Kako opraštaju horoskopski znaci

  • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže dvostruka djevica

  • ***
  • 848
  • 44
  • Pol: Žensko
  • I reč je dodir.. ako znaš..
Kako opraštaju horoskopski znaci
« poslato: 00:24:38, 10.Jun.2013. »
OVAN
Ovan oprašta samo ako osjeti kajanje. On se jako lako uvrijedi, ali jednako brzo umije da oprosti. Ako se jako uvrijedio postoji mogućnost da nekoliko dana neće da razgovara sa vama, ali nakon nekog vremena i tvrdoglavi Ovan će popustiti.

BIK
Osvetoljubivi Bik teško oprašta. Jako komplikovan znak, naročito ako se povrijedi njegov ego ili dostojanstvo. Često je u stanju da prekine prijateljstvo ako zaključi da ga je suprotna strana razočarala. Izuzetno je odan i vjeran prijatelj pa isto očekuje zauzvrat.

BLIZANAC
Blizanci ne prave dramu oko opraštanja. Blizanci će oprostiti svakome ko iskreno od njih traži oproštaj. Oko toga nikada neće praviti dramu. Vjeruju da svako može da pogriješi. Najlakše će oprostiti kada im prijatelji pokažu koliko su jedno drugome potrebni u životu.

RAK
Raku je potrebno puno izvinjavanja. Znak koji često mijenja raspoloženja, a voli da se osveti za stvari koje su mu nanijele bol. Teško oprašta prevaru ili izdaju. Oprostiće samo ako vidi da se druga strana potrudila da se izvini i dobro mu objasnila da se kaje. Kod rakova mali znak pažnje nije na odmet.

LAV
Svađa? Koja svađa? Lav se često iznenadi kada mu prijatelji kažu da ih je povrijedio, jer gotovo nikada ne razmišlja o svojim postupcima. Kada dođe do svađe on će se samo povući. On se gotovo nikada ne izvinjava drugima, ali ne očekuje ni da se prijatelji izvinjavaju njemu.

DJEVICA
Djevica oprašta uz jasno izvinjenje. Prevrtljiva po prirodi je često tvrdoglava i osvetoljubiva. Kod nje je teško da se iskupite za svoje grijehe, jer ona često preuveličava sve oko nje.

VAGA
Vaga voli da se igra toplo – hladno. Opšte je poznato da ona voli da pravi dramu oko svega. Bilo kakav sukob u svom životu, neće dobro da podnese i izvjestan je kolaps sistema. U jednom trenutku biće spremna sve da oprosti, a već u narednom će se predomisliti.

ŠKORPIJA
Ovo je najtvrdoglaviji horoskopski znak. Često je u stanju da prekine dugogodišnje prijateljstvo, jer u njemu tinja doza osvetoljubivosti, ali i da pokaže drugima da sa njim nema šale. Ljutnja ovog znaka može da traje godinama.

STRIJELAC
Strijelac smatra da svako zaslužuje drugu priliku. Jedan od rijetkih znakova koji će oprostiti svima, jer misli da svako zaslužuje novu šansu. On će svaku priču sagledati sa svih strana. Ako mu prijatelji obrazlože zašto nisu bili iskreni prema njemu i ako vidi da ga nisu namjerno povredili, Strijelac će bez problema oprostiti.

JARAC
Jarac će se osvetiti zlobnim tračevima. On je izuzetno ponosan i osvetoljubiv i ne prašta lako. Voli da ogovara i često će oni, koji su ga povredili, biti na meti njegovih zlonamjernih tračeva. Zbog toga se većina prijatelja boji da povrijedi Jarca, jer znaju da im on vrlo lako može uništiti ugled. Podmićivanje bilo kakve vrste, hranom, poklonom ili novcem, oraspoložiće ovaj znak.

VODOLIJA
Vodolija je znak koja će oprostiti svim svojim prijateljima, jer sebe smatra izuzetno moralnom i poštenom. Ali, ako on shvati da pojedini prijatelji posjeduju lošu energiju i nepovoljno utiču na njega, oproštaj i dalje druženje će teško biti moguće.

RIBE
Ribe su jedan od najponosnijih znakova u horoskopu. Jako teško će oprostiti to što su ih prijatelji iznevjerili, a čak i ako oproste, jedno vrijeme će biti na distanci. One se vode svojom intuicijom pa ako osjete da nekome treba da se oprosti, biće mu oprošteno, a ako ne, onda je bolje da ta osoba nestane iz njenog života.

zena.blic


 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
11 Odgovora
3663 Pregleda
Najnovije: 16:08:02, 19.Jun.2010.
Alicia
0 Odgovora
1043 Pregleda
Najnovije: 14:40:11, 18.Nov.2014.
toto moto
0 Odgovora
896 Pregleda
Najnovije: 20:41:57, 02.Dec.2014.
TF 2008