Tumačenje jednog karmičkog odnosa

 • Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Šmišonja

 • *****
  Počasni član
 • 2 697
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 19
 • Pol: Žensko
 • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Instagram
  • Badoo
Tumačenje jednog karmičkog odnosa
« poslato: 16:28:50, 05.Mar.2016. »
Tumačenje jednog karmičkog odnosa preko Dwadasamsa čarta i Ciganica ~ part 1 :

Sedim tako sad  :jedekokice: i uzela da odmorim oči od laptopa i padne mi na pamet pitanje : kakva je to Karma koja je spojila mog dragog i mene u ovom životu.     Na to pitanje me je navela činjenica da u našem Dejvisonu arapska tačka smrti se nalazi na 10° Devica ~ to je moj nat. Mesec njegov Asc.

     Kod samog Asc iz 12 polja je Saturn u Devica ~ dispozitor spaljeni Merkur kod Plejada (fixna zvezda "razlog za plakanje") na samom vrhu 9 polja. Definitivno kao iz aviona se vidi da je tu neki ogromni gubitak bio ~ taj Saturn ima separaciju... Separacioni aspekti nam u Karmičkoj astrologiji direktno pokazuju šta se desilo, oni su inače vezani za prošlost, dok su aplikacioni aspekti vezani za budućnost i dogadjaje koji će uslediti... :90° sa Mesec kod Mc što može da ukaže na gubitak člana porodice (udovac, udovica)

     Pade mi u istom trenutku na pamet da pitam Ciganice, koja je to naša karmička priča ... i ... dobijem priču iz našeg Dwadasamsa Dejvisona... ... i tako krene da se razmotava klupko meni u glavi, šta se u stvari zaista desilo i šta je naša Karma u stvari (dug, drugim rečima)


Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?
 


*

Van mreže Šmišonja

 • *****
  Počasni član
 • 2 697
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 19
 • Pol: Žensko
 • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Instagram
  • Badoo
Odg: Tumačenje jednog karmičkog odnosa
« Odgovor #1 poslato: 16:30:45, 05.Mar.2016. »
Tumačenje jednog karmičkog odnosa preko Dwadasamsa čarta i Ciganica ~ part 2 :

 Da ne ispadne da navijam vodenicu u svoj pravac, postaviću i otvaranje Ciganica, naravno uz tumačenje, da bi videli koliko postoji poklapanja u tom otvaranju sa Dwadasamsa Dejvisonom :

https://picasaweb.google.com/117409743568240019103/Ciganice


Tumačenje kombinacija :

• Poruka & Lopov & Nešto Novca : davanje pogrešnih informacija vezano za nečiji finansijski status, sve je na nivou sitnih / nebitnih laži, često traženje pozajmica i otplata kredita.

• Nada & Novac & Veselje : imućna žena iz inostranstva, čija zarada zavisi od luksuznih mesta za zabavu na vodi (luksuzni brodovi / jahte, restorani sa morskom hranom itd...)

• Brak & Nesreća & Udovac : stariji muškarac koji se razveo se pojavljuje kao spasioc i pomaže u nevolji.

○ Poruka & Nada & Brak : razgovor sa ženom iz inostranstva oko ozbiljne veze i nadanje odgovoru vezanom za bračnu ponudu.

○ Lopov & Novac & Nesreća : loša finansijska situacija, skoro bankrot, sumnjovo poreklo novca namenjeno žrtvama neke tragedije.

○ Nešto Novca & Veselje & Udovac : skromno (kratkotrajno) zabavljanje sa starijim muškarcem koji radi kao trgovac i ne zaradjuje puno od toga, ali je vredan i voli svoji posao.

◘  Poruka & Novac & Udovac : razgovor oko novca sa starijim muškarcem, koji nasledjuje pare posle ženine smrti, ali i dalje se oseća usamljeno i tužno.

◘ Nešto Novca & Novac & Brak : predbračni ugovor koji poboljšava finansijsku situaciju, veliki miraz, ali vrlo skromno venčanje i ne mnogo ispunjen bračni život.
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?
 

*

Van mreže Šmišonja

 • *****
  Počasni član
 • 2 697
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 19
 • Pol: Žensko
 • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Instagram
  • Badoo
Odg: Tumačenje jednog karmičkog odnosa
« Odgovor #2 poslato: 16:37:46, 05.Mar.2016. »
Tumačenje jednog karmičkog odnosa preko Dwadasamsa čarta i Ciganica ~ part 3 :

I sad, uporedite ovu kratku priču iz Ciganica sa Dwadasamsa Dejvisonom :• Desc u Jarac - razlika u godinama izmedju partnera, Saturn u Bik u 11 znaku od Asc 60° Sunce - partner prvo bio dugogodišnji prijatelj, prijateljstvo vezano za finansije, puno putovanja, Saturn 120° Jupiter Devica ( Jupiter vladar 6-9 u 3) trgovina na veliko i malo vezano za inostranstvo, možda trgovina lekovima i medicinskim materijalom ili pak hranom. Taj Jupiter 180° Sunce Mesec - klimava poslovna partnerstva, koja više donose troškove, nego zaradu, često traženje pozajmice i kredita.

• Asc Rak sa Mesec 0° Sunce Ribe na vrhu 9 polja - partner iz inostranstva, Sunce vladar 2 polja u 9 polju - finansije zavise od inostranstva, vode, daljine. Kod Asc Venera Rak 0° Fortuna - imućna mlada žena, porodično nasledstvo + 120° Sunce Mesec Ribe iz 9p, ima 60° sa Jupiter Devica iz 3p - sve vezano za trgovinu, inostranstvo. Ista priča sa finansijama zbog povezanosti Sunce Mesec sa Jupiter ... privatan posao - vladar Mc u 4 polju Mars u Vaga , a Venera 90° taj Mars i sam Mars 180° Merkur u 10 polju - Merkur vladar 3 i 12 polja - posao baš i nije išao najbolje (problemi sa dogovorima i sklapanjem ugovora koji su se stalno menjali = 180° aspekt)

○ odnos Mesec i Saturn :

     Postoji 60° sam Saturn egzaltira Mesec i pod vladavinom je Venera . Mesec s druge strane je spaljen, ali egzaltira Venera. Moram da obraćam pažnju na tu Venera jer je baš istaknuta u Dwadasamsi. Ali, ta ista Venera je 0° sa Fortuna (napomena : Fortuna nije "sreća" već ono što osoba smatra svojim najvećim blagom, pa tu može da bude i novac, normalno, ali i bilo šta drugo što osobu pomera sa mrtve tačke i gura ga u pravom smeru u žiotu ~ pa se zato često i brka sa pojmom "sreća")

     Samim tim, vidimo da ovde postoje emocije, ovaj muškarac je voleo ovu ženu ( Saturn preko egzaltacije povezan sa Mesec ) ali to je bila ljubav koja se razvila preko prijateljstva (11p) i to porodičnog ( Rak ) i više je često gledao kao "trofej suprugu" ( Venera 0° Fortuna ) nego kao pravu suprugu ( Saturn preko vladarstva, tripliciteta i termina povezan sa Venera )

     S druge strane, imamo taj Mesec u Ribe koji je samo preko lica povezan sa tim Saturn - vrlo slabe emocije... sam Mesec je spaljen, što može da ukaže i na činjenicu da se ova žena nadala lepom braku (egzaltacija Venera ) ali vremenom se razočarala i izgubila veru u ceo taj odnos (spaljenost, znak Ribe i postavka te 0° u 9 polju uz 180° sa Jupiter )

     Ovo je slika braka iz koristi, suprug radi, zaradjuje, održava status u društvu, nema vremena za suprugu i porodicu, dok s druge strane supruga živi svoj život, putujući i trošeći pare i polako tone u neku vrstu poroka (vodeni znaci ~ emotivno nezadovoljstvo se kompenzuje hranom, pićem i ostalim opijatima) Nezadovoljstvo sa obe strane skoro pa zagarantovano. Po pravilu 9 polja u Dejvisonu pokazuje smisao i budućnost cele veze - tu je Sunce 0° Mesec u Ribe koji imaju 180° upravo sa svojim vladarem - Jupiter Devica na vrhu 3 polja, što opet potvrdjuje priču o braku koji je sklopljen više zbog materijalne koristi i onoga "šta će ljudi da kažu" opcije...

•○ da li je bilo dece u ovom braku? Za decu posmatramo : 5 - 10 - 11 polje. Prvo ~ 5 polje se vezuje za decu jer je povezano sa sexom, pa ako žena ostane trudna, eto deteta (polje slučajne trudnoće, realno) ali i generalno predstavlja sliku dece (brojnost se posmatra iz tripliciteta vladara planete koja vlada tim poljem) Drugo ~ 10 polje se vezuje za dobijanje dece zarad statusa u društvu (razmišljanje tipa "u braku smo, podrazumeva se da moramo da imamo decu") Treće ~ 11 polje se vezuje za planiran produžetak vrste, tj dobijanje dece zarad nastavljanja porodične loze & posla.

     Ovde imamo :

a) vladar 5 i 10 polja : Mars Vaga u 4 polju 180° Merkur , :90: Venera i Fortuna
b) vladar 11 polja : Venera Rak kod Asc uz 90° Mars i 120° spaljeni Mesec i 60° Jupiter
c) u samom 5 polju JMČ u Škorpija i ako ne uzmemo u obzir 120° po znaku sa Venera Fortuna Mesečevi Čvorovi nemaju aspekte uopšte (generalno JMČ u 5 polju nikako nije dobar znak za dobijanje dece, inače...)

     Ovo baš i nije srećna postavka za mogućnost dobijanja deteta. Ako je do trudnoće i došlo, vrlo verovatno je bilo ili komplikacija ili kasnije kada se dete rodilo, nešto nije bilo u redu sa njim ~ 6 polje od 5 polja je u čartu Mc u Ovan sa onim Mars ... u tom polju je Merkur koji je vladar 8 polja od 5 polja (u čartu 11 polje) koji ima 180° baš sa Mars ... Moguće je da i ovo dete nije dugo živelo, pa je možda i tu došlo do emotivnog zahladjenja izmedju ovog čoveka i ove žene, pa se zato svako okrenuo na svoju stranu i vodio svoj život.

◘ dužina života :

     Imamo Asc Rak sa spaljenim Mesec , VI polje pod vladavinom Jupiter u znaku svog izgona u 180° upravo sa tim spaljenim Mesec a vladar VIII polja je Saturn koji ima 60° sa spaljenim Mesec i 120° sa tim Jupiter . S druge strane Desc Jarac sa Saturn u Bik , VI polje pod vladavinom Merkur u Ovan , a VIII polje Sunce u Ribe sa kojim Saturn ima 60°

     Šta nam ovo sve govori? Za prvu osobu, kombinacija spaljeni Mesec , Jupiter izgon i peregnirani Saturn i svi su povezani sa Venera u Rak kod Asc : slabije, nežnije zdravlje, problemi sa ženskim organima, srcem i nervnim sistemom. Dužina života najverovatnije nije prešla 40 godinu.

     U Tradicionalnoj Astrologiji 4 polje predstavlja smrt u smislu prestanka postojanja, šta se dešava sa osobom kada više nije u mogućnosti da se nosi sa životom, a takodje predstavlja i grob. Ovde imamo da je vladar 4 polja kod Asc a u 4 polju Mars u Vaga koji su u 90° što može da ukaže na relativno iznenadnu i brzu smrt.

     S druge strane, kombinacija peregnirani Saturn , peregnirano Sunce i peregnirani Merkur , donosi probleme sa zdravljem, ali ne skraćuje život, tako da je ova osoba verlo verovatno doživela barem 60 godina. Njegovo 4 polje je pod vladavinom Mars a u tom polju se nalazi Merkur koji sklapa 180° sa njim. Ovo ukazuje da je ova osoba često imala nezgode u životu, pa je vrlo verovatno tako i okončala svoj život. Sama Merkur 180° Mars može da ukaže na saobraćajnu nesreću u kojoj je osoba izgubila život.

     Ono što je interesantno, shodno razlici u godinama koja postoji izmedju supružnika i povezanosti vladara 4 polja, vrlo je verovatno da je muškarac relativno brzo nakon smrti njegove supruge izgubio život.

     Ono što je interesantno, kontakt i druženje u ovom životu se započinje kada je tranzitni Saturn ušao u znak Device i prišao Dwadasamsa Jupiteru, tranzitni Jupiter bio kod Dwadasamsa JMČ i približavao mu se tranzitni Merkur, tranzitni čvorovi na osi Dwadasamsa Sunce Mesec - Jupiter, tranzitni Mars Sunce Venera kod Dwadasamsa Marsa i tranzitni Mesec kod Dwadasamsa Sunce Mesec...

     Odnos u ovom životu izmedju dragog i mene je takav da je on mladji od mene (9g) a ja sam udovica sa ćerkom koja ima autizam... nekakva priča se nastavlja dalje i u ovom životu  :00:
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?
 
 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
8 Odgovora
2438 Pregleda
Najnovije: 19:41:08, 12.Maj.2009.
Ch
12 Odgovora
3179 Pregleda
Najnovije: 21:45:47, 28.Sep.2013.
maraja
4 Odgovora
1848 Pregleda
Najnovije: 00:19:06, 04.Jun.2016.
silvija56