Malo pre sam o ovome pisao na drugom forumu.Ovde vidim da je ovaj zakon,za razliku od tog drugog foruma vise prihvceniji.
Verujem da ste naleteli na Anu sa you tube i njen "neki" "safari duha".Ja sam bas pre neki dan prvi put sasvim slucajno naleteo na to.Ono sto je ona rekla me je bas iznenadilo.Mada tim tako ljudima koji javno propagiraju te ideje,a mislim da ona i zaradjuje od toga,ja bas neverujem.Nekako sama ta cinjenica da je to njen posao mi ne uliva poverenje.Ali ono sto je rekla stoi.
Naime,ja sam za taj zakon tek pre 2-3 dana cuo.Nisam ni znao da "to" ima naziv i da to neko proucava.Meni su se u zvotu desavale puno nekih dogadjaja koji mogu da budu vezane sa tim zakonom.Ispricacu jedan vise fantaziski,a po meni jedan malo jaca slucajnost,ali koja mi se vec nekoliko puta desavala.
Ja volim poneki put da slusam muziku.Za nju moram biti raspolozen.I uvek je vezujem za neka odredjena osecanja.Pa tako kada se kockice sloze,a neka mi se pesma bas svidi u stanju sam da je slusam 20-tak puta zaredom,a pevusim dan dva.Pa tako pre nekoliko dana sam bio u odlicnom raspolozenju.Dan pre sam pevusio neke pesme koje su mi se tako svidjele.Medjutim tog momenta mi je pala neka druga.Sto mi je bilo malo cudno.Medjutim,posto je radio bio ukljucen,majka slusa takodje muziku,ja pomislim da nece mozda sledeca pesma biti bas ta koja mi je pala napamet,jer bih bas voleo da je cujem.I bas ona i bude.Dakle solidno velika slucajnost.Mada ima tu nekih stvari koje bi mogle da objasne logicki zasto je to tako bilo.Ali to je velika prica i nije za ovde.Ali sve u svemu primetio sam da ima trenutaka kao da odredjene stvari privlacim.Bilo lose ili dobre.To sam primetio.E sad da li je to bas tako ili ima tu logicno objasnjenje nisam siguran.Ja verujem da ima,pa zato bas taj zakon ne uzimam zdrao za gotovo.