Imam Mo u skorpiji u osmoj kuci

Nije mi lako , imam ponekad jako mracna razmisljanja iz cista mira, evoo u poslednje vreme razmisljam kako nista na ovom svetu zapravo nije bitno, ni ovo, ni svadje, ni ljubomora, ni ljubav jer ionako umiremo na kraju .I kako je bitno jedino da umres kao dobar covek. Verovatno neki moji tripovi . Volim kad sam sama, sad sam bila mesec dana sama u stanu i bilo mi je lepo u samoci.
A sto se tice samog meseca, mislim da su ljudi koji imaju mesec u skorpiji duhovno naklonjeni necim visem. Nije im dovoljno samo ovo zemaljsko,uvek ima vise nesto cime oni teze. Ako slucajno uvrede nekog ili povrede, kajace se narednih 5 godina, i vratice sebi duplo, jer misle da su zasluzili. Sami sebi uvek vracamo. Imamo neku zelju za misticnim,neotkrivenim,sve nas to fascinira i zanima. Neko sesto culo, jaku intuiciju. Ona je mene sto pusta spasila, posto ne volim glavom da razmisljam. Javi mi se neki osecaj samo da li je to u redu ili ne, da li da uradim nesto ili ne. I uvek poslusam intuiciji i dobro se ispostavi

Pogotovo vezano za ljubav, tu intuiciju koju imamo je nepogresiva..... U jednom pogledu momka,shvatimo da li je za nas ili ne. Vidimo kakav je covek u dubini duse. Zbog toga se cesto ne uklapamo u drustvo,ne mi,nego nasa razmisljanja. Imam decka njemu je isto mesec u skorpiji,kao i mojoj drugarici. Savrseno se slazemo,isto razmisljamo..... Mozemo o tim temama pricati satima, i nece nas smoriti. Pre neki dan smo gledali isterivanje djavola i posle filma smo pricali o tome jedno 4 sata, i krenuli da raspravljamo nesto u vezi biblije. Malo sam mracna osoba u tom smislu,u pogledu razmisljanja,a ovako sam uvek srecna,nasmejanja,idemo da pijemo - idemo. Idemo da pesacimo 10 km u 2 ujutru kad nam padne na pamet, idemo!

Npr. Sad kad bih dosla nekome kome je mesec u Ovnu, i rekla mu tako neke stvari,rekao bi mi da sam luda,ne bi razumeo moje razmisljanje . Dok sa ovim prijateljima mi je lepo, zaista mi je to trebalo,tesko nas je shvatiti.
Jos sa kime se osecam prirodno i slobodno, to je mesec u raku. (najbolji drug) Ali i u ribama. Oni su tako puni razumevanja, zaista ti zele sve najbolje i pola sata ce ti drobiti nad glavom njegova razmisljanja,koja su jako zrela i iskrena, i zaista mi pomazu.

To su duse od coveka,zaista. Uvek tu za tebe kad ih probudis u 3 ujutru. Nece te oterati u pm vec ce reci gde da dodjem,odma dolazim,i onda opet drobe i pokusavaju da ti ukazu na tvoje greske,ali iskreno,i to se vidi.