Buducnost odnosa

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Buducnost odnosa
« poslato: 17:40:18, 01.Dec.2015. »
Mesec opozicija uran u sinastriji,ima li sanse za opstanak?
« Najnovija izmena:: 23:19:46, 09.Dec.2015. TF 2008 »

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Odg: Buducnost odnosa
« Odgovor #1 poslato: 23:22:30, 09.Dec.2015. »

Uvek se može opstati, pitanje je trajanja tog opstanka i koju smo "cenu" spremni da platimo. Preporučujem da uključite i druge aspekte i položaje u analizu. Bitno je i da li je ta opozicija u aplikaciji ili separaciji.

*

Van mreže andjela pizelli

• *
  • 54
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #2 poslato: 18:52:21, 27.Dec.2015. »
A bogami tesko...

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #3 poslato: 22:35:00, 27.Dec.2015. »
A bogami tesko...

Zavisi, nekom su teški i meki aspekti. Treba sve uzeti u obzir.

*

Van mreže silvija56

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #4 poslato: 00:19:06, 04.Jun.2016. »
Pozdrav svim forumašima!
Nova sam na forumu,ali jako me zanima astrologija i jako je volim.Nekoliko zadnjih godina svim svojim prijateljicama i prijateljima analiziram njihove natalne karte,njihove odnose(sinastrija,kompozit...).ali .evo zapela sam kod sebe i svoje uporedne karte.
Radi se o vezi na "daljinu".Dijeli nas 6000km---Prošle godine proveli smo nezaboravan godišnji odmor zajedno, putem skype-a se dopisujemo i razgovaramo već drugu godinu.On je razveden.Dva braka.Ja sam još uvijek u braku ,koji više i nije brak...
E.ja sam gledala malo svoju sinastriju i molila bih sve one koji mi žele pomoć i koji znaju , da mi kažu da li sam ja to ispravno protumačila,(najgore je biti sam svoj astrolog !)....Moja sinastrija je u prilogu,pa ako nekog zanima može pogledati ,pomoći mi,a ja ću mu biti bezgranično zahvalna....
Pa,evo da krenem...
S obzirom da Sunce i Mjesec prave trigon,mislim da je to jedna topla i lijepa veza
Sunce trigon Venera i Mars-fizička privlačnost
 Mjesec u sekstilu sa Mjesecom,Venerom i Marsom-ljubav.emocije,
A onda dođe Venera kvadrat Mjesec,Venera i Mars-pa mi sve to izgleda da do sexa teško dolazi ...ili ne dolazi uopšte?
Mars opozicija Mjesec,Venera i Mars-uvrede, suze ,fizičko nasilje ,ali opet seksualna privlačnost
Jupiter trigon Sunce-kažu to je "pečat sreće"....A onda istovremeno Saturn kvadrat Sunce -"pečat nesreće"
Da ne pišem sad o aspektima Plutona,Neptuna Urana...Još košmarnije nego ovi aspekti ličnih planeta!!!
I tako ...sve je počelo lijepo sa trigonima Mjeseca i Sunca ,sa ličnim planetama,a onda sve pokvare ti nesretni kvadrati i opozicije...
Zanima me da li ova moja veza "na daljinu" ima neku budućnost,kako to mogu vidjeti i znati,da li se isplati živjeti u ovoj vezi ,prestati se nadati da će nekad nešto da se desi,da ćemo biti zajedno...ili jednostavno ,reći-zbogom i zatvoriti ovo poglavlje mog života...Ali ja već sada znam da to ne mogu....
Moja karta je u prilogu...Ja sam unutra i plave planete,a on je vani i crvene planete...Pa,eto,molim vas sve forumaše,ako ima neko vremena i ako je neko radoznao ,da malo na minutu pogleda moju sinastriju. :)

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000