Mesec u Skorpiji

• Odgovora: 148
Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 15 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
  • Pol: Žensko
Odg: Mesec u Skorpiji
« Odgovor #80 poslato: 14:21:57, 12.Avg.2012. »
I ja sam takva.I volem ljude koji su takvi  :) Svidja mi se jedan Mo u Sco koji je isti,pa ako od toga bude ista,bice fantasticno  ;D

Imam decka godinu dana,ima mesec u skorpiji, ( samo sto je rak ) , tako da samo napred! Uzivaces u vezi,veruj mi. ;D  8)
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #81 poslato: 14:22:52, 12.Avg.2012. »
Ej, i ja sam kao vi, iako mi je Mo u jarcu, ali Sa je u skorpiji, pa se bas pronalazim u osobinama ovog mjeseca.

Drago mi je da isto razmisljamo!  ;D

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #82 poslato: 14:29:14, 12.Avg.2012. »
Imam decka godinu dana,ima mesec u skorpiji, ( samo sto je rak ) , tako da samo napred! Uzivaces u vezi,veruj mi. ;D  8)

Zna Bielenda,sa njom sam pricala dosta o ovom mom haha.On je Blizanac/Skorpija,inace mu je Skorpija dosta naglasena u natalu,pa ima tu i Mo.Malo je komplikovano,ali valjda nesto bude  :D

@Bielenda,vidi se po tebi da imas od tog Skorpijskog Mo.Zato ja volim pricati sa tobom  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #83 poslato: 14:36:24, 12.Avg.2012. »
Jedino vas dve vidim na forumu, sad cu i ja postati zavisnik,polako  8)  ;D hahhaa. Jos jednu stvar koju mrzim kod ljudi, to je povrsnost i podsmevanje. Juce sam izasla s drustvom u grad, i prolaze momak i devojka, a decko je onako nizi ima problema sa nogama, kad je drug poceo da im se podsmeva,doslo mi je da mu lupim samarcinu.  :) Meni su stvarno slatki,to je ljubav. Rekla sam mu posle da ne moze tako nesto da prica za druge. Ili kad krenu da komentarisu kako se ko obukao, e tad nestanem..... Ne mogu da budem u drustvu povrsnih ljudi,koji cene samo izgled!

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #84 poslato: 14:40:45, 12.Avg.2012. »
Takodje mi uvijek prijaju razgovori sa tobom, Ouroboros:-) Tvoj stelijum u jarcu aktivira moju sedmu kucu, a tvoj Mjesec pada u moju petu, sta reci vise:-)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #85 poslato: 14:44:00, 12.Avg.2012. »
Jedino vas dve vidim na forumu, sad cu i ja postati zavisnik,polako  8)  ;D hahhaa. Jos jednu stvar koju mrzim kod ljudi, to je povrsnost i podsmevanje. Juce sam izasla s drustvom u grad, i prolaze momak i devojka, a decko je onako nizi ima problema sa nogama, kad je drug poceo da im se podsmeva,doslo mi je da mu lupim samarcinu.  :) Meni su stvarno slatki,to je ljubav. Rekla sam mu posle da ne moze tako nesto da prica za druge. Ili kad krenu da komentarisu kako se ko obukao, e tad nestanem..... Ne mogu da budem u drustvu povrsnih ljudi,koji cene samo izgled!

To je jedan od razloga zasto tipovi Jarca i Skorpije ne mogu svugdje da se uklope.Prosto,vecina ljudi volim da zabada nos gdje mu nije mjesto,a kada to neko ne voli,onda im je cudan,pa se separatisu od njega.Ni ja to ne volim,dovoljan mi je moj zivot,u tudj ne volim da se mijesam  (*o*)

@Bielenda,drago mi je sto je tako  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #86 poslato: 14:49:41, 12.Avg.2012. »
Slazem se sa vama dvijema. Narocito mrzim kad u tom mijesanju u tudje zivote, pokusavaju da ti se narugaju i kad daju savjete kako bi drugi trebali da zive.

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #87 poslato: 14:57:01, 12.Avg.2012. »
Slazem se sa vama dvijema. Narocito mrzim kad u tom mijesanju u tudje zivote, pokusavaju da ti se narugaju i kad daju savjete kako bi drugi trebali da zive.

Jer su oni,dabome, savrseni i imaju pravo da se rugaju drugima  :no:  No,nije bitno,sve se vraca  ;D

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #88 poslato: 19:22:35, 12.Avg.2012. »
 (offtopic)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #89 poslato: 03:31:24, 13.Avg.2012. »
e da,off topic ste potpuno ;P

meni se svidja ovaj potpis nove forumasice PantaRei...

nego,hajde napisite neki lyrics ili misao koja po vama lepo opisuje ovaj Mo...
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 15 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000