Mesec u Skorpiji

• Odgovora: 148
Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Mesec u Skorpiji
« Odgovor #130 poslato: 11:25:28, 08.Sep.2014. »
koji orbis? ne radi se o mom verovanju, samo razgovaramo o temi  ;D
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže STASASTASA

• *
  • 40
  • 2
  • Pol: Žensko
« Odgovor #131 poslato: 12:57:33, 08.Sep.2014. »
koji orbis? ne radi se o mom verovanju, samo razgovaramo o temi  ;D

Mislim na egzaktnu konjukciju. Jos gore ako su i ove ostale u orbisu nekom, ali konkretno ta sinastrijska pozicija je jako losa, posebno za taj Mesec...

Mislim na egzaktnu konjukciju. Jos gore ako su i ove ostale u orbisu nekom, ali konkretno ta sinastrijska pozicija je jako losa, posebno za taj Mesec...

Komentar ti je na napisano bio kako ti ne verujes da to uopste ima uticaj, a ja ti napisah tako, jer me ne zanima da ubedjujem bilo koga u nesto, neka veruje ko sta hoce.  Najjaci su mi komentari kada se razgovara o nekoj temi , tipa ..‘‘moraju drugi aspekti da se poklope.‘‘ pa naravno da mora, karta se gleda kao celina uvek, a taj pristup SVE JE RELATIVNO , ukazuje da je smisao postojanja bilo koje teme ovde apsurdan...
« Najnovija izmena:: 23:17:37, 09.Sep.2014. Atomski mrav »

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #132 poslato: 23:09:53, 08.Sep.2014. »
a odakle tebi to da je moj pristup sve je relativno? nemoj da generalizuješ ako sa mnom razgovaraš, niti da preokrećeš razgovor u nedostatku argumenata, kad sam rekao da ne verujem da je to toliko do Pl, rekao sam iz razloga koji sam obrazložio, znači ne u bukvalnom smislu moje vere, ubeđenja i sl..postavi kartu da vidimo tu egzaktnu 0 i opusti se malo  (mah:mah)

*

Van mreže STASASTASA

• *
  • 40
  • 2
« Odgovor #133 poslato: 03:48:37, 09.Sep.2014. »
Argumenti su moji bili da je to los sinastrijski aspekt, posebno za taj mesec... jer taj mesec nece lako moci da zaboravi tu osobu i da se izdvoji iz odnosa, cak i kada to uspe fizicki, mesec kao signifikator snova ima da ispoljave sve ono energetsko, nesvesno kroz snove, jer jpluton proganja i kroz snove.  Na kraju tu ispoljava u skorpiji i svoju osnovnu simboliku, sklonost mrznji, destrukcije, jer je sam odnos pun intezivne manipulacije, progonitelj-zrtva fazon, pluton /silovanje/ - mesec /emocije/ , a sve to u skorpiji ekstremno ispoljavanje ima, psiha osobe moze urnisana da bude, ovde uticaj plutona hipnoticki, koji razara ovaj mesec koji je inace sklon haosu tu gde jeste...  posebno sto je sa tom konjukcijom odnos sve samo ne povrsan... i na dubokom nesvesnom nivou pokrenuta prica izmedju te dve planete sa opisom fatalnog...  Posmatranjem nekoliko parova sa tom sinastrijom , isti obrazac... pre ili kasnije tu dimenziju dobije odnos i onda traje godinama posle bez obzira da li veza traje ili ne . a sto je najinteresantnije, cesto to ovaj mesec i zeli da iznova i iznova obnavlja u slucajevima kada i dodje do razdvajanja neko vreme...
mesec je tu marioneta u opasnoj igri plutona. Moze samo da mrzi i sebe i tog plutona i da uziva u tome kroz tesku patnju... sto jeste njegova priroda u znaku skorpiona.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #134 poslato: 12:49:04, 09.Sep.2014. »
Argumenti su moji bili da je to los sinastrijski aspekt, posebno za taj mesec... jer taj mesec nece lako moci da zaboravi tu osobu i da se izdvoji iz odnosa, cak i kada to uspe fizicki, mesec kao signifikator snova ima da ispoljave sve ono energetsko, nesvesno kroz snove, jer jpluton proganja i kroz snove.  Na kraju tu ispoljava u skorpiji i svoju osnovnu simboliku, sklonost mrznji, destrukcije, jer je sam odnos pun intezivne manipulacije, progonitelj-zrtva fazon, pluton /silovanje/ - mesec /emocije/ , a sve to u skorpiji ekstremno ispoljavanje ima, psiha osobe moze urnisana da bude, ovde uticaj plutona hipnoticki, koji razara ovaj mesec koji je inace sklon haosu tu gde jeste...  posebno sto je sa tom konjukcijom odnos sve samo ne povrsan... i na dubokom nesvesnom nivou pokrenuta prica izmedju te dve planete sa opisom fatalnog...  Posmatranjem nekoliko parova sa tom sinastrijom , isti obrazac... pre ili kasnije tu dimenziju dobije odnos i onda traje godinama posle bez obzira da li veza traje ili ne . a sto je najinteresantnije, cesto to ovaj mesec i zeli da iznova i iznova obnavlja u slucajevima kada i dodje do razdvajanja neko vreme...
mesec je tu marioneta u opasnoj igri plutona. Moze samo da mrzi i sebe i tog plutona i da uziva u tome kroz tesku patnju... sto jeste njegova priroda u znaku skorpiona.
da ono prethodno zanemarim, konačno nešto konkretno  :P hvala  :)

*

Van mreže Ela91

• *
  • 34
  • 0
« Odgovor #135 poslato: 07:34:36, 18.Sep.2014. »
Čudo jedno koliko ja volim osobe sa ovim mesecom i sama ga imam i u milion ljudi ja se uvek zalepim za one sa mesecom u škorpiji...
Iz mog iskustva tu su jako perverzni ljudi, jednostavno imaju pervezan način razmišljanja, vole devijantne zajebancije, vrlo širokih pogleda na svet, nekako ceo život neshvaćeni umetnici...
Vole spolja da odaju utisak hladnokrvne osobe a u sebi živa vatra, gore od ljubomore, besa, tuge, sreće kao tempirana bomba

Meni je jedino krivo malo, što mislim da mi baš ovaj položaj meseca i aspekti njegovi daju neku ludu posesivnost, što je moje to je moje ili božije i nikako drugačije...i kao da su u meni dve, imam trezveni deo sebe i ovaj što mi ne da mira..

Mesec su emocije a ja mislim da ovaj mesec ume da voli kao nijedan drugi !

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #136 poslato: 20:50:19, 18.Sep.2014. »
čitam neke feminističke tekstove i dođoh do super opisa koji bi mogao da se primeni na muškarca sa Mo u Sco, citat:

"ove autorice objašnjavaju ugnjetavanje žena pojmovima duboke muške emocionalne potrebe da kontroliraju žene, potrebe koja proistječe iz skoro univerzalne muške neuroze usmjeravane na strah od smrti i ambivalentnosti prema majkama koje su ih podigle".

*

Van mreže bananarama

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #137 poslato: 11:56:57, 22.Okt.2014. »

Čitam i ne mogu da vjerujem.... prijateljica mi je spomenula kad sam joj se požalila
na trenutno izuzetno teško razdoblje u životu. Dal popusti taj utjecaj s vremenom?

*

Van mreže crazyfrog

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #138 poslato: 16:03:16, 03.Jan.2015. »
Pozdrav ekipa, zanima me koliko vas ima ovdje mjesec u škorpionu? da razmjenimo iskustva ::)

*

Van mreže Ela91

• *
  • 34
  • 0
« Odgovor #139 poslato: 06:49:41, 09.Apr.2015. »
Jao meni su muški sa Mo u Škorpiji jako mračne osobe, imaju neki tužan psiho pogled..seksi ali nekako kao da su odrasli u domu za nezbrinutu decu...života mi moga meni svaki dečko koga znam sa tim mo deluje kao siroče, pitaj boga zašto

E a Mo u blizancima al u 8...jooj to je pogled..da umreš, kao ratnik koji posmatra neprijateljsko selo i pita se da li da ga spali ili ipak ne

Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000