Tumačenje jednog karmičkog odnosa

 • Odgovora: 2
*

Van mreže Šmišonja

 • *****
  Počasni član
 • 2 666
 • Zahvaljeno: 1 puta
 • 12
 • Pol: Žensko
 • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Tumačenje jednog karmičkog odnosa
« poslato: 16:28:50, 05.Mar.2016. »
Tumačenje jednog karmičkog odnosa preko Dwadasamsa čarta i Ciganica ~ part 1 :

Sedim tako sad  :jedekokice: i uzela da odmorim oči od laptopa i padne mi na pamet pitanje : kakva je to Karma koja je spojila mog dragog i mene u ovom životu.     Na to pitanje me je navela činjenica da u našem Dejvisonu arapska tačka smrti se nalazi na 10° Devica ~ to je moj nat. Mesec njegov Asc.

     Kod samog Asc iz 12 polja je Saturn u Devica ~ dispozitor spaljeni Merkur kod Plejada (fixna zvezda "razlog za plakanje") na samom vrhu 9 polja. Definitivno kao iz aviona se vidi da je tu neki ogromni gubitak bio ~ taj Saturn ima separaciju... Separacioni aspekti nam u Karmičkoj astrologiji direktno pokazuju šta se desilo, oni su inače vezani za prošlost, dok su aplikacioni aspekti vezani za budućnost i dogadjaje koji će uslediti... :90° sa Mesec kod Mc što može da ukaže na gubitak člana porodice (udovac, udovica)

     Pade mi u istom trenutku na pamet da pitam Ciganice, koja je to naša karmička priča ... i ... dobijem priču iz našeg Dwadasamsa Dejvisona... ... i tako krene da se razmotava klupko meni u glavi, šta se u stvari zaista desilo i šta je naša Karma u stvari (dug, drugim rečima)


*

Van mreže Šmišonja

 • *****
  Počasni član
 • 2 666
 • Zahvaljeno: 1 puta
 • 12
 • Pol: Žensko
 • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Tumačenje jednog karmičkog odnosa
« Odgovor #1 poslato: 16:30:45, 05.Mar.2016. »
Tumačenje jednog karmičkog odnosa preko Dwadasamsa čarta i Ciganica ~ part 2 :

 Da ne ispadne da navijam vodenicu u svoj pravac, postaviću i otvaranje Ciganica, naravno uz tumačenje, da bi videli koliko postoji poklapanja u tom otvaranju sa Dwadasamsa Dejvisonom :

https://picasaweb.google.com/117409743568240019103/Ciganice


Tumačenje kombinacija :

• Poruka & Lopov & Nešto Novca : davanje pogrešnih informacija vezano za nečiji finansijski status, sve je na nivou sitnih / nebitnih laži, često traženje pozajmica i otplata kredita.

• Nada & Novac & Veselje : imućna žena iz inostranstva, čija zarada zavisi od luksuznih mesta za zabavu na vodi (luksuzni brodovi / jahte, restorani sa morskom hranom itd...)

• Brak & Nesreća & Udovac : stariji muškarac koji se razveo se pojavljuje kao spasioc i pomaže u nevolji.

○ Poruka & Nada & Brak : razgovor sa ženom iz inostranstva oko ozbiljne veze i nadanje odgovoru vezanom za bračnu ponudu.

○ Lopov & Novac & Nesreća : loša finansijska situacija, skoro bankrot, sumnjovo poreklo novca namenjeno žrtvama neke tragedije.

○ Nešto Novca & Veselje & Udovac : skromno (kratkotrajno) zabavljanje sa starijim muškarcem koji radi kao trgovac i ne zaradjuje puno od toga, ali je vredan i voli svoji posao.

◘  Poruka & Novac & Udovac : razgovor oko novca sa starijim muškarcem, koji nasledjuje pare posle ženine smrti, ali i dalje se oseća usamljeno i tužno.

◘ Nešto Novca & Novac & Brak : predbračni ugovor koji poboljšava finansijsku situaciju, veliki miraz, ali vrlo skromno venčanje i ne mnogo ispunjen bračni život.


*

Van mreže Šmišonja

 • *****
  Počasni član
 • 2 666
 • Zahvaljeno: 1 puta
 • 12
 • Pol: Žensko
 • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Odg: Tumačenje jednog karmičkog odnosa
« Odgovor #2 poslato: 16:37:46, 05.Mar.2016. »
Tumačenje jednog karmičkog odnosa preko Dwadasamsa čarta i Ciganica ~ part 3 :

I sad, uporedite ovu kratku priču iz Ciganica sa Dwadasamsa Dejvisonom :• Desc u Jarac - razlika u godinama izmedju partnera, Saturn u Bik u 11 znaku od Asc 60° Sunce - partner prvo bio dugogodišnji prijatelj, prijateljstvo vezano za finansije, puno putovanja, Saturn 120° Jupiter Devica ( Jupiter vladar 6-9 u 3) trgovina na veliko i malo vezano za inostranstvo, možda trgovina lekovima i medicinskim materijalom ili pak hranom. Taj Jupiter 180° Sunce Mesec - klimava poslovna partnerstva, koja više donose troškove, nego zaradu, često traženje pozajmice i kredita.

• Asc Rak sa Mesec 0° Sunce Ribe na vrhu 9 polja - partner iz inostranstva, Sunce vladar 2 polja u 9 polju - finansije zavise od inostranstva, vode, daljine. Kod Asc Venera Rak 0° Fortuna - imućna mlada žena, porodično nasledstvo + 120° Sunce Mesec Ribe iz 9p, ima 60° sa Jupiter Devica iz 3p - sve vezano za trgovinu, inostranstvo. Ista priča sa finansijama zbog povezanosti Sunce Mesec sa Jupiter ... privatan posao - vladar Mc u 4 polju Mars u Vaga , a Venera 90° taj Mars i sam Mars 180° Merkur u 10 polju - Merkur vladar 3 i 12 polja - posao baš i nije išao najbolje (problemi sa dogovorima i sklapanjem ugovora koji su se stalno menjali = 180° aspekt)

○ odnos Mesec i Saturn :

     Postoji 60° sam Saturn egzaltira Mesec i pod vladavinom je Venera . Mesec s druge strane je spaljen, ali egzaltira Venera. Moram da obraćam pažnju na tu Venera jer je baš istaknuta u Dwadasamsi. Ali, ta ista Venera je 0° sa Fortuna (napomena : Fortuna nije "sreća" već ono što osoba smatra svojim najvećim blagom, pa tu može da bude i novac, normalno, ali i bilo šta drugo što osobu pomera sa mrtve tačke i gura ga u pravom smeru u žiotu ~ pa se zato često i brka sa pojmom "sreća")

     Samim tim, vidimo da ovde postoje emocije, ovaj muškarac je voleo ovu ženu ( Saturn preko egzaltacije povezan sa Mesec ) ali to je bila ljubav koja se razvila preko prijateljstva (11p) i to porodičnog ( Rak ) i više je često gledao kao "trofej suprugu" ( Venera 0° Fortuna ) nego kao pravu suprugu ( Saturn preko vladarstva, tripliciteta i termina povezan sa Venera )

     S druge strane, imamo taj Mesec u Ribe koji je samo preko lica povezan sa tim Saturn - vrlo slabe emocije... sam Mesec je spaljen, što može da ukaže i na činjenicu da se ova žena nadala lepom braku (egzaltacija Venera ) ali vremenom se razočarala i izgubila veru u ceo taj odnos (spaljenost, znak Ribe i postavka te 0° u 9 polju uz 180° sa Jupiter )

     Ovo je slika braka iz koristi, suprug radi, zaradjuje, održava status u društvu, nema vremena za suprugu i porodicu, dok s druge strane supruga živi svoj život, putujući i trošeći pare i polako tone u neku vrstu poroka (vodeni znaci ~ emotivno nezadovoljstvo se kompenzuje hranom, pićem i ostalim opijatima) Nezadovoljstvo sa obe strane skoro pa zagarantovano. Po pravilu 9 polja u Dejvisonu pokazuje smisao i budućnost cele veze - tu je Sunce 0° Mesec u Ribe koji imaju 180° upravo sa svojim vladarem - Jupiter Devica na vrhu 3 polja, što opet potvrdjuje priču o braku koji je sklopljen više zbog materijalne koristi i onoga "šta će ljudi da kažu" opcije...

•○ da li je bilo dece u ovom braku? Za decu posmatramo : 5 - 10 - 11 polje. Prvo ~ 5 polje se vezuje za decu jer je povezano sa sexom, pa ako žena ostane trudna, eto deteta (polje slučajne trudnoće, realno) ali i generalno predstavlja sliku dece (brojnost se posmatra iz tripliciteta vladara planete koja vlada tim poljem) Drugo ~ 10 polje se vezuje za dobijanje dece zarad statusa u društvu (razmišljanje tipa "u braku smo, podrazumeva se da moramo da imamo decu") Treće ~ 11 polje se vezuje za planiran produžetak vrste, tj dobijanje dece zarad nastavljanja porodične loze & posla.

     Ovde imamo :

a) vladar 5 i 10 polja : Mars Vaga u 4 polju 180° Merkur , :90: Venera i Fortuna
b) vladar 11 polja : Venera Rak kod Asc uz 90° Mars i 120° spaljeni Mesec i 60° Jupiter
c) u samom 5 polju JMČ u Škorpija i ako ne uzmemo u obzir 120° po znaku sa Venera Fortuna Mesečevi Čvorovi nemaju aspekte uopšte (generalno JMČ u 5 polju nikako nije dobar znak za dobijanje dece, inače...)

     Ovo baš i nije srećna postavka za mogućnost dobijanja deteta. Ako je do trudnoće i došlo, vrlo verovatno je bilo ili komplikacija ili kasnije kada se dete rodilo, nešto nije bilo u redu sa njim ~ 6 polje od 5 polja je u čartu Mc u Ovan sa onim Mars ... u tom polju je Merkur koji je vladar 8 polja od 5 polja (u čartu 11 polje) koji ima 180° baš sa Mars ... Moguće je da i ovo dete nije dugo živelo, pa je možda i tu došlo do emotivnog zahladjenja izmedju ovog čoveka i ove žene, pa se zato svako okrenuo na svoju stranu i vodio svoj život.

◘ dužina života :

     Imamo Asc Rak sa spaljenim Mesec , VI polje pod vladavinom Jupiter u znaku svog izgona u 180° upravo sa tim spaljenim Mesec a vladar VIII polja je Saturn koji ima 60° sa spaljenim Mesec i 120° sa tim Jupiter . S druge strane Desc Jarac sa Saturn u Bik , VI polje pod vladavinom Merkur u Ovan , a VIII polje Sunce u Ribe sa kojim Saturn ima 60°

     Šta nam ovo sve govori? Za prvu osobu, kombinacija spaljeni Mesec , Jupiter izgon i peregnirani Saturn i svi su povezani sa Venera u Rak kod Asc : slabije, nežnije zdravlje, problemi sa ženskim organima, srcem i nervnim sistemom. Dužina života najverovatnije nije prešla 40 godinu.

     U Tradicionalnoj Astrologiji 4 polje predstavlja smrt u smislu prestanka postojanja, šta se dešava sa osobom kada više nije u mogućnosti da se nosi sa životom, a takodje predstavlja i grob. Ovde imamo da je vladar 4 polja kod Asc a u 4 polju Mars u Vaga koji su u 90° što može da ukaže na relativno iznenadnu i brzu smrt.

     S druge strane, kombinacija peregnirani Saturn , peregnirano Sunce i peregnirani Merkur , donosi probleme sa zdravljem, ali ne skraćuje život, tako da je ova osoba verlo verovatno doživela barem 60 godina. Njegovo 4 polje je pod vladavinom Mars a u tom polju se nalazi Merkur koji sklapa 180° sa njim. Ovo ukazuje da je ova osoba često imala nezgode u životu, pa je vrlo verovatno tako i okončala svoj život. Sama Merkur 180° Mars može da ukaže na saobraćajnu nesreću u kojoj je osoba izgubila život.

     Ono što je interesantno, shodno razlici u godinama koja postoji izmedju supružnika i povezanosti vladara 4 polja, vrlo je verovatno da je muškarac relativno brzo nakon smrti njegove supruge izgubio život.

     Ono što je interesantno, kontakt i druženje u ovom životu se započinje kada je tranzitni Saturn ušao u znak Device i prišao Dwadasamsa Jupiteru, tranzitni Jupiter bio kod Dwadasamsa JMČ i približavao mu se tranzitni Merkur, tranzitni čvorovi na osi Dwadasamsa Sunce Mesec - Jupiter, tranzitni Mars Sunce Venera kod Dwadasamsa Marsa i tranzitni Mesec kod Dwadasamsa Sunce Mesec...

     Odnos u ovom životu izmedju dragog i mene je takav da je on mladji od mene (9g) a ja sam udovica sa ćerkom koja ima autizam... nekakva priča se nastavlja dalje i u ovom životu  :00:

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000