Kako horoskopski znaci reaguju na probleme

  • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže toto moto

  • *
  • 82
  • 2
  • Pol: Muško
Kako horoskopski znaci reaguju na probleme
« poslato: 14:40:11, 18.Nov.2014. »
Ovan se odmah hvata u koštac s problemom

Pripadnici ovog znaka po svojoj prirodi su nestrpljivi i na prvu pojavu problema, ne samo da su spremni da odmah reaguju, već ni ne znaju drugačije. Insistiraju na tome da se situacija odmah popravi, a u tome će se maksimalno angažovati, tražiće pomoć drugih i boriće se svim raspoloživim sredstvima. Iako je njihova borbenost pohvalna, ako ne mogu ništa da učine, dugo će se osećati besno i neće biti u stanju da „puste“ problem.

Bikovi su majstori u ignorisanju problema

Pripadnici ovog znaka su majstori u racionalnom pristupanju teškim situacijama, ali zapravo je reč o tome da će oni koliko god dugo mogu ignorisati problem i čekaće da se on reši sam od sebe. Pošto su strpljivi, tek će ih najteže situacije izbaciti iz takta, ali čak i tada će pokušati da pronađu rešenje koje će imati najmanje posledica za njih. Ako je za nastalu situaciju neko drugi kriv, pokušaće i da se osvete.

Blizanci će se brzo uzrujati, ali i smiriti

Pripadnici ovog znaka će prvo vrlo emocionalno da reaguju, problem će da dožive tragično i vikaće, ali istom brzinom će da se smire i sami sebe će da uvere da nema smisla da se previše uzrujavaju. Na početku će svima reći o čemu je reč i želeće pametne savete, ali tada će očekivati da se situacija reši sama od sebe i imaće veru u pozitivan ishod situacije.

Rak se teško distancira od problema

Pripadnici ovog znaka u teškim životnim situacijama znaju da preuveličavajui tada im se sve oko njih čini crno. Dok god se problemi ne reše, oni će da razmišljaju, tuguju i da provode besane noći. Sposobni su da dugo trpe takvo emocionalno stanje, a kad jednom sve prođe, sami će sebi da se čude zašto su se tako dugo nepotrebno uzrujavali.

Prva reakcija Lava je vikanje

Pripadnici ovog znaka ljubitelji su stabilnosti i predvidljivog toka događaja u svom životu, pa ih nenadani problemi lako izbacuju iz takta. Tada postaju ljuti na ceo svet i sve im se čini nepravedno, a svoje frustracije mogu da izbacuju i na druge u svojoj okolini. Tada će preći u aktivnu fazu i razradiće plan rešavanja problema, a ako ga uspešno savladaju osećaće se kao veliki pobednici.

Device su navikle na rešavanje problema

Pripadnici ovog znaka su pravi analitičari koji su nekako navikli da se često susreću s problemima, ili to barem oni tako vide. Zbog toga su razvili ceo mehanizam nošenja s teškim situacijama, od logičnog razmišljanja, tvrdoglavog stava do približavanja i traženja pomoći od drugih. Na kraju neće da poslušaju tuđe savete, već svoju intuiciju i već će se hvatati u koštac s novim problemima.

Vaga će od problema da napravi filozofiju

Pripadnici ovog znaka su skloni beskonačnim analizama, zamišljanju različitih scenarija i razvijanju taktika kako što pre da prebrodie neku životnu krizu. Savetovaće se s drugima i rado će da poslušaju savete ljudi od poverenja, a kada se situacija reši shvatiće da su od ličnog problema napravili projekat iz kojeg su naučili važne pouke.

Škorpija smireno razmatra mogućnosti

Na prvu pojavu mogućih problema u životu pripadnici ovog znaka neće brzopleto da reaguju, već će promišljeno da posmatraju kako se situacija razvija. Ako je neko drugi kriv za nastalu krizu, sav svoj bes će da usmere na njega kako bi se osećao lakše, ali sve posledice za sebe će da prihvate kao nužno zlo u životu. Nakon što problemi prođu, nastaviće sa svojim životom kao da se ništa nije dogodilo.

Strelac će da preispita i najmanje detalje

Pripadnici ovog znaka poput Vaga problemima pristupaju preterano filozofski, pa će da analiziraju sve što je dovelo do toga i ko je sve uključen. Na to bespotrebno troše energiju, a skloni su i sebe da okrive jer su završili u nezgodnoj situaciji. Najbolje je da konačne odluke ne donose brzopleto, već da prespavaju i tada preduzmu dalje korake.

Jarac gleda kako da se što pre izvuče

Za pripadnike ovog znaka vredi pravilo da je problem veliki onoliko kolikodugo ga muči, pa će dati sve od sebe da se loša situacija što pre završi. Disciplinovano će da preuzmu krivicu na sebe, povući će se i u privatnosti će da razmišljaju koji je sledeći potez najpametniji, a nosi najmanje posledica za njih. Nakon što sve bude iza njih, odmah će povući sve moguće korake kako se nešto slično ne bi ponovilo.

Vodolija će i u lošem da traga za pozitivnim

Pripadnici ovog znaka imaju snažan poriv da gledaju na moguća pozitivna rešenja u svakoj situaciji, pa čak i ako u to sami ne veruju. Osim što će sami sebi „mantrati“ da će sve brzo proći, oni će se poveriti tek nekome ko im je najbliži, jer ne želi da drugi znaju da ga nešto muči. Nakon što jednom prođu, sve probleme će brzo da zaborave da im ne bi kvarili svakodnevicu.

Ribe se hrabro nose sa životnim izazovima

Iako se pripadnici ovog znaka često opisuju kao preosetljivi, oni će u ključnim trenucima da odluče da će posle biti vremena za plakanje, a sada moraju da urade sve što je u njihovoj moći da se ono što ih muči što bezbolnije reši. Takav pozitivan stav su zauzeli već u ranoj mladosti, jer su navikli da često budu u teškim situacijama ili da ih barem tako vide. Sanjariće o danu u kojem će sve biti zaboravljeno i to će im pomoći da prebrode.

Izvor: dnevne.rs


 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
11 Odgovora
3618 Pregleda
Najnovije: 16:08:02, 19.Jun.2010.
Alicia
0 Odgovora
869 Pregleda
Najnovije: 00:24:38, 10.Jun.2013.
dvostruka djevica
0 Odgovora
879 Pregleda
Najnovije: 20:41:57, 02.Dec.2014.
TF 2008