Zdravo svima....

Ovako, imam jedan preveelik problem, zbog kojeg mi je zivot toliko...pretezak...jednostavno ne mogu da funkcionisem i ispunjavam, sto bi se reklo...svakodnevne aktivnosti....
Naime, problem je sto ludoo volim tipa, koji je stariji od mene 25 godina , zivi u Cro vecinu vremena, ozenjen je, drogira se, na kokainu je svakodnevno a uz sve to ceka ga zatvorska kazna od preko 2 godine....
Tu nema svetle tacke al ja hocu da umrem od ljubavnog bola, samo na njega mislim, kad nije samnom u bg, sto je pravo da kazem, vecina vremena meni se razum muti od zelje za njim, nocu ga sanjam...nenormalno ga volim....
ljubomorna sam i posesivna i neki djavo mi prosto mira ne da, ne zivim ko sav normalan svet...
Ljubomorisanje je mozda ono sto mi i vise ne da mira nego ludaa ljubav, jer jednostavno ja ne mogu da zivim sa nekim stvarima...to mi je neprihatljivo...da on ima zenuu, doduse zena danas jeste, sutra nije, da on nju smrtno voli, ne bi imao sve vreme devojke i ne bi mene ko luud jurio, tako sebe ponekad tesim, al sa druge strane on je pre 2 nedelje istoj toj zeni, za koju kad ga pitam...onako usput, kao spontano..jer ne mogu da pokazem kakva sam pacenica i kakva mi je to opsesija samo, on odmahne rukom i kaze...ma pusti nju, nije ona losa...al ti si moja...to i to...tebe volim toliko i toliko...al njoj je kupio autooo za rodjendan !!! i to kakav...da umresss i sa njom je bio u spaniji na mesec dana, ne samnom....
Moja ljubomoraaa je tolikoo velikaa, ko marakana...da ja svaku noc sanjarim da se nesto desi njegovoj zeni, tipa da se slupa u kolima ili cak i njemu nesto da se desi...tipa da overi sa kokom...i umre...eto koliko ga bolesnooo volim .......razum mi je toliko pomucen....
a veliki problem sem njegove zene je i ex devojka zbog koje ga je ostavljala zena i otisla u austriju svojevremeno...e tek to mi ne da miraaa, kad pomislim na to suze mi poteku...da je on toliko izgubio glavu za nekom prokletnicom da ga je zena ostavila, a zbog mene ga nije ostavljala....
Sve u svemu, toliko sam punooo psihicki narusena....ne mogu da dodjem sebi.....ljubomora, posesivnost i zeljaaa... me ubijajuuu....dodje mi da se u glavu tucem, ma da se izbodem...ja ne mogu da zivim bez njega, on je sve sto me u zivotu zanima i sve ostalo mi je toliko nebitno...a sa druge strane mene ovolika ljubav gusi...ja se ne javljam svojim prijateljima, zapostavil sam ceo svoj zivot...samo placem i kukam i patim...dok on uzivaaaa
Bila bih beskrajnooo zahvalna, ma do neba...da mi neko baci pogled na natalnu kartu i kaze kako mi se pisu stvari kad je ljubavvv u pitanju i uopste zivot......jer ja ne vidim svetlu tacku
evo moje natalne karte
http://oi39.tinypic.com/35bdm3q.jpg
ne znam dal moze da se ucita evo moj datum rodjenja 23.06 1991 god u 13 i 45 u beogradu