Zaljubljenost u najboljeg druga

• Odgovora: 21
Stranice: 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ana94

• *
  • 10
  • 0
  • Pol: Žensko
Zaljubljenost u najboljeg druga
« poslato: 02:44:47, 11.Avg.2014. »
Nova sam na ovom forumu tako da je mozda ova tema i bila, izvinjavam se ako ponavljam ali zaista bi mi dobro doslo par saveta oko postavljene teme jer se vec duze vremena borim sama sa sobom.
Imam druga koga poznajem vec 5 godina, jos iz srednje skole a sada smo zajedno i na fakultetu.Od uvek smo imali taj neki cudan odnos, jer je on nekako cudna osoba.Zatvorena.Jos u srednjoj mi je na zurci izjavio ljubav ali klinacki usled dejstava alkohola tako nisam to shvatila za ozbiljno.U medjuvremenu sam nasla decka sa kojim sam vec vise od 3 godine.Drug stalno ima neke ispade u smislu, kad smo u drustvu uvek gleda u mene kad govori, zove me kad ima neki problem i kad ima puno da se uci.Obicno bude nocu vise sa njim pricam nego sa deckom.Prvo mi se cinilo da on gaji neka osecaja prema meni, a onda pre godinu dana sam ja njega pocela drugacije da gledam.Dugo mi je trebalo da shvatim sta mi se desilo.Sa deckom sam cesto raskidala a drug je to uvek znao i cudno se ponasao.Ne mogu da ga provalim nikako jer cas uradi nesto sto me ubedi da ima nesto a cas potpuno suprotno...Da li u ima necega ili ja samo vidim ono sto zelim?Poslao mi je film u kome  se naj prijatelji zaljube i puno tako puno nekih sitnica...kako da saznam sta se desava, nemamo bliske zajednicke prijatelje...  :( neki savet ili slicno iskustvo?Unapred hvala.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
Odg: Zaljubljenost u najboljeg druga
« Odgovor #1 poslato: 14:41:57, 11.Avg.2014. »
Moj savet ti je da prvo dobro preispitas svoja osecanja,kazes da si zaljubljena u druga,a imas decka vec 3 god. ???.
Nije fer ni prema tom decku,ako si sigurna da si u druga zaljubljena onda decka ostavi da trazi neku drugu devojku
A sa drugom ti je najbolje da otvoreno porazgovaras koliko god taj razgovor bio neprijatan,tesko mi ovako mozemo da ti kazemo da li je on u tebe zaljubljen  :flowers:
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #2 poslato: 19:11:18, 11.Avg.2014. »
loži se na tebe potajno, samo ne želi da se ispali i otvoreno ti pokaže i uništi prijateljstvo i izgubi te skroz, a nije siguran šta ti osećaš
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ana94

• *
  • 10
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 00:46:39, 12.Avg.2014. »
Moj savet ti je da prvo dobro preispitas svoja osecanja,kazes da si zaljubljena u druga,a imas decka vec 3 god. ???.
Nije fer ni prema tom decku,ako si sigurna da si u druga zaljubljena onda decka ostavi da trazi neku drugu devojku
A sa drugom ti je najbolje da otvoreno porazgovaras koliko god taj razgovor bio neprijatan,tesko mi ovako mozemo da ti kazemo da li je on u tebe zaljubljen  :flowers:

U pravu si da nisam fer prema decku...raskidali smo vec par puta ali ne iz razloga sto ja ima osecanja prema drugu vec zbog istih gresaka koje decko pravi konstantno.Sa jedne strane sam svesna da sam sebicna.

*

Van mreže Ana94

• *
  • 10
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 00:48:25, 12.Avg.2014. »
loži se na tebe potajno, samo ne želi da se ispali i otvoreno ti pokaže i uništi prijateljstvo i izgubi te skroz, a nije siguran šta ti osećaš

Da, i ja bas tako mislim a tako se i osecam...

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #5 poslato: 01:59:51, 12.Avg.2014. »
Nije moje da sudim o tome da li si ti tu sebicna ili ne,ti sama najbolje znas,ali ne mogu a da ne primetim da si naglasila da ste mnogo puta raskidali zbog jednih istih gresaka koje tvoj decko pravi a ocigledno nisi svesna mnogo vece svoje greske da si zaljubljena u drugog. Nekako mislim da te njegove greske nisu pravi razlog raskida vec to sto si ti zaljubljena u drugog,a ovo nesvesno koristis kao izgovor za raskide
Mene pre svega zanima sta tebe i dalje vraca tom decku
Mozda je bolje da krenemo od toga da bi razjasnili situaciju,pa onda nastavimo pricu o drugu,mozda usput i shvatis da i nisi toliko zaljubljena u njega koliko mislis vec ti je vise privlacan jer nije tvoj pa si ti stvorila neku svoju sliku o njemu,sta znam  :flowers:

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 211
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #6 poslato: 12:28:35, 12.Avg.2014. »
A sta ako je u fazonu ako nesto bude bude ako ne nikom nista  (rzm)  Kakav je prema drugim devojkama? Avanturista ili ne?
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #7 poslato: 12:31:25, 12.Avg.2014. »
Ja sam i dalje za to da nam prvo naravno ako zeli otkrije malo vise o odnosu nje i njenog decka da bi smo uopste mogli da zakljucimo da li je ona stvarno zaljubljena u udruga ili je samo ubedila sebe da jeste
Ipak ne bih ja zanemarila ni tu vezu koja traje 3 god,a zaljubljena u drugog
Ko bi to trpeo,i zasto  (*o*)

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 211
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #8 poslato: 12:37:10, 12.Avg.2014. »
Ljubav cini cuda  ;D   

Ana napisi i ono sto sam ja pitao  (mah:mah)
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže Ana94

• *
  • 10
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 12:42:29, 12.Avg.2014. »
Nije moje da sudim o tome da li si ti tu sebicna ili ne,ti sama najbolje znas,ali ne mogu a da ne primetim da si naglasila da ste mnogo puta raskidali zbog jednih istih gresaka koje tvoj decko pravi a ocigledno nisi svesna mnogo vece svoje greske da si zaljubljena u drugog. Nekako mislim da te njegove greske nisu pravi razlog raskida vec to sto si ti zaljubljena u drugog,a ovo nesvesno koristis kao izgovor za raskide
Mene pre svega zanima sta tebe i dalje vraca tom decku
Mozda je bolje da krenemo od toga da bi razjasnili situaciju,pa onda nastavimo pricu o drugu,mozda usput i shvatis da i nisi toliko zaljubljena u njega koliko mislis vec ti je vise privlacan jer nije tvoj pa si ti stvorila neku svoju sliku o njemu,sta znam  :flowers:

Situacija sa deckom je vec dugo ovakva i pre nego se meni dopao drug.Ovo mi je prva ljubav koju sam mozda previse idealizovala medjutim sada vidim da nije to to...zato mislim da se stalno vracam i ne mogu tek tako da pustim.A znam da on nije za mene.Ne postuje dogovore, zna da nam ne ide a i dalje ide po starom.Znam da je glupo truditi se da menjas nekog ali polazim od sebe ako volim nekog prilagodicu se i imacu zelju da promenim to sto smeta drugoj strani.Jer to je ubav zar ne?Da usrecis onog drugog i da ti to bude dovoljno.Previse se vezujem u bilo kakvom odnosu takva sam po prirodi sto i nije dobro jer cesto izadjem povredjena.

A sta ako je u fazonu ako nesto bude bude ako ne nikom nista  (rzm)  Kakav je prema drugim devojkama? Avanturista ili ne?
Od kad ga ja poznajem , a to je jos od srednje nije imao devojku, tako da nije avanturista sigurno...znam da su mu se svidjale druge ali nikad nije nacinio prvi korak.

Stranice: 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000