Zakon privlacenja

• Odgovora: 18
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Presrećna

• **
  • 100
  • 3
  • Pol: Žensko
Zakon privlacenja
« poslato: 09:44:49, 07.Jun.2014. »
Nisam videla da postoji ova tema pa sam je otvorila.
Sta mislite o ovom zakonu?
Da li ga primenjujete?
Pisite sve sto znate a u vezi je sa zp-a. (mah:mah)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
Odg: Zakon privlacenja
« Odgovor #1 poslato: 10:03:38, 07.Jun.2014. »
verujem, primenjujem, radi  ;D samo treba biti opušten, uporan i strpliv i samo privlačiti
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Presrećna

• **
  • 100
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 10:34:18, 07.Jun.2014. »
I ja verujem u zakon  privlacenja. Najbitnije po mom misljenju je znati da zelja ipak treba da bude slobodna, ne stezati je i ne gusiti. Znaci ono drzati je kao malo vode na dlanu, da ne moze da ode ali da nije previse stegnuta. I ostvarice se. :00:

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #3 poslato: 10:36:45, 07.Jun.2014. »
i po mogućstvu raditi nešto da se pogura  ;D

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #4 poslato: 12:16:16, 18.Jun.2014. »
Malo pre sam o ovome pisao na drugom forumu.Ovde vidim da je ovaj zakon,za razliku od tog drugog foruma vise prihvceniji.
Verujem da ste naleteli na Anu sa you tube i njen "neki" "safari duha".Ja sam bas pre neki dan prvi put sasvim slucajno naleteo na to.Ono sto je ona rekla me je bas iznenadilo.Mada tim tako ljudima koji javno propagiraju te ideje,a mislim da ona i zaradjuje od toga,ja bas neverujem.Nekako sama ta cinjenica da je to njen posao mi ne uliva poverenje.Ali ono sto je rekla stoi.
Naime,ja sam za taj zakon tek pre 2-3 dana cuo.Nisam ni znao da "to" ima naziv i da to neko proucava.Meni su se u zvotu desavale puno nekih dogadjaja koji mogu da  budu vezane sa tim zakonom.Ispricacu jedan vise fantaziski,a po meni jedan malo jaca slucajnost,ali koja mi se vec nekoliko puta desavala.
Ja volim poneki put da slusam muziku.Za nju moram biti raspolozen.I uvek je vezujem za neka odredjena osecanja.Pa tako kada se kockice sloze,a neka mi se pesma bas svidi u stanju sam da je slusam 20-tak puta zaredom,a pevusim dan dva.Pa tako pre nekoliko dana sam bio u odlicnom raspolozenju.Dan pre sam pevusio neke pesme koje su mi se tako svidjele.Medjutim tog momenta mi je pala neka druga.Sto mi je bilo malo cudno.Medjutim,posto je radio bio ukljucen,majka slusa takodje muziku,ja pomislim da nece mozda sledeca pesma biti bas ta koja mi je pala napamet,jer bih bas voleo da je cujem.I bas ona i bude.Dakle solidno velika slucajnost.Mada ima tu nekih stvari koje bi mogle da objasne logicki zasto je to tako bilo.Ali to je velika prica i nije za ovde.Ali sve u svemu primetio sam da ima trenutaka kao da odredjene stvari privlacim.Bilo lose ili dobre.To sam primetio.E sad da li je to bas tako ili ima tu logicno objasnjenje nisam siguran.Ja verujem da ima,pa zato bas taj zakon ne uzimam zdrao za gotovo.
Neke stvari da bi dobio moras prvo da ih pustis.

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
« Odgovor #5 poslato: 11:39:58, 19.Jun.2014. »
Postoji zakon privlacenja samo ga treba razumeti  :namigivanje:
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #6 poslato: 11:25:51, 20.Jun.2014. »
Zakon privlacenja je svuda oko nas i ako obratimo paznju primetiti cemo mnoge stvari koje imaju smisla a primera je mnogo iz naseg zivota samo vratite film unazad.

*

Van mreže Presrećna

• **
  • 100
  • 3
« Odgovor #7 poslato: 23:40:12, 20.Jun.2014. »
Meni ovih dana ide super, pozitivna sam i nadam se cudima. :D Drago mi je sto znam da cenim zivot i vidim koliko je savrsen. Zp deluje i mnogo ali mnogooo je mocan. (e*e)  To mi sei svidja sto relativno brzo dobijem sve sta zelim, mislim kako ce tek biti za 5 meseci ako sad postizem mnoge ciljeve. Znam sta zelim i radim na tome i mogu reci bas se ispunjavaju moje zelje. Fascinira me ovaj zakon.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
« Odgovor #8 poslato: 13:24:23, 21.Jun.2014. »
Kod mene izgleda ovo ne deluje,koliko god da se trudim da budem pozitivna nikako da se desi nesto lepo  >:(
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #9 poslato: 17:29:29, 21.Jun.2014. »
Meni ovih dana ide super, pozitivna sam i nadam se cudima. :D Drago mi je sto znam da cenim zivot i vidim koliko je savrsen. Zp deluje i mnogo ali mnogooo je mocan. (e*e)  To mi sei svidja sto relativno brzo dobijem sve sta zelim, mislim kako ce tek biti za 5 meseci ako sad postizem mnoge ciljeve. Znam sta zelim i radim na tome i mogu reci bas se ispunjavaju moje zelje. Fascinira me ovaj zakon.
nemoj se samo zanositi da se ne razočaraš  ;D

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000