Stigle male boginje u Srbiju

• Odgovora: 4

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže smrznuta

• **
  • 157
  • 6
  • Pol: Žensko
  • mrzim zimu
Stigle male boginje u Srbiju
« poslato: 14:32:57, 16.Jan.2015. »
Pompezan, alarmantni naslov...
Pitam se odakle su stigle, ko ih je poslao, nije li farmaceutska mafija malo umešala tu prstiće usled ovolikog otpora prema vakcinaciji mališana u poslednjih par godina?  (*o*)

http://www.telegraf.rs/vesti/1393281-avet-koja-je-ubijala-srbe-ponovo-preti-srbiji-epidemija-malih-boginja-72-osobe-zarazene-a-bolest-se-sve-vise-siri-video

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
Odg: Stigle male boginje u Srbiju
« Odgovor #1 poslato: 15:53:49, 16.Jan.2015. »
E jesam se prvo isprepadala kada sam videla temu jer u zadnje vreme jako malo pratim vesti,pa iako znam da mi je dete dobilo varičele,ja se uhvatila za karton da vidim da li mi je dete primilo MMR vakcinu,iako znam da jeste. Eto kad coveku blokira mozak od straha.
Ne bih bas rekla da je sama vakcina kriva za izazivanje autizma. Pa i mi smo svi to primali,a sad se i roditelji glupiraju nesto i izlazu decu opasnostima jer je njima tako dunulo.
Imam u komsiluku malog,ali ljudi zive u Italiji. Boluje od autizma. Kod lekara im je receno da je oboleo verovatno zbog vakcine,ali nisu rekli koje. A nisu primetili najbitniju stvar,a to je da i sam detetov otac ima mnogo,mnogo blazi oblik autizma,ali kada se covek malo zamisli i bolje ga pogleda tek onda moze da se primeti da mu ponasanje nije sasvim ok. Normalno je da je i dete nasledilo samo sto je mnogo vise izrazeno.
A ne verujem ni u tu epidemiju mnogo,pre mislim da su pustili pricu da bi roditelje malo trgli
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 211
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #2 poslato: 16:22:09, 16.Jan.2015. »
Stalno mora da se zivi u nekom strahu  (rzm)
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže smrznuta

• **
  • 157
  • 6
  • mrzim zimu
« Odgovor #3 poslato: 17:43:46, 16.Jan.2015. »
Iskreno ja ne znam šta da mislim više o svemu tome niti kome da verujem. Nisam pristalica teorija zavere, ali pošto moj hazbend jeste, onda uz njega saznam toliko stvari da stvarno u jednom trenutku pomislim, ko je ovde lud, da li su farmaceuti i lekari zaista u stanju da održavaju ljudima teške bolesti umesto da ih izleče sve zarad novca.

Spremna sam da verujem da nas truju i uništavaju sistematski na sve moguće načine pogotovo kroz vakcinu protiv gripa. To mogu da tvrdim na ličnom primeru recimo, jer sam se pre 10 godina u firmi (po službenoj dužnosti - "preporuci" poslodavca) vakcinisala novartisovom vakcinom protiv gripa, sve je bilo organizovano, naše je bilo samo da podignemo rukav. 2 godine kasnije razbolela sam se, štitna žlezda mi je što bi ja rekla prolupala i sad sam doživotno na lekovima. Još par ljudi iz  mog okruženja su slično prošli, sa mnogo mnogo gorim posledicama. Sad... može biti da je zbog vakcine a i ne mora da znači. Ja nekako verujem da ima veze sa njom, jer je imunitet u pitanju.

Imam još jedan blizak primer na temu o farmaceutskoj mafiji, ali ću potražiti odgovarajuću temu pa ću tamo pisati o tome.

U svakom slučaju, roditeljima nije lako da donesu odluku o svim tim vakcinacijama koje čekaju njihovo dete, toliko raznih priča, zastrašivanja, toplo - hladno, tačno da sad imam malo dete ne znam šta bih radila.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
« Odgovor #4 poslato: 18:21:06, 16.Jan.2015. »
Tu si upravu
Ali na primer da ja moje dete nisam vakcinisala na vreme sada bi mozda umesto varičela dobila morbile,i sta onda,posle mi ne vredi ni da lupam glavu,niti bilo sta drugo
Uostalom ono malo koliko znam,za obolevanje od autizma veliku ulogu tu igraju geni,tj.nasledni faktor i kod svake sledece generacije je jos izrazenije. Ta vakcina ako su tvrdnje tacne samo doprinese tome. Tako da onaj ko nema taj gen tesko ce oboleti od autizma
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000