Šta da radim? :D

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Adriannaa

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Žensko
Šta da radim? :D
« poslato: 02:01:27, 07.Sep.2014. »
Zdravo svima! :) Idem u 2. razred srednje, a dečko koji mi se dopada je godinu dana stariji. Upoznala sam ga na jednom rođendanu. Prišao mi je i pitao da igramo, a ja sam ga odbila. Po prirodi sam, inače, veoma stidljiva i nesigurna, a i nikad nisam imala dečka, tako da sam bila pomalo i uplašena. Da napomenem da smo oboje malo popili to veče.  :-[ Posle toga, povukao me je za ruku i rekao: "Ne mogu da dozvolim da se smaraš, moramo da igramo".  Za to vreme, dok smo plesali, nekoliko puta je pokušao da me poljubi, ali sam ga ja konstantno odbijala, jer nisam jednostavno bila spremna. Pričao mi je i o svojim interesovanjima, i raspitivao se za moja. Upisao je i svoj broj telefona u moj. Na kraju mi se izvinio što je bio napadan i rekao da inače nije takav. Kada smo se pozdravljali, rekao mi je da mu je bilo lepo sa mnom. Dodala sam ga sutradan na fejsu, prihvatio je, ali kad god ga vidim samo smo na ćao-ćao. U međuvremenu prvi mi je čestitao rođendan preko fb-a.  :D U školi mu često uhvatim pogled, ali on brzo okrene glavu, a u poslednje vreme kao da je počeo da me izbegava. Šta mislite, vredi li pokušati nešto ili ipak ne?   (*o*)
Hvala! :)

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
Odg: Šta da radim? :D
« Odgovor #1 poslato: 03:09:22, 07.Sep.2014. »
Naravno da vredi da pokusas,ocigledno se svidjas decku inace mu ne bi tako cesto hvatala pogled,ne bi se potrudio da ti prvi cestita rodjendan i sl.
Samo on mozda tvoju stidljivost pogresno tumaci kao nezainteresovanost
Skupi hrabrost i lepo mu pridji,zapocni neki razgovor,i ne razmisljaj u tom trenutku sta ako ovo ili ono...
I naravno da nam javis kako je proslo  :)   :flowers:

Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Kralj99

• **
  • 118
  • 5
  • Pol: Muško
« Odgovor #2 poslato: 00:51:25, 08.Sep.2014. »
Nisam nista procitao, ali ti zelim srecu  sta god da je u pitanju   ;D

*

Van mreže Kralj99

• **
  • 118
  • 5
  • Pol: Muško
« Odgovor #3 poslato: 01:04:34, 08.Sep.2014. »
Sad sam procitao, izgleda da nisam jednini koji nema srece sa tim stvarima, ili ti se mozda niko nije svidjao do sada, ali da se ja vratim na temu. Ti se samo opusti ako ti ponovo pridje, sve ce dalje ici kako treba, i posle nekog vremena ce te i pitati za vezu, pisi nam ako budu neke novosti, i to je to....  :D

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000