Koja je prava osoba za nas?

  • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže nevenica

  • ***
  • 1 862
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 39
  • Pol: Žensko
Koja je prava osoba za nas?
« poslato: 15:52:25, 17.Jul.2014. »
Uslov za dobru vezu ili brak je dobra i normalna devojka - čest je savet roditelja i prijatelja. Ali kako u ludilu koje nas okružuje pronaći takvu? Kako da je prepoznamo? I šta je karakteriše?

Nezavisnost i samostalnost ličnosti mogu da budu ključne osobine devojke za dugu vezu ili brak. Ona ima posao, svoja interesovanja, prijatelje. Vi joj niste sve u životu i spremna je da vam da isto toliko slobode koliko je i sama uživa. Pametna je i ume da vas nasmeje. Svesni ste toga da nedovoljno inteligentne dame vremenom dosade, pa čak i ako ima druge "prsate" kvalitete. Prava je ona sa kojom možete da pričate o svemu, ona koja vas razume i da vam dobar savet. Inteligentna žena će vas uvek iznenaditi, neće biti dosadna i naporna.

Ako i u krevetu želi iste stvari kao i vi, na pravom ste putu. Bitno je da u ovom segmentu imate slične potrebe, jer ako ste vi za "kožu i lisice", a ona vodi ljubav samo kad je svetlo ugašeno, raskid će brzo uslediti. Važno je samo da želite da zadovoljite jedno drugo u postelji, a savršenstvo dolazi s vremenom i praksom. Privlači vas, izgleda dobro, ali ne samo zbog vas, već zbog sebe. Naravno, ne mora po svaku cenu da bude klon Keli Bruk, ali je potrebno da se pored nje osetite vrednijim, boljim.

Jedna od bitnih stavki je i to da vas poštuje, da vas doživljava kao odraslu, zrelu osobu, kao sebi ravnog. Saslušaće vas, uzeti vaše mišljenje u obzir čak iako ste u žučnoj raspravi. Pored toga, većinu razmirica i sitnih svađa će zadržati za sebe, neće ih pričati mami, sestri, drugaricama. Potrudiće se da stvari sagleda iz vašeg ugla, jer je uzajamno poštovanje ključno za uspešnu vezu.

Savršena devojka vam dopušta da budete i ostanete muško! Neće vam braniti da idete na poker sa momcima, terati po svaku cenu da jedete voće za doručak i da pijete vino umesto piva. Žene menjaju muškarce, ali vam ovakve promene ne trebaju - ostanite svoji. Ako nađete onu koja razume da su muškarci i žene različiti, onu koja vam dopušta da budete svoji - ne puštajte je!

Ona prava će se potruditi da je zavoli vaša porodica. Imaće razumevanja za uvrnuti smisao za humor vašeg brata, izvešće vašu sestru u provod kad raskine sa dečkom. Onog trenutka kada primetite da vaši prijatelji ne prevrću očima ako im kažete da će vam se ona pridružiti, znaćete da je vole i da je postala deo ekipe. Ljubav se valjda podrazumeva, ali proverite da li je iskrena. Važno je da vas voli zbog onoga što stvarno jeste, a ne zbog onoga kako se predstavljate ili para i bogatstva koje imate. Ljudi kažu da se samo ljubav i siromaštvo ne mogu sakriti, zato je dobro osmotrite kad ste zajedno. Na kraju, ako je ona razlog zbog koga se trudite da budete bolji brat, sin ili drug, nemate razloga da se stidite, vreme je da priznate sebi, a i drugima koliko je ludo volite!

http://www.novosti.rs/vesti/zivot_+.303.html:500747-Kako-da-znate-da-je-ona-prava


Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...
 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
23 Odgovora
3772 Pregleda
Najnovije: 05:48:43, 11.Maj.2014.
plutonac
0 Odgovora
960 Pregleda
Najnovije: 21:02:59, 18.Sep.2012.
narcisa zec
14 Odgovora
3856 Pregleda
Najnovije: 15:34:55, 17.Apr.2014.
Malecki