Mesec u Ribama

• Odgovora: 67
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Mesec u Ribama
« Odgovor #20 poslato: 13:09:29, 24.Okt.2010. »
Ma ne znam, ali on je previse praktican, onako ima ko emocija, mozda, ali ne zna to pokazati ili ih uopste nema, ma sve u svemu cudno stanje  (*o*)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #21 poslato: 13:15:56, 24.Okt.2010. »
Taj Mesec njegov u Ribama ima trigon sa Saturnom a i pretpostavljam konjukciju sa Marsom tako da to sto je on takav je proizvod ovih aspekata. I naravno nema tu mnogo egzaltacije Mesecevih osobina cim ima vise tvrdih aspekata.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #22 poslato: 13:20:20, 24.Okt.2010. »
Hoces i mog da analiziras, ima li on ikako emocija? ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
« Odgovor #23 poslato: 13:23:32, 24.Okt.2010. »
Taj Mesec njegov u Ribama ima trigon sa Saturnom a i pretpostavljam konjukciju sa Marsom tako da to sto je on takav je proizvod ovih aspekata. I naravno nema tu mnogo egzaltacije Mesecevih osobina cim ima vise tvrdih aspekata.
Hvala ovo bih mogla da proslijedim njegovoj sadasnjoj djevojci, da ga makar ona skonta :D
a hvala puno na tumacenju, mada je bivsi vec duze vrijeme  ;)

*

Van mreže my sun

• *
  • 67
  • 0
« Odgovor #24 poslato: 21:36:16, 30.Okt.2010. »
ako mesec u ribama ima samo pozitivne aspekte ta osoba je dusa od coveka  (mah:mah)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #25 poslato: 23:20:40, 19.Mar.2011. »
mislim da se na necijem licu najlakse moze 'provaliti' mesec u ribama..gotovo po pravilu imaju krupne,ispupcene oci,plave ili zelene,ali uvek vodene i onih teskih kapaka,pa gledaju na pola,uspavano nekako,lice okruglo,lice na ribu zaista..lud mesec,apsolutno se ispoljava kod ljudi,sve  osobe koje poznajem imaju neku harizmu,blagu i odsutnu auru,porocne su do kraja i nemaju moc kontrole nad time..valjda zato i puno narkomana ima mesec u ribama..takodje su vrlo emotivne,talentovane i obozavaju akusticnu gitaru,cak i ako ne sviraju imaju je u sobi,ako pravilno iskoriste ovaj mesec i ne zanesu se previse,moze biti veliki kvalitet zanjihovu licnost..cak i kuckanje o ovom mesecu je jako inspirativno  ;D ;D
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #26 poslato: 22:20:09, 09.Avg.2011. »
Meni su i Sunce i Mesec u Ribama, ja mislim da je to užasno, ma ta preemotivna priroda hoće da te ubije
Biti toliko emotivan, nespreman da ne izađeš maksimalno u susret drugima, a onda, uvek i sasvim podsvesno tržiš neko malo hvala, u suprotnom si povređen
Usput večno živiš u bajci, nikako da porasteš, cenim da je i za to kriv taj Mesec .....
Uzgred imam tamne oči, a Mesec je kriv za sve ostalo  (*o*) 

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #27 poslato: 15:00:31, 10.Avg.2011. »
mislim da se na necijem licu najlakse moze 'provaliti' mesec u ribama..gotovo po pravilu imaju krupne,ispupcene oci,plave ili zelene,ali uvek vodene i onih teskih kapaka,pa gledaju na pola,uspavano nekako,lice okruglo,lice na ribu zaista..lud mesec,apsolutno se ispoljava kod ljudi,sve  osobe koje poznajem imaju neku harizmu,blagu i odsutnu auru,porocne su do kraja i nemaju moc kontrole nad time..valjda zato i puno narkomana ima mesec u ribama..takodje su vrlo emotivne,talentovane i obozavaju akusticnu gitaru,cak i ako ne sviraju imaju je u sobi,ako pravilno iskoriste ovaj mesec i ne zanesu se previse,moze biti veliki kvalitet zanjihovu licnost..cak i kuckanje o ovom mesecu je jako inspirativno  ;D ;D
Je l' to neko u tvojoj okolini ima Mesec u Ribama?

Meni su i Sunce i Mesec u Ribama, ja mislim da je to užasno, ma ta preemotivna priroda hoće da te ubije
Biti toliko emotivan, nespreman da ne izađeš maksimalno u susret drugima, a onda, uvek i sasvim podsvesno tržiš neko malo hvala, u suprotnom si povređen
Usput večno živiš u bajci, nikako da porasteš, cenim da je i za to kriv taj Mesec .....
Uzgred imam tamne oči, a Mesec je kriv za sve ostalo  (*o*) 
Da nije jos neki aspekt tu umesao prste?  :)

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #28 poslato: 19:48:33, 10.Avg.2011. »
Pa, iskreno ne znam puno  :-[ , ali mi se čini da ništa ne može da napravi toliku frku kao taj Mesec, ni ascedent u blizancima, ni venera u ovnu, ni mars i merkur u vodoliji, ni saturn u lavu, ni neptun u strelcu ....., svašta sam nabrojala  (*o*) ,........, ma srediću ga ja  :) 

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #29 poslato: 12:08:08, 11.Avg.2011. »
Mislim da se nismo razumeli.
Nisam mislio na polozaj astroloskiih tela nego bas neki konkretan aspekt.
Ubacite vasu natalnu kartu po ovom uputstvu.

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000