Bolesna Zaljubljenost

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ela91

• *
  • 34
  • 0
  • Pol: Žensko
Bolesna Zaljubljenost
« poslato: 07:28:36, 10.Jun.2013. »
Zdravo svima.... :flowers:
Ovako, imam jedan preveelik problem, zbog kojeg mi je zivot toliko...pretezak...jednostavno ne mogu da funkcionisem i ispunjavam, sto bi se reklo...svakodnevne aktivnosti....

Naime, problem je sto ludoo volim tipa, koji je stariji od mene 25 godina , zivi u Cro vecinu vremena, ozenjen je, drogira se, na kokainu je svakodnevno a uz sve to ceka ga zatvorska kazna od preko 2 godine....

Tu nema svetle tacke al ja hocu da umrem od ljubavnog bola, samo na njega mislim, kad nije samnom u bg, sto je pravo da kazem, vecina vremena meni se razum muti od zelje za njim, nocu ga sanjam...nenormalno ga volim....

ljubomorna sam i posesivna i neki djavo mi prosto mira ne da, ne zivim ko sav normalan svet...

Ljubomorisanje je mozda ono sto mi i vise ne da mira nego ludaa ljubav, jer jednostavno ja ne mogu da zivim sa nekim stvarima...to mi je neprihatljivo...da on ima zenuu, doduse zena danas jeste, sutra nije, da on nju smrtno voli, ne bi imao sve vreme devojke i ne bi mene ko luud jurio, tako sebe ponekad tesim, al sa druge strane on je pre 2 nedelje istoj toj zeni, za koju kad ga pitam...onako usput, kao spontano..jer ne mogu da pokazem kakva sam pacenica i kakva mi je to opsesija samo, on odmahne rukom i kaze...ma pusti nju, nije ona losa...al ti si moja...to i to...tebe volim toliko i toliko...al njoj je kupio autooo za rodjendan !!! i to kakav...da umresss i sa njom je bio u spaniji na mesec dana, ne samnom....

Moja ljubomoraaa je tolikoo velikaa, ko marakana...da ja svaku noc sanjarim da se nesto desi njegovoj zeni, tipa da se slupa u kolima ili cak i njemu nesto da se desi...tipa da overi sa kokom...i umre...eto koliko ga bolesnooo volim .......razum mi je toliko pomucen....

a veliki problem sem  njegove zene je i ex devojka zbog koje ga je ostavljala zena i otisla u austriju svojevremeno...e tek to mi ne da miraaa, kad pomislim na to suze mi poteku...da je on toliko izgubio glavu za nekom prokletnicom da ga je zena ostavila, a zbog mene ga nije ostavljala....

Sve u svemu, toliko sam punooo psihicki narusena....ne mogu da dodjem sebi.....ljubomora, posesivnost i zeljaaa... me ubijajuuu....dodje mi da se u glavu tucem, ma da se izbodem...ja ne mogu da zivim bez njega, on je sve sto me u zivotu zanima i sve ostalo mi je toliko nebitno...a sa druge strane mene ovolika ljubav gusi...ja se ne javljam svojim prijateljima, zapostavil sam ceo svoj zivot...samo placem i kukam i patim...dok on uzivaaaa

Bila bih beskrajnooo zahvalna, ma do neba...da mi neko baci pogled na natalnu kartu i kaze kako mi se pisu stvari kad je ljubavvv u pitanju i uopste zivot......jer ja ne vidim svetlu tacku

evo moje natalne karte

http://oi39.tinypic.com/35bdm3q.jpg

ne znam dal moze da se ucita evo  moj datum rodjenja 23.06 1991 god u 13 i 45 u beogradu
« Najnovija izmena:: 07:38:34, 10.Jun.2013. Ela91 »

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
Odg: Bolesna Zaljubljenost
« Odgovor #1 poslato: 12:49:36, 10.Jun.2013. »
Citat
Zdravo svima....
Ovako, imam jedan preveelik problem, zbog kojeg mi je zivot toliko...pretezak...jednostavno ne mogu da funkcionisem i ispunjavam, sto bi se reklo...svakodnevne aktivnosti....

Naime, problem je sto ludoo volim tipa, koji je stariji od mene 25 godina , zivi u Cro vecinu vremena, ozenjen je, drogira se, na kokainu je svakodnevno a uz sve to ceka ga zatvorska kazna od preko 2 godine....

Tu nema svetle tacke al ja hocu da umrem od ljubavnog bola, samo na njega mislim, kad nije samnom u bg, sto je pravo da kazem, vecina vremena meni se razum muti od zelje za njim, nocu ga sanjam...nenormalno ga volim....

ljubomorna sam i posesivna i neki djavo mi prosto mira ne da, ne zivim ko sav normalan svet...

Ljubomorisanje je mozda ono sto mi i vise ne da mira nego ludaa ljubav, jer jednostavno ja ne mogu da zivim sa nekim stvarima...to mi je neprihatljivo...da on ima zenuu, doduse zena danas jeste, sutra nije, da on nju smrtno voli, ne bi imao sve vreme devojke i ne bi mene ko luud jurio, tako sebe ponekad tesim, al sa druge strane on je pre 2 nedelje istoj toj zeni, za koju kad ga pitam...onako usput, kao spontano..jer ne mogu da pokazem kakva sam pacenica i kakva mi je to opsesija samo, on odmahne rukom i kaze...ma pusti nju, nije ona losa...al ti si moja...to i to...tebe volim toliko i toliko...al njoj je kupio autooo za rodjendan !!! i to kakav...da umresss i sa njom je bio u spaniji na mesec dana, ne samnom....

Moja ljubomoraaa je tolikoo velikaa, ko marakana...da ja svaku noc sanjarim da se nesto desi njegovoj zeni, tipa da se slupa u kolima ili cak i njemu nesto da se desi...tipa da overi sa kokom...i umre...eto koliko ga bolesnooo volim .......razum mi je toliko pomucen....

a veliki problem sem  njegove zene je i ex devojka zbog koje ga je ostavljala zena i otisla u austriju svojevremeno...e tek to mi ne da miraaa, kad pomislim na to suze mi poteku...da je on toliko izgubio glavu za nekom prokletnicom da ga je zena ostavila, a zbog mene ga nije ostavljala....

Sve u svemu, toliko sam punooo psihicki narusena....ne mogu da dodjem sebi.....ljubomora, posesivnost i zeljaaa... me ubijajuuu....dodje mi da se u glavu tucem, ma da se izbodem...ja ne mogu da zivim bez njega, on je sve sto me u zivotu zanima i sve ostalo mi je toliko nebitno...a sa druge strane mene ovolika ljubav gusi...ja se ne javljam svojim prijateljima, zapostavil sam ceo svoj zivot...samo placem i kukam i patim...dok on uzivaaaa

Bila bih beskrajnooo zahvalna, ma do neba...da mi neko baci pogled na natalnu kartu i kaze kako mi se pisu stvari kad je ljubavvv u pitanju i uopste zivot......jer ja ne vidim svetlu tacku

Ćao,
ovako ako šta znači..
5- a, kuća predbračnih  veza počinje vodolijom, a nastavak je u ribama, oba vladara u konj u 3-oj iako je Ne na  vrhu 4- e u jarcu, govori baš kao što kažeš da je stariji- jarac, ovaj uran da je mogao biti oženjen konj neptun ovdje vjerovatno daje da on nešto mulja bavi se poslovima na ivici zakona, poročan, ti si ga negdje u komšiluku upoznala, pa čak i kod kuće ili blizu doma.. retrogradni vladari, možda ćeš se vraćati njemu..
tebi će muž biti drugačiji, mlađi vl VII ovan u lavu u X- oj, uspješan mora biti prvi na neki način, možda plav..
sličan tebi i/ili ćete se dobro slagati vl I i VII U X- oj, jaka konj velika strast..
ljubomora i posesivnost zbog tog mo u škorijii konj pluton, ali sebe najviše uništavaš na ovaj način,
ipak ovo bi vrlo lijepo kasnije mogla da iskoristiš za karijeru i novac.. takođe vl asc ve konj mars još ljubomore..
mlada si i pametna,
iskoristi to  (mah:mah)

*

Van mreže Ela91

• *
  • 34
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 13:03:48, 10.Jun.2013. »
^^ Hvala draga, do neba, sto si mi pogledala kartu :*
Daaa, sve sto si rekla za njega je tacno, ne da mulja, nego ima iza sebe vise od 10 godina zatvora -.- a uskoro mu slede jos dvee....a ja to necu preziveti, umrecu od tuge....
a porocan je i te kako...
Ozenjen isto, al moja ljubav je ludaaa...ja kad nismo zajedno, ja ceo dan cekam na njega, sve se vrti oko njega, sad da ne zalazim u detalje al ja sam izgubila svoj zivot...sve je njemu podredjeno...toliko ga obozavam i tako mu se divim...

E al ljubomorisanje me toliko psihicki narusava, ne izdrzivo sam ljubomorna na sve u vezi njega !!!

Device, mislis da necu imati tragican zivot po pitanju ljubavi ? jer za mene drugi muskarci ne postoje, svi ostali su mi nekako jadni i beznacajni u poredju sa njim...ja mislim da cu ga voleti vecno....

*

Van mreže dvostruka djevica

• 848
  • 44
  • I reč je dodir.. ako znaš..
« Odgovor #3 poslato: 11:22:59, 11.Jun.2013. »
Citat
E al ljubomorisanje me toliko psihicki narusava, ne izdrzivo sam ljubomorna na sve u vezi njega !!!

Device, mislis da necu imati tragican zivot po pitanju ljubavi ? jer za mene drugi muskarci ne postoje, svi ostali su mi nekako jadni i beznacajni u poredju sa njim...ja mislim da cu ga voleti vecno....
Mislim da ti je potreban neko ko će pred svima da pokaže da si mu najvažnija, ti si ta Ve u lavu koja bi  mu odmah prigovorila (čini ti se kupuje joj Tvoje poklone) ali ti ne da ovaj Mo u škorpiji i ta konj a taj Mo si takodje ti (vl tvog znaka) da otvoreno izneseš(bar ne pred njim) pa ljubomorišeš iznutra..
Ve0Ma, Mo0Pl, Mo90Ma, Ve90 Pl: poses i ljub.. ovaj poslednji kvadrat možda i najviše da pogrešne veze ali pune strasti
ne mogu više reći to je sve što znam, postavi još jednom pitanje da i drugi  dodaju
najbolje da se aktiviraš malo pa da na forumu odradiš natal besp (mah:mah)
« Najnovija izmena:: 11:25:36, 11.Jun.2013. dvostruka djevica »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000