Ko kako gleda utakmicu?

 • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže TF 2008

 • *******
  Moderator
 • 5 568
 • Zahvaljeno: 7 puta
 • 55
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Ko kako gleda utakmicu?
« poslato: 23:39:21, 16.Jul.2014. »
Ovnovi su nervozni navijači. Prvi dolaze na stadion, da slučajno nešto ne propuste. Dobro se pripreme, znaju sve o klubu ili sportisti za kojeg navijaju. Znaju da će se nervirati ako gubi onaj kojeg podržavaju, ali ih to ne sprečava da omiljena zaobiđu sportska dešavanja.

Bikovi vole navijanje u društvu. Vole da im bude udobno, pa će radije neki meč gledati kod kuće na TV, nego da idu na utakmicu. Vole da piju i jedu dok navijaju, da ugoste ekipu, ali i da odu kod nekoga.

Blizanci su najbolje informisani navijači. Često idu i u kladionice. Vole da znaju sve o klubu za koji navijaju, ali i o protivničkoj ekipi.

Rakovi tokom utakmice grickaju nokte. Ne treba da se klade jer ne mogu da podnesu da nisu u pravu. Okupljaju društvo kod kuće jer im je tako najlakše, ili utakmicu gledaju sa društvom u kafiću u kojem se osećaju kao kod kuće.

Lavovi navija za pobednike. Ne izjašnjavaju se pre nego što procene ko će verovatno pobediti. Vole da prate sport, ali i da se sportom bave. Žar takmičenja ih uzbuđuje.

Device uglavnom dobro prolaze u prognozama. Ako Vas zanima ko je kada bio povređen, čije dresove ko nosi, bilokoja sitnica ako Vas zanima, samo pitajte Device - oni pamte ono što nikog drugog ne zanima.

Vagama je teško da odluče za koga će da navijaju. Najviše bi voleli da kada bi se svaka utakmica završavala nerešeno. Pripadnici ovog znaka uvek gledaju širu sliku, ne samo jedan meč i tako procenjuju ko je zaslužio da pobedi. Ne nerviraju se previše, sem ako se klade.

Škorpije se ne opterećuju previše sportom, ali ako za nekog aipka reše da navijaju to je svim srcem. U stanju su i da se posvađaju sa neistomišljenicima, čaki potuku, zato se ne raspravljajte sa njima oko toga koj tim je bolji.

Strelac je onaj koji skače do plafona kada ekipa za koju navija da go. Ne ljuti se kada njegov tim izgubi i lako nađe sledeći tim za koji će navijati. Voli sport i uživa u svakoj utakmici.

Jarac nije baš zagrižen za sport, ali gleda utakmice koje su popularne. Kada odabere favorita prati ga verno, čak i u noćnim terminima, gleda produžetke, ne gubi lako strpljenje.

Vodolije uživaju u gledanju utakmica sa ekipom. Često ih možete videti i u kladionicama. Sport je za njih odličan način da se zabave, mada se dosta nerviraju ako njihov tim gubi.

Ribe sport prate kao pozorišnu predstavu. Omiljeno piće, zavaljeni u fotelji, gledaju utakmicu na TV dok im se ne prispava. Sutradan će pročitati u novinama ko je pobedio.

Mondo


 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
2 Odgovora
1240 Pregleda
Najnovije: 02:29:37, 29.Jul.2010.
narcisa zec
0 Odgovora
1164 Pregleda
Najnovije: 18:33:58, 17.Apr.2013.
Alicia
0 Odgovora
656 Pregleda
Najnovije: 12:51:09, 14.Jun.2016.
Miloš Mi.