Djevice- tvoja karta je manje vise ispala u vecini pozitivnim figurama... ti si mi prema ovom pitanju postavljena, malo nejasn, kao da si u fazi mnogobrojnih promjena, mislim da ima doze knfuzije vezan za ovo pitanje...zbunjenosti
sudija teme govori o dobitku- nagradjenom trudu i uspjehu, imaces neko uvecanja dobara ali svjedok blize buducnosti se nasao u negativnoj figuri - kao neka obeshrabrenost ili neka pasivnst koja ce nastupiti- nepovjerenje... ali sudija teme ipak govori o uspjehu - dobitku plus izvela sam ti pvmiritelja teme- ispada isto dobitak -tako da ja prema ovome zakljucujem da bi trebao biti pozitivan odgovor

..
dalje kuca realizacije plana nasla se u figuri novog pocetka, izazova, uspjeha , sporo ali pozitivno mijenjanje situacije mada vidim negativna ti je figura u kuci vrijednosti ,materijalni aspekti - ne bas u pozitivnoj figuri vec onako kao da si ogranicena , sputana tu ali pazi ista je figura i u kuci inostranstva trenutno -ili si sprecena da putujes zbog finiansija trenutno,neka blokada trenutno ti je u te dve kuce, ogranicene okolnosti... ali to ce biti prvlaznog karaktera da znas..
kuca koju isto uzimam kao p0kazatlej ishoda pokazuje mi figuru ostvarenja i uspjeha plana ... dalje posto ti je u kuci posla, svakodnevnice-zdravlja najpozitivnija moguca figura - slika stabilnosti,intelektualna i duhovna snaga u kuci karijere ipak ti je izazovnija figura- govori da svaka zurba i pozurivanje moze voditi ka neuspjehu i da treba prepustiti toku, mada ako radis ili neko nestabiln0 stanje, tu mi je slika pune energije ili si ovo ti djevojka puna energije i snage i spremna za borbu.. odusevljena akcijom, zelis nezavisnost...
Ne znam jesi udata ili imas momka-nemas ali stoji ti u kuici partnera figura najvece moguce srece- neki fin, stabilan partner,a i kuca ljubavi ti je u figuri dobitka tako da ne znam ali cini mi se da bi trebala da budes i na tvm polju na dobitku-pozitivna snaga u kuci ljubavi, rekla bih da imas neku vezu ili ces uskoro biti

u kuci komunikacije i ok0line, imas figuru sastanaka, razgvvora, prijatnih vijesti..interesantnih razgovora..
svjedok proslosti govori o slici borbe , neka nelagodnost djeluje mi kao da je bilo neko nezadovoljstvo u proslosti... sve u svemu djeluje mi pozitivan ishod ima nekih prepreka ili ce ih biti ali procice, javi eto koliko sam pogodila

sretnoo