Eto,voljela bih,pošto ja nisam vješta u tome,ako bi mi netko mogao protumačit horarni horoskop-mene bi zanimalo da li ću ja biti s kolegom kojeg volim?
20.08.2010. 21:09h Osijek
Bila bi vam jako zahvalna 
Da vidimo :
• vladar Asc' pokazuje racionalni stav pitača
• Mesec pojazuje emocije pitača
• vladar Desc' pokazuje racionalni stav osobe za koju se pita
• Sunce pokazuje emocije te osobe
♥ ti si Asc' u Ovnu, sa Marsom 14° Vage na samom vrhu VII polja a takodje si i predstavljena Mesecom na 26° Jarca u X polju ~ ova kombinacija i pokazuje da ti se dopada neko sa posla
♥ on je Desc' u Vagi, sa Venerom na 14° Vage isto na samom vrhu VII polja a takodje je predtavljen i Suncem na 28° Lava u V polju ~ ovde vidimo da je taj tvoj kolega dosta orijentisan na sebe i svoje (ne)emotivne potrebe mnogo više nego što bi trebalo
♥ da bi dobili potvrdan odgovor prvenstveno moraju vladar I i vladar VII polja da imaju aplikaciju ~ što ovde i jeste slučaj, jer Venera i Mars imaju direktnu aplikacionu 0° E sad, s druge strane i Mesec i Sunce su u praznom hodu, pa uz dodatak da sama Venera je preko izgona povezana sa Marsom i da nema povezivanja sa Mesecom (a dodatno i Sunce nema povezivanja sa Mesecom, ali je preko termina i lica povezano sa Marsom) nam pokazuje odnos koji na neki način te i neće učiniti srećnom jer ta osoba nema
te emocije prema tebi koje bi trebalo da ima da bi vas dvoje imali srećnu vezu, pa se pripazi da te ne "iskoristi"