Kako mi sebe vidimo, a kako zaista izgledamo

• Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Kako mi sebe vidimo, a kako zaista izgledamo
« poslato: 18:33:58, 17.Apr.2013. »
Pogledajte kako izgledamo zaista, kako mislimo da izgledamo, a kako nas neko drugi vidi.

Kompanija "Dove" napravila je neobičnu i zanimljivu kampanju - "Skice prave lepote". Žene koje su učestvovale sele bi na kauč, a od "misterioznog gosta" odvajala ih je zavesa.

Iza nje se krio Gil Zamora, forenzički crtač koji je radio za policiju i FBI. Ovakvi crtači obično, na osnovu opisa, skiciraju osumnjičene osobe.

"Pričaj mi o sebi. O svojoj kosi, kakve su ti oči, kog oblika ti je vilica. Koja je tvoja najistaknutija crta lica", zapitkivao je Zamora žene.

"Majka mi je rekla da imam veliku vilicu", "što sam starija, to sam pegavija", "lice mi je debelo", samo su neki od odgovora koje su žene dale.

Ali to nije sve. Organizatori su uparili dobrovoljnce dok su čekali svoj red, pa je svako od njih dobila i zadatak da opiše svoju novu drugaricu ili druga, kako bi je Zamora nacrtao.

"Ima lepe oči, koje blistaju kada se smeje", "sladak nosić"... Na osnovu ovih opisa, crtač se bacio na posao.

Izvor

Kako bi vi sebe opisali?

Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000