Mesec u Skorpiji

• Odgovora: 148
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 15 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Mesec u Skorpiji
« Odgovor #50 poslato: 15:16:21, 18.Jan.2012. »
Da, to je velika istina... Potreba za kontrolom zbog straha od povredjivanja ne dozvoljava biću da se ispolji ta bujica emocija...  Nadala sam se da ipak postoji neki aspekt koji će pomoći ovom jadnom mesecu :)
Svaki aspekt je tu da bismo ih koristili ili resavali njihovu neuskladjenost.
Interesuje me bas ovo sto je Plutonac pitao. Da li mislite da ce biti lakse ako te emocije stavite "pod tepih"?
Morate da shvatite da je ceo zivot sastavljen iz dobrih i losih trenutaka...  da je potrebno da se opustite i shvatite da vam ne zele svi ljudi lose vec da ima onih kod kojih to vase "zatvaranje" pokrece neku drugu stranu licnosti pa samim tim ulazite u vrtlog povredjivanja sa tim ljudima iako su oni iz prva imali najbolje namere. Ovde sam najvise pisao o toj konjukciji sa Plutonom koja je stvarno veliki teret i da na tom aspektu treba dosta raditi.

*

Van mreže kaktus-vila

• *
  • 7
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #51 poslato: 16:02:35, 18.Jan.2012. »
Treba se raditi, mnogo i temeljno... U suprotnom možemo poželeti dobrodošlicu raznoraznim psihosomatskim oboljenjima... Evo ja ovih dana zakazujem jednu operaciju zbog nepoznavanja "pravila igre"  sa ovim mesecom i plutonom u škorpiji :) 
"Music gives a soul to the universe wings to the mind, flight to the imagination and life to everything"

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #52 poslato: 17:59:14, 18.Jan.2012. »
Psihosomatski..
moj omiljeni pridev ;)
mozda je sala na svoj racun,lek za ove problematicne emocije..ali ne uvek,ja recimo nabacim tu smesak masku i zavaram ljude,ali ne zavaram sebe.Od toga se ne moze pobeci.Tesko je nauciti da se otvoris,kad oduvek tako radis,zatvaras se i ljudima uzvracas besom,a onda ti zalepe etiketu agresivca.Znam,u stvari je sam sebi lepis,ali..
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže kaktus-vila

• *
  • 7
  • 0
« Odgovor #53 poslato: 23:22:19, 18.Jan.2012. »
Ali... Teško je pronaći način da se prevazidju sve blokade ovog aspekta i pitam se da li čovek može sebe da "prevaspita" ?  Ova moja pitanja su više za nekog psihoanalitičara nego za ljubitelje astrologije :)))
"Music gives a soul to the universe wings to the mind, flight to the imagination and life to everything"

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #54 poslato: 10:58:40, 21.Jan.2012. »
Pitanje je sta mozemo, a sta ne mozemo...  najbitniji je trud jer se on uglavnom isplati.  :)

*

Van mreže Astro Rajka

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #55 poslato: 13:11:47, 21.Jan.2012. »
sam mjesec u škorpiji ne može da učini ništa već kao sva svjetla i planete, izrazit će sebe kroz loše i dobre aspekte sa drugim tijelima,a igrat će onu ulogu koju sa sobom donosi iz rakove kuće,tj.svirat će kako mu dirigira polje iz kojeg dolazi a plesat će kako mu nalože mars i pluton. inače ovako otprilike iz iskustava sa natalima biti vaga u podznaku, imati mjesec u škorpiji u drugoj sto posto novac kroz muža, hladni osjećaji, sklonost ne iznošenju činjenica, i normalno sigurna opperacija maternice bez fatalnih ishoda. inače mjesec nasljeđujemo kao i sve drugo, nema bježanja iz dnk uvojnice.

*

Van mreže abrakadabra

• **
  • 121
  • 2
« Odgovor #56 poslato: 15:14:52, 22.Jan.2012. »
sam mjesec u škorpiji ne može da učini ništa već kao sva svjetla i planete, izrazit će sebe kroz loše i dobre aspekte sa drugim tijelima,a igrat će onu ulogu koju sa sobom donosi iz rakove kuće,tj.svirat će kako mu dirigira polje iz kojeg dolazi a plesat će kako mu nalože mars i pluton. inače ovako otprilike iz iskustava sa natalima biti vaga u podznaku, imati mjesec u škorpiji u drugoj sto posto novac kroz muža, hladni osjećaji, sklonost ne iznošenju činjenica, i normalno sigurna opperacija maternice bez fatalnih ishoda. inače mjesec nasljeđujemo kao i sve drugo, nema bježanja iz dnk uvojnice.
Slazem se i dodao bih da su u tom polozaju emocije obojene skorpionskim bojama
"Perfekcija misli i konfuzija ciljeva je izgleda naš najveći problem." - Albert Einstein

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #57 poslato: 20:09:08, 22.Jan.2012. »
inače mjesec nasljeđujemo kao i sve drugo, nema bježanja iz dnk uvojnice.
Od dnk ne mozemo da pobegnemo, ali prostorom za delanje mozemo da uticemo na neke sitne stvari u svom zivotu.

*

Van mreže Astro Rajka

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #58 poslato: 13:51:49, 25.Jan.2012. »
ne kažem da se sporimo, već mislim da je naš trud naše životno tkanje,no priznati se mora,možeš neki puta upirati do smrtnoga časa i ništa ne postići, a nešto te naprosto tjera da ideš do kraja i iscrpljuješ se. tu bi astrologija trbala uskakati s objašnjenjima zašto guramo u pogrešnom smjeru i što nas to sputava, tj. gdje nismo osvjestili sebe.kad škrtoj osobi kažeš da je škrta ona te ne razumije,pogledaj joj oči i vidjet ćeš zavjesu nerazumijevanja.ne razumije vlastitu škrtost a s kvantnom fizikom je na per tu! ne razumije jer nema osviješteno davanje,a i ono u davanju što joj je jasno naziva rasipanjem i glupošću.No možemo li malo o nečem drugom ako te zanima.baš me napale muze s jedne strane i kućna lijenost s druge.

*

Van mreže ratatuli

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #59 poslato: 12:40:09, 06.Feb.2012. »
Karakteristican je ovaj mjesec u skorpiji. O njemu nisam ni razmisljala kao takvom, da mi upravo momak(skorpija u horoskopu-strijelac podznak) nema bas njega u skorpiji sa plutonom u jedanaestoj kuci. Mjesec i pluton su u konjukciji. Medjutim, ostali aspekti su dobri, a to je trigon sa jupiterom koji je u VII kuci, sekstil sa uranom i neptunom koji su u I kuci(ako su za ovaj polozaj mjeseca to dobri aspekti?). Citala sam na forumu da je ovakav polozaj mjeseca zatvoren sto se emocija tice, a ja iskreno nisam srela otvoreniju i iskreniju osobu(mozda zbog strijelca u podznaku), njeznu..ali samo onda kada je siguran u moju ljubav! Kada zbog obaveza ne mogu da mu se posvetim istim intezitetom kao do tada, ili ako izlazim malo cesce sa drugaricama..Nekako, postaje posesivan i ljubomoran, ali to manifestuje na cudan nacin..nikad direktno, vec postaje patetican, mrzovoljan, nezadovoljan..I sto je vrlo cudno za muskarca skorpijona, sa mjesecom u skorpiji, da nije toliko seksualan..ili ne pokazuje to u onoj mjeri u kojoj bi trebalo. Da napomenem da je mars u vagi u X kuci(aspekti nisu losi).
Ja sam inace rak-vaga, sa venerom u raku, majcinski tip. Nekako imam utisak da mi ponekad crpi energiju, jer mi trazi stalnu paznju.. Zelim da mu ugodim, jer ga volim..Samo ne znam moze li postati ovaj mjesec postati gori i zahtjevniji nego je sad? I taj konstantan osjecaj da nije dovoljno voljen, pazen..stalno sumnjicav..
Ne znam, ali plivam kroz njegove dubine..samo da se ne udavim! :)

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 15 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000