Pamela stiže u Srbiju na samo 75 minuta

  • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

  • ***
  • 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
Pamela stiže u Srbiju na samo 75 minuta
« poslato: 17:57:36, 16.Jul.2009. »
Pamela stiže u Srbiju na samo 75 minuta

U Srbiju sleće oko pola 12, odakle u 13 časova putuje dalje za London...
Pamela Anderson stiže u Beograd posle samo dva dana boravka u Crnoj Gori. Ona će se danas u našoj zemlji zadržati od 11.45 do 13 časova kada joj poleće avion za London. Ipak, fanovi ove prsate starlete ne treba da očajavaju jer je Pamela najavila da će u skorijoj budućnosti posetiti Srbiju.

Pamela je u Crnu Goru stigla sa dečkom Džejmijem Padžetom, koji radi kao električar, a u slobodno vreme se bavi ronjenjem. On i Pamela su u vezi već dva meseca, a u Crnoj Gori se nisu odvajali, neprestano praćeni mnogobrojnim telohraniteljima. Išli su na krstarenje skupocenom jahtom „Dominator”, posetili su Titovu vilu i restoran „Stari mlin”, gde je svojevremeno ručala i Madona. Prilikom obilaska Crne Gore najviše joj se dopalo mesto Pržno, gde želi da kupi stan, a za Dom za nezbrinutu decu u Bijeloj priložila je donaciju od 10.000 evra.
– Jako mi se sviđa Crna Gora, a čula sam i za Hrvatsko primorje od prijateljice koja stalno putuje. Planiram da ovde dovedem decu u avgustu. Ne plašim se ulaganja tokom krize, jer ne nameravam da prodajem nekretnine, već da u Crnoj Gori boravim duže. Ne znam da li ću ulagati u Srbiji, ali ću je sigurno posetiti u skorijoj budućnosti – otkrila je Pamela, kao i to da je zainteresovana za ulaganja u dva projekta Atlas Grupe – Atlas kapital centar u Podgorici i turističko-zdravstveni kompleks u Meljinama.
Piter Ašer, menadžer Pamele Anderson, demantovao je medijske tvrdnje da je ona bankrotirala, ali je potvrdio istinitost navoda da ona živi u luksuznoj prikolici u jednom parku – i to zato što tako žele njena deca.
– Trenutno ne glumim u filmovima, jer želim da se u potpunosti posvetim svojoj deci. Takođe ću se posvetiti promovisanju svog novog parfema – rekla je Pamela.
U čast jedne od najpoznatijih „Čuvarki plaže“, sinoć je organizovan koktel, a hotel je napustila oko devet časova, odakle je krenula u Tivt na let do Beograda, a u Srbiju sleće oko pola 12, odakle u 13 časova putuje dalje za London.

[24sata]

Pa momci ...koje stigo stigo je :P XD


...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...
 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
3 Odgovora
1239 Pregleda
Najnovije: 10:59:44, 21.Dec.2012.
filozof
7 Odgovora
1080 Pregleda
Najnovije: 22:25:41, 17.Mar.2014.
faith
7 Odgovora
923 Pregleda
Najnovije: 14:21:06, 16.Jun.2014.
Kralj99