Saturn-Uran-Pluton

• Odgovora: 1

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Anastazija953

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Žensko
Saturn-Uran-Pluton
« poslato: 11:39:10, 13.Jun.2014. »
 (rzm) (rzm) (mah:mah) Pre svega da  pozdravim sve učesnike na Forumu. Ima zanimljivih tema a i odgovora...dopada mi se iskrenost, jer bez nje nema ni rešenja...tražim odgovore na mnoge astrološke aspekte
pa će biti i mojih pitanja...za sada, ako neko zna i želi da odgovori kako URAN deluje u natalnoj karti kada je u opoziciji a kako kada je u kvadratu sa planetama, jednom ili više, takodje - kako SATURN deluje u opoziciji i kvadratu a i sto to i PLUTON.. Teško je kada se zna da su neki aspekti jako opasni, ali je bitno da se može suprostaviti prirodi loših aspekata, pa čak njihovo loše dejstvo potisnuti... Znam da će biti pomisli kako se zna šta su kvadrati a šta ostali aspekti, i zašto pitam nešto što se više puta ponavlja...Kada razmišljam da se može nadji rešenje za potiskivanje loših aspekata, pomislilila sam kako planete i njihovi aspekti imaju uticaj na nas ako smo nespremni, pa me to asocira na raznovrsne vežbe, sportske ili već šta, razna oružja koja su u nama i kod nas ili kod drugih, pa ako nismo u stanju da prepoznamo vrstu oružja i posledice ako nismo spremni da ih na najbolji način koristimo u najmanju ruku da se branimo...svi aspekti čine celinu, ali uvek postoje oni moćni od kojih zavisi sav ishod, a TO je veština sa kojom se osoba može odbraniti ili napredovati... Pitanje, da je URAN u opoziciji ili kvadratu sa nekom planetom opasan ili štetan, ili ta opozicija može da pomogne osobi da se nečemu nauči ili usmeri i dugo radi na vežbama iako ih ne voli, da se menja iako to ne želi,,,koliko je takav uran dobročinitelj i može biti pozitivno iskorišćen,,,šta i čega se treba osoba osloboditi - i da li je oslobadjanje bitno i neophodno i kad URAN ima dobre aspekte, šta tada...da li osoba koja ima dobrog URANA može pomoći nekom iz druge priče,,,Takodje -Saturn, mnogi imaju strah da je on zlokoban, al on traži samo disciplinu i odricanje, što bi rekli -post,,,i to s vremena na vreme, da bi se Uranov uticaj isplatio kao investica u samoga sebe...Šta opozicija Saturna traži od osobe a šta kvadrat,,to isto i za Pluton...on koji od nevidljivog stvara vidljivo, vidljivo u nevidljivo...Da li je Pluton odgovoran za zla koja se dešavaju ili je već neko zlo došlo sa nama na ovaj svet...
da li je Pluton svevideći, iz mraka nas uvek neko gleda, a unutar nas neko živi ko zna sve...možda sam preterala a možda treba još neko potpitanje, samo bih volela da na jedan drugi način pričamo o planetama a to je kako se možemo menjati, jer je to moguće...Moj pozdrav-Anastazija

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 564
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Odg: Saturn-Uran-Pluton
« Odgovor #1 poslato: 22:19:11, 24.Apr.2018. »
  Astrologija i astrolozi još uvek nisu proverili u kojoj meri pojedinac može uticati na ono što mu je dato kroz natalne i tranzitne položaje. Jedino što se zna jeste da postoji tip ljudi koji su podložniji uticaju astroloških tela i tip ljudi kod kojih je ovaj uticaj manji jer za njih astrolozi tvrde da imaju veći prostor za odlučivanje.

Ova tri astrološka tela su spora, deluju dugo i svi znamo da je njihov uticaj generacijski. Njihov uticaj je šireg spektra nego li uticaj Merkura, Venere...
« Najnovija izmena:: 22:21:20, 24.Apr.2018. TF 2008 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000