treba mi savet...
« Odgovor #1 poslato: 12:09:38, 09.Sep.2016. »
Zdravo  (mah:mah)

Javi mu se, pitaj ga lepo sta radi i tako to, a onda ga lepo pozovi
Reci mu da imas nesto jako vazno da mu ispricas, da je poverljivo i da biste trebali da razgovarate..

Nadam se da ce imati razumevanja i naci vremena za tebe, a ti onda kad se vidite napravi lep uvod i objasni mu sve.
Srecno  :flowers:
Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...

*

Van mreže Strumfeta66

• *
  • 2
  • 0
Odg: Treba mi savet...
« Odgovor #2 poslato: 14:50:40, 01.Okt.2016. »
Kao sto je nevenica napisala. Bez obzira sto muskarci treba prvi da preuzmu inicijativu ne treba sve tako gledati. Nekad se treba prilagoditi situaciji. Nisu svi isti ljudi, bitno je da se potrudimo jer mozda basmalo fali da se rodi velika ljubav.
« Najnovija izmena:: 15:50:53, 01.Okt.2016. Strumfeta66 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000