Prevareni turisti ce biti obesteceni

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 211
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Prevareni turisti ce biti obesteceni
« poslato: 15:28:32, 26.Jul.2015. »
Građani koje je prevarila agencije "Uniko travel" biće obeštećeni od novca koji je agencija uložila kao obavezan depozit, rekao je ministar turizma Rasim Ljajić

"Reč je o 40.000 evra i od tog novaca bi trebalo da se obeštete građani. Mi sada utvrđujemo tačan broj, moramo da vidimo spisak prevara, biće dobro ako je to ovaj broj a ne veći", rekao je Ljajić.

On je dodao da je u cilju sprečavanja ovakvih prevara neophodno da se promene propisi i najavio izmene zakona o turizmu.

"To nije turistička, to je prevarantska agencija. Neverovatno je da isti čovek u dve god na isti način prevari ljude, zato mi razmišljamo, mislim da će već naredne nedelje biti izmene zakona o turizmu. Pokušaćemo da sistemski sprečimo, mada nikada ne možete sa sigurnošću da sprečite ovako nešto, ali da pooštrimo i povećamo kontrolu", rekao je Ljajić.

Prema njegovim rečima, procedure će biti pojednostavljene, a kazne i kontrola će biti pooštrene.

"Turistička inspekcija je protiv njega još 5. maja pokrenula postupak, ali procedura podrazumeva da je on stranka u postupku i da ima pravo da se izjasni na to što je pokrenuto protiv njega, a u međuvremenu je promenio adresu, a kada ga nađete na toj adresi on neće da odgovori, to se mora menjati", rekao je Ljajić.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/578272/PREVARANT-Ovo-je-covek-koji-je-turiste-ostavio-bez-letovanja-i-novca

Strah me čini jačim i boljim.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000