Telenor mreza

• Odgovora: 29
Stranice: « 1 2 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Telenor mreza
« Odgovor #20 poslato: 19:57:23, 08.Sep.2010. »
     Telenor nudi besplatan pristup internetu      

Nova usluga Telenor Klik omogućava pripejd i postpejd   korisnicima te  mreže da pristupe internetu i sa jednostavnijih modela   mobilnih telefona  i potpuno je besplatna do kraja godine, saopštila je   danas ta kompanija                                                                                                               
  Kako se navodi u saopštenju, u okviru usluge dobija se i Telenor   pretraživač Opera Mini, koji omogućava pregled veb sadržaja kao na   računaru, i Telenor Komunikator, koji objedinjuje pristup imejl   servisima, socijalnim mrežama i četovima na jednom mestu (Facebook,   Twitter, Linked In, Hotmail, G-Mail, Yahoo, G-Talk i MSN).                                                         
  Slanjem SMS poruke sa tekstom Klik na broj 9000 korisnik dobija link ka   aktivaciji usluge i preuzima 150 megabajta Internet saobraćaja pune   brzine mesečno, što je višestruko više od prosečne potrošnje u Srbiji.   Telenorova mreža meri količinu potrošenog saobraćaja i obezbeđuje da   korisnik ima uslugu i pošto potroši početnih 150 megabajta bez ikakvih   dodatnih troškova. Nakon promotivnog perioda do kraja godine, cena   usluge će biti 290 dinara sa porezima, mesečno za postpejd, odnosno 30   dana za pripejd korisnike. 

Izvor:  Emg.rs

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #21 poslato: 22:46:43, 10.Sep.2010. »
U upotrebi  još jedan broj Telenorovog kontakt centra - 9000. Svi Telenorovi korisnici mogu  da pozivaju ovaj broj direktno, bez dodatnih prefiksa mreže. Korisnici drugih  mreža fiksne i mobilne telefonije Telenorov kontakt centar mogu dobiti pozivom  na broj 063 9000. Pozivanjem ovog broja korisnici mogu da provere mesečnu  potrošnju, podese telefon za korišćenje usluga, preslušaju informacije o  aktuelnoj ponudi ili traže pomoć operatera. Kontakt centar dostupan je 24 časa.

Tarifiranje ovih poziva za Telenorove pripejd i postpejd  korisnike se ne menja: preslušavanje snimljenih informacija je besplatno, a  ukoliko se uspostavi veza sa operaterom, cena poziva je 10 din, sa porezima.

Dosadašnji broj 063 9863 ostaje u upotrebi.       

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
  • Pol: Žensko
    • Facebook
« Odgovor #22 poslato: 17:27:03, 04.Okt.2010. »
Svim Telenorovim korisnicima omogućena je kupovina pametnih telefona HTC Desire i HTC Wildfire na šest mesečnih rata uz ugovornu obavezu na 24 meseca.
Telefoni sa Android operativnim sistemom i ekranom osetljivim na dodir preporučuju se uz „Prenesi plus“ pakete. To su paketi posebno namenjeni pametnim telefonima sa kojima neiskorišćeni minuti, SMS poruke i Internet saobraćaj iz prethodnog meseca mogu da se prenesu u naredna tri.  Zahtevni Internet korisnici mogu da odaberu između „Prenesi plus 500 megabajta“, „Prenesi plus 1GB“ i „Prenesi plus 2GB“.

Uz pametne telefone na rate u ponudi su i paketi „Prenesi“ i „Kombinuj“.
HTC Desire namenjen je zahtevnim korisnicima, koji žele da koriste Internet na mobilnom telefonu bez zastoja. Uz aplikacije MS Office i Adobe Reader sa ovim modelom moguće je stvarati dokumenta u pokretu.
HTC Wildfire je sličnih mogućnosti, namenjen ambicioznim korisnicima koji imaju sa ograničen budžet. Kao i HTC Desire, ovaj model omogućava konstantno korišćenje blogova, naloga na Fejsbuku i Tviteru. Prilikom  identifikacije poziva, korisniku se pojavljuje i trenutni Fejsbuk status osobe koja poziva. Svi ljubitelji fotografije mogu radove da postave direktno na svoj Flickr profil i da gledaju spotove na Youtube.
Ova dva modela su deo Telenorove ponude telefona koji se mogu kupiti na rate. Korisnik treba da ima samo ličnu kartu prilikom posete Telenorovoj prodavnici da bi ostvario tu mogućnost.
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #23 poslato: 11:05:06, 16.Nov.2010. »
Telenor omogućio korisnicima plaćanje preko mobilnog telefona

Zahvaljujući servisu PlatiMo Telenorovi korisnici će umesto novčanika nositi samo mobilni telefon. Projekat podržale četiri banke i Ministarstvo za telekomunikacije.

Vise informacija na Telenorovom sajtu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #24 poslato: 12:39:07, 19.Nov.2010. »
Pojednostavljenje ponude tarifnih paketa i promena cena

Telenor će pojednostaviti svoje pripejd tarifne pakete i omogućiti svojim korisnicima da lakše izaberu paket koji najviše odgovara njihovim potrebama i navikama. Tako, kompanija ukida četiri postojeća pripejd paketa, a korisnici koji ih trenutno koriste dobiće mogućnost da razgovaraju po nižim cenama. Korisnici paketa Jedna Cena, Više priče i Porodični prelaze na paket Tako lako, dok će korisnici paketa Moje vreme preći na paket Posle 4.

Korisnici će biti prebačeni na nove tarifne pakete 18. decembra 2010. Ukoliko žele korisnici mogu u svakom trenutku da se prebace na neki drugi tarifni paket, odlaskom u neku odTelenorovih prodavnica ili pozivanjem Kontakt centra na broj 063 9000. Promena tarifnog paketa se ne naplaćuje.

U tabeli se nalazi uporedni prikaz tarifnih paketa koji se ukidaju sa onima na koji korisnici prelaze - Tako lako i Posle 4.

Pored ovoga, korigovaće se neke cene u pripejd tarifama prema podacima prikazanim u tabeli dole. Ova promena biće na snazi takođe od 18. decembra. Svi korisnici i dalje mogu da koriste Telenorove usluge po najpovoljnijim cenama aktiviranjem ponuda na besplatnom servisu Moj meni (*111#) ili kupovinom nekog od tarifnih dodataka, koji obezbeđuju dodatne uštede.

Sve cene su prikazane bez PDV-a i PUMT-a

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #25 poslato: 19:22:28, 24.Maj.2011. »
500 minuta za razgovore u Telenor mreži i 500 poruka ka svim nacionalnim mrežama za samo 200 dinara

20. maj 2011 – U okviru usluge „Moj Meni“, Telenor pripejd korisnici sami biraju način komunikacije i servise koji odgovaraju njihovim potrebama, a najnovija ponuda im donosi velike uštede. Pozivom *111# na ekranu će se pojaviti tri opcije – „Pričaj i kuckaj“, „Pričaj i surfuj“ i „Kuckaj i surfuj“.

Za samo 200 dinara, novi korisnici mogu izabrati 500 minuta za razgovore u mreži i 500 SMS poruka, 500 minuta za razgovore u mreži i 50 megabajta ili 500 SMS poruka i 50 megabajta.

Korisnici koji su već napravili pravi izbor i koriste Telenor pripejd karticu, samo treba da pozovu Moj Meni na *111# i iskombinuju one usluge koje najviše koriste.
Više informacija o usluzi pogledajte na našem sajtu.
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže nevenica

• 1 862
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 39
« Odgovor #26 poslato: 10:59:34, 04.Avg.2011. »
Telenor renovira mrežu

29. jul 2011 - Vojvodina je prvi region Srbije u kome Telenorovi korisnici mogu da surfuju Internetom po višestruko većim brzinama nego do sada. Ovo je rezultat Telenorovog projekta renoviranja mrežne infrastrukture u ovoj pokrajini, koji je završen polovinom jula.

Projekat renoviranja mreže, započet sredinom 2010. godine, jedna je od najvećih kapitalnih investicija Telenora od dolaska na tržište Srbije. Planirano je da mreža na teritoriji cele zemlje bude potpuno obnovljena tokom prve polovine 2012.

Maksimalne brzine u gradovima u Vojvodini kreću se od 14,4 Mb/s do 21 Mb/s. Preuzimanje dokumenata, na primer, od sada će biti i do pet puta brže nego ranije.  Korisnici će osetiti promenu u brzini otvaranja stranica, postavljanju sadržaja na Internet i u kvalitetu veze.

Obnavljaju se svi vitalni delovi mreže, od radio i transportne mreže, do jezgra i servisnih platformi, a koristi se oprema najpoznatijih svetskih proizvođača, kompanija Huawei, Ericsson i Nera.

„Poslednjih godina svedoci smo brzih promena u razvoju Interneta u Srbiji. Razvoj usluga i navike korisnika idu u korak sa svetom, što zahteva mrežu koja će omogućiti brz i pouzdan protok podataka. Sve je više naprednih uređaja poput novih modela smart telefona i tablet računara koji najbolje funkcionišu u brzim mrežama. Korisnicima, kojima je pristup Internetu već postao svakodnevna potreba i navika, nudimo pouzdanu mrežu koja podržava napredne usluge i obezbeđuje najbrži Internet na svakoj lokaciji i u svako vreme,“ kaže Marek Slačik, izvršni direktor marketinga.

Paralelno sa unapređenjem mreže, Telenor uvodi na tržište uređaje – nove modeme i tablet računare - za mobilni pristup internetu velikim brzinama. Telenor u Srbiji jedan je od tri mobilna operatora u Evropi koji svojim korisnicima nudi uređaj Samsung Galaxy Tab 10.1.

Nova mreža štedi i do 30 odsto električne energije i na taj način doprinosi zaštiti čovekove okoline. Renovirana mreža biće spremna da podrži i dolazeću 4G tehnologiju.
Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #27 poslato: 14:05:04, 11.Dec.2011. »
1000 besplatnih minuta svakog meseca za postpejd korisnike, a za pripejd korisnike minut, SMS, MMS ili megabajt za dinar

30. novembar 2011 – Telenorovi postpejd korisnici od sada imaju na raspolaganju najveću ponudu mobilnih uređaja koja broji više od 100 modela najvećih svetskih proizvođača. Onima koji kupe neki od telefona, Telenor poklanja i posebna  iznenađenja u vidu besplatnih razgovora u okviru Telenor mreže do kraja 2012. i novogodišnji poklon.
Pripejd korisnici će na servisu „Moj Meni“ *111# imati na raspolaganju ponudu „Sve za jedan dinar“ u okviru koje će moći da razgovaraju, šalju SMS i MMS poruke i surfuju po ovoj ceni.
U okviru ponude „Sve za jedan dinar“, pripejd korisnici moći će da kupe jedinice koje mogu da iskoriste na sledeći način:
1 jedinica = 1 minut u Telenor mreži ili 1 SMS ili 1 MMS ili 1 MB u domaćem saobraćaju.
Ovaj bonus važi 7 dana od dana aktivacije. Svi korisnici koji ovu ponudu aktiviraju putem aplikacije „111 Meni“ dobijaju dvostruko veći broj jedinica po istoj ceni, a aplikaciju mogu besplatno preuzeti na stranici wap.telenor.rs/111meni.
Uz sjajne aparate poput Telenor One Touch, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Note, HTC Rhyme, HTC Sensation XL, Nokia 700,  i tablete Samsung Galaxy Tab i Galaxy Tab 10.1, Telenor vam nudi  i odgovarajuće Prenesi i surfuj tarifne pakete sa neograničenim Internetom. Uz Pametnu mrežu i preporučene pakete korisnici mogu da iskoriste sve prednosti pametnih uređaja.
Kompletna ponuda svih uređaja, uz mogućnost testiranja uređaja na licu mesta, biće izložena u novogodišnjoj Telenorovoj prodavnici ispred Ušće šoping centra, najvećoj ove vrste na Balkanu.

Postpejd ponudu korisnici će moći da aktiviraju do 15. februara, a  pripejd ponudu do 29. februara.

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #28 poslato: 11:09:02, 10.Feb.2012. »
Bonus saobraćaj za nove pripejd korisnike u Telenoru

Svi korisnici koji tokom februara kupe Telenor pripejd paket dobijaju bonus od 400 minuta, poruka ili megabajta koje mogu da iskoriste po želji.

Na primer, korisnik bonus može iskoristiti na 250 minuta razgovora u Telenorovoj mreži, 100 SMS poruka i 50 megabajta na Internetu, što je ukupno 400 bonus jedinica.

Ponuda se aktivira na servisu Moj Meni besplatnim pozivanjem koda *111# ili putem Moj Meni aplikacije koja se može besplatno preuzeti na stranici wap.telenor.rs/111meni.

Postojeći pripejd korisnici će tokom februara imati na raspolaganju ponudu  „Sve za jedan dinar“ u okviru koje dobijaju dvostruko više bonus jedinica u odnosu na cenu koju plaćaju.

Bonus je moguće koristiti nedelju dana od datuma aktivacije, a nakon isteka ovog roka uplatom od 99 dinara novi korisnik će dobiti 200 jedinica.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #29 poslato: 12:17:38, 04.Mar.2012. »
Novi internet tarifni paketi „Surfuj više 50“, „Surfuj više 30“, „Surfuj više 20“  i „Surfuj više 10“ dostupni su u Telenoru od 1. marta. Uz novu Pametnu mrežu sa brzinama protoka 5 puta većim u odnosu na prethodnu, korisnici će imati znatno unapređeno iskustvo pru surfovanju internetom.

Ovi paketi omogućavaju i neograničen pristup internetu, a ukoliko korisnik potroši gigabajte predviđene paketom po punoj brzini, on i dalje nesmetano pristupa internetu po smanjenoj brzini bez dodatnih troškova. Ukoliko korisnik želi da povrati punu brzinu potrebno je da aktivira dodatak „Surfuj brže“.

http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Telenor-u-Srbiji/Novosti/2012/Novi-Internet-tarifni-paketi-Surfuj-vise/?pn=1
Strah me čini jačim i boljim.

Stranice: « 1 2 3

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000