Tumačenje sna

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže nebeska

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Žensko
Tumačenje sna
« poslato: 22:10:46, 19.Jun.2016. »
Za početak navela bih da retko sanjam. I da kad to činim, san deluje nepovezano ili su to delovi kojih se prisećam. S obzirom da mi se duže vreme dopada jedan mladić, a da naprosto nisam sigurna šta želi, i ne poznajem ga dovoljno da bih mogla da procenim da li je stidljiv ili mu se naprosto ne dopadam. Pomislila sam da bi mi san možda pružio neke odgovore. Bio je prilično upečatljiv. Čak i kad sam se probudila, delovalo je kao da sam ga doista proživela. Stoga, odlučila sam da ga podelim sa vama. Možda će neko biti u mogućnosti da mi odgovori i pruži nova saznanja.

Prvenstveno smo na nekoj svečanosti, može biti i predstava. Na sceni smo, ali predstave nema, tu je i moja porodica. On mi nenadano prilazi, zagrli me i odvodi nekud. Na šta moja porodica odreaguje iznenadjeno, zapravo sam i ja iznenadjena. Sledeće čega se sećam je : Nalazim se sa njim na balkonu, gde pada neverovatan poljubac. On ga inicira, a ja prihvatam

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000