Mesec u Skorpiji

• Odgovora: 148
Stranice: « 1 ... 13 14 15

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Mesec u Skorpiji
« Odgovor #140 poslato: 13:27:28, 09.Apr.2015. »
Jao meni su muški sa Mo u Škorpiji jako mračne osobe, imaju neki tužan psiho pogled..seksi ali nekako kao da su odrasli u domu za nezbrinutu decu...života mi moga meni svaki dečko koga znam sa tim mo deluje kao siroče, pitaj boga zašto

E a Mo u blizancima al u 8...jooj to je pogled..da umreš, kao ratnik koji posmatra neprijateljsko selo i pita se da li da ga spali ili ipak ne
pa možda što i imamo s.ebane porodice, ili se osećamo kao siročad makar imali prepunu kuću familije, a ti tužni pogledi su mi malo oni koji se nisu izborili sa tim na neki kvalitetniji način...nemam tužan pogled, naprotiv, šta je s.ebano s.ebano je idem dalje pun života, Mesec u Škorpiji je loša stvar, nema tu ničeg seksi ni poželjnog, ali i s tim se mora živeti
Mesec u Blizancima u 8 kao i bilo šta iz te kuće nema nikakve veze sa pogledom, snažan prodoran pogled daje Mars, i to kad je ugaon
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ela91

• *
  • 34
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #141 poslato: 07:11:27, 16.Apr.2015. »
Slažem se da nema ničeg poželjnog...mada meni je mesec bukvalno ubijen, imam konjukciju sa Pl i gomilu kvadrata, sa Marsom pa sa Venerom itd..
Jedino možda ajde kao neka svetla tačka je to što je u kući bika
Inače što se osećanja tiče ili sam potpuno opsednuta ili potpuno ravnodušna..
Posesivna sam krvavo, ljubomorna i nisam baš u klasičnom smislu pa možda uopšte..ali ne želim to da pokažem pa mi bude jako, jako teško
I znam mnogo da potonem, nije baš da me spuca depresija ali kao neka užasna besmislenost, niko mi tad nije bitan, nemam osećanja ni prema kome i ničemu, kažem sve je prolazno i trenutno..svi će i tako da umru neko pre neko posle
A onda me to prođe i osećam smisao u svemu i sve mi dođe nekako lepo i milo haha i tako u krug..
Mnogo se teško vežem za dečka a kada se to desi napokon, budem godinama zaljubljena kao prvog dana, a da bi se zaljubila mora da postoji neki veliki problem na putu, ili neka konkurencija ili velika prepreka ili da on prosto nije normalan

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #142 poslato: 19:15:58, 16.Apr.2015. »
da bi se zaljubila mora da postoji neki veliki problem na putu, ili neka konkurencija ili velika prepreka ili da on prosto nije normalan
ovo si pogodila u srž!!!! isti slučaj i sa mnom, prosto devojka ili čak ljudi oko mene moraju da imaju neku patološku crtu i ja letim na njih kao moljac u plamen

što se tiče kuće bika, tako nešto ne postoji, znak i kuća nemaju analogiju, to su budalaštine koje izmišlja Imširagić

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #143 poslato: 13:40:17, 18.Apr.2015. »
Primijetila sam i ja kod sebe, ili sam aposlutno bezosjecajna, ili totalna jadnica. Nikako da pronadem balans.  ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #144 poslato: 23:07:07, 18.Apr.2015. »
neka tas prevagne na to desno  ;D

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #145 poslato: 16:54:26, 19.Apr.2015. »
hahaha, nema sanse 8)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #146 poslato: 02:07:44, 20.Apr.2015. »
znači da si apsolutno bezosećajna samo za džabe uvodiš paralelu  :P

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #147 poslato: 23:47:59, 21.Apr.2015. »
Gusim se u silnim emocijama. ;D

*

Van mreže ajrastark

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #148 poslato: 22:00:18, 07.Jul.2015. »
Argumenti su moji bili da je to los sinastrijski aspekt, posebno za taj mesec... jer taj mesec nece lako moci da zaboravi tu osobu i da se izdvoji iz odnosa, cak i kada to uspe fizicki, mesec kao signifikator snova ima da ispoljave sve ono energetsko, nesvesno kroz snove, jer jpluton proganja i kroz snove.  Na kraju tu ispoljava u skorpiji i svoju osnovnu simboliku, sklonost mrznji, destrukcije, jer je sam odnos pun intezivne manipulacije, progonitelj-zrtva fazon, pluton /silovanje/ - mesec /emocije/ , a sve to u skorpiji ekstremno ispoljavanje ima, psiha osobe moze urnisana da bude, ovde uticaj plutona hipnoticki, koji razara ovaj mesec koji je inace sklon haosu tu gde jeste...  posebno sto je sa tom konjukcijom odnos sve samo ne povrsan... i na dubokom nesvesnom nivou pokrenuta prica izmedju te dve planete sa opisom fatalnog...  Posmatranjem nekoliko parova sa tom sinastrijom , isti obrazac... pre ili kasnije tu dimenziju dobije odnos i onda traje godinama posle bez obzira da li veza traje ili ne . a sto je najinteresantnije, cesto to ovaj mesec i zeli da iznova i iznova obnavlja u slucajevima kada i dodje do razdvajanja neko vreme...
mesec je tu marioneta u opasnoj igri plutona. Moze samo da mrzi i sebe i tog plutona i da uziva u tome kroz tesku patnju... sto jeste njegova priroda u znaku skorpiona.

Ju sta napisa pa ja imam ovu konjukciju sa partnerom ,pluton na mom mesecu u 8 kuci ...skorpija naravno
 >:(

Stranice: « 1 ... 13 14 15

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000