Mesec Venera tvrdi aspekti

 • Odgovora: 0
*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 458
 • Zahvaljeno: 2 puta
 • 51
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Mesec Venera tvrdi aspekti
« poslato: 12:17:58, 01.Sep.2015. »

   Za tvrde aspekte izmedju Meseca i Venere kažemo da su: kvadrat 90, opozicija 180 i inkonjukcija 150 stepeni. Konjukcija ovde ne spada obzirom na benefičnost ovih astroloških tela.

   Ove osobe teško uspostavljaju ravnotežu izmedju privatnog i javnog života, odnosno porodičnih obaveza i svojih zadovoljstava. Osobe su preosetljive u odnosima, mogu emotivno da pate zbog loših odnosa, veza i partnerstva, a sa druge strane zbog svoje porodice ili dece mogu sebe lišiti zadovoljstva u partnerstvu ili odnosu. One moraju raditi na tome da steknu sposobnost spontanog prilagodjavanja.
   Ovaj aspekt kod osoba budi konfilkt, sporo emotivno sazrevanje i nestabilnost u odnosima. Zbog toga je potrebno da rade na tome da postanu emotivno stabilne i zrele osobe kako bi pre svega stvorile unutrašnju harmoniju, a onda i harmoniju sa drugim ljudima. Žene obično u jednom periodu svog života dodju do unutrašnjeg konflikta majke i ljubavnice odnosno da kada postanu majke zapostave svoj ljubavni život i lepotu ili da zbog ljubavnog života i zadovljstava propuste šansu da postanu majke. Sličan unutrašnji konflikt je i kod muškarca obzirom da on ima problem sa idealnom jer može naći ženu koja je odlična majka i domaćica, ali da posle izvesnog vremena ne oseća prema njoj neku privlačnost.
   Osobe oba pola mogu imati problem s decom, bilo da su skloni da ih razmaze i stalno im povladjuju ili da se prema njima ponašaju potpuno neodgovorno i površno.

   Ukoliko se radi na savladavanju ovog aspekta i uskladjivanju ovih energija koji su nerazrešeni unutar psihe može se dobiti izuzetan kreativni i stvaralački potencijal, stabilan emotivni, bračni i porodični život, obilje zadovoljstva i temelj za uspeh u umetnosti.
 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000