Telenor mreza

• Odgovora: 29
Stranice: « 1 2 3 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
Odg: Telenor mreza
« Odgovor #10 poslato: 23:51:58, 03.Dec.2009. »
Prepaid - 10 puta više!

Telenor će svim pripejd korisnicima koji pozovu Moj MENI 111 i izaberu opciju ”10 puta više” uvećati kredit 10 puta. Udesetostručeni kredit korisnici mogu da iskoriste na razgovore i video pozive, SMS i MMS poruke u Telenor mreži, tokom sedam dana od dana aktivacije.
Prilikom aktivacije, ponuđeni iznos će automatski biti uvećan deset puta i preseljen na poseban račun. Stanje uvećanog kredita korisnici mogu da provere pozivanjem broja *121*9#.
Svi zainteresovani korisnici mogu da pristupe servisu Moj MENI 111 besplatnim pozivanjem broja *111#, gde, pored ove ponude, mogu videti i niz drugih.
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #11 poslato: 18:45:09, 05.Dec.2009. »
Praznična ponuda za postpejd korisnike - u Telenoru besplatni razgovori za dvoje do kraja 2010. godine
– U okviru praznične ponude Telenorovi postpejd korisnici mogu da odaberu jednu osobu sa kojom će do kraja 2010. godine moći besplatno da razgovaraju – i to u oba smera.

Da bi u toku svakog meseca imali čak 1000 minuta besplatnog razgovora i mogućnost da u toku godine promene izabranog sagovornika, potrebno je da korisnici u periodu od 26. novembra do kraja januara potpišu ili obnove ugovor na 12 meseci ili duže.

Ova ponuda važi za sve korisnike sa mesečnom pretplatom od 500 dinara ili više. Njihov odabrani sagovornik može da bude Telenorov pripejd ili postpejd korisnik.
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #12 poslato: 18:45:54, 05.Dec.2009. »
Promene cena
Od ponedeljka 07.12.2009.  važe sledeće promene uslova korišćenja pripejd paketa:
    *Obračunski interval na paketima Priča, Standard, Posle 4, Jedna cena, Moje vreme, Više priče i Porodični promenjen je sa 60+30 na 60+60.
    *Uspostava veze na tarifnom paketu Poruke promenjena je sa 2,9 na 5,9 dinara, a na paketima Posle 4, Jedna cena, Moje vreme, Više priče i Porodični sa 2,9 na 3,9 dinara.
    *Cena razgovora van Telenor mreže u paketu Priča promenjena je sa 6,5 na 7,9 dinara.
    *Cena SMS-a u paktima Priča i Standard promenjena je sa 2,2 na 2,9 dinara.
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #13 poslato: 19:51:08, 01.Apr.2010. »
Unapređen tarifni paket „Prenesi“ - Više minuta i sms poruka, mogućnost kupovine mobilnog telefona

31. mart 2010 – Više besplatnih minuta i SMS poruka očekuje Telenorove korisnike koji se odluče za unapređeni postpejd paket „Prenesi“. Sve što ne potroše u jednom mesecu prenosi se i ostaje na raspolaganju u naredna tri meseca.
Uz ovaj paket korisnici će moći da kupe i mobilne telefone po nižim cenama.

Novi paketi „Prenesi 80“, „Prenesi 200“, „Prenesi 400“, „Prenesi 950“ i Prenesi „1850“ sadrže besplatne minute i SMS poruke ka svim mobilnim i fiksnim mrežama za saobraćaj u zemlji.
Korisnik prvo troši minute i poruke prenete iz prethodnih meseci, a nakon toga besplatne minute i poruke za tekući mesec.
Telenor je jedini operator u Srbiji koji korisnicima nudi pakete u okviru kojih je moguće prebacivanje nepotrošenih minuta i SMS poruka u naredna tri meseca.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #14 poslato: 19:57:20, 01.Apr.2010. »
Od 1. aprila za Telenorove korisnike važe nove cene poziva Telekomovih kratkih brojeva

Pozivi kratkih brojeva u fiksnoj mreži koji počinju cifrom 9, za Telenorove korisnike, biće naplaćivani na sledeći način:
Kratak broj*  Cena**

988               18,22 RSD/pozivu
9812             18,22 RSD/minutu
9822             9,11 RSD/pozivu
9823             9,11 RSD/pozivu
9844             9,11 RSD/pozivu

*Kratki brojevi mogu se birati sa svim prefiksima
**Cene su date bez Poreza na dodatu vrednost (PDV) i Poreza na upotrebu mobilnog telefona (PUMT)

Pozivi ka ostalim kratkim brojevim u fiksnoj mreži koji počinju cifrom 9, tarifiraju se u skladu sa tarifnim paketom korisnika po ceni definisanoj za pozive prema fiksnoj mreži.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #15 poslato: 15:14:52, 14.Maj.2010. »
Najpovoljniji međunarodni razgovori sa Telenorovim tarifnim dodatkom

Pozivi za sve korisnike već od 3,4 dinara po minuti, dodatkom pokrivene 44 zemlje
10. maj 2010 – Poziv ka inostranstvu već od 3,4 dinara po minuti omogućen je svim Telenorovim pripejd i postpejd korisnicima sa novim tarifnim dodatkom. Ovo je jedini servis u Srbiji koji po najpovoljnijim cenama omogućava direktne pozive ka fiksnim i mobilnim mrežama u inostranstvu sa mobilnog telefona, bez prethodnog pozivanja lokalnog broja, ukucavanja zvezdica, taraba i tajnih kodova.
Na primer, cena poziva ka fiksnim mrežama u Nemačkoj ili Austriji je 4,3 dinara po minuti, dok je ka mobilnim 18 dinara po minuti (cena bez aktiviranog dodatka je 49,9 din.). Za Hrvatsku ove cene su 3,4 dinara po minuti i 14,4 dinara po minuti (cena bez aktiviranog dodatka je 39,9 din.), za Ameriku i Kanadu 6 dinara po minuti i za fiksne i za mobilne mreže, itd (cena bez aktiviranog dodatka je 69,9 din.)*.
Tarifni dodatak se aktivira slanjem besplatne poruke sa tekstom „MP“ na broj 9000 ili putem menija *111#, izborom opcije „Tarifni dodatak“.

Tarifnim dodatkom pokrivene su 44 zemlje. Cena dodatka je 100 dinara bez poreza, naknada za uspostavljanje veze se ne naplaćuje, a pozivi se tarifiraju zaokruživanjem na minut.
Za pripejd korisnike dodatak važi 30 dana od datuma aktivacije, a postpejd korisnicima se dodatak automatski obnavlja sve dok se korisnik ne odjavi.
Više informacija na http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Usluge/Tarifni-Dodaci/Dodaj-medjunarodne-pozive/  ili u Telenorovom Kontakt centru na broj telefona 063 9863.

* Cene su prikazane bez poreza.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #16 poslato: 17:02:08, 31.Maj.2010. »
Nova ponuda

Telenorovi pripejd korisnici koji se preko usluge „Moj meni“ opredele za ponudu „Moj miks“ mogu za 200 dinara da kupe 400 minuta u Telenorovoj mreži, 400 SMS poruka i 40 megabajta u nacionalnom saobraćaju.
Servisu „Moj Meni“ pristupa se besplatnim pozivanjem koda *111#, gde u okviru ponude „Moj miks“, novi korisnik može kupiti svoj paket za 200 dinara. Paket važi 7 dana od dana aktiviranja.

Za postojeće pripejd korisnike ponuda je prilagođena njihovim navikama, a pozivanjem koda *111# mogu da saznaju koji je njihov ”Miks” i po povoljnim cenama kupe puno minuta, SMS poruka i megabajta.
Prilikom kupovine paketa, iznos po kojoj je paket ponuđen će automatski biti skinut sa računa korisnika, a usluga će biti odmah dostupna.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #17 poslato: 17:53:34, 06.Jun.2010. »
„Moj miks“ na servisu „Moj meni“
Za 200 dinara novi pripejd korisnici dobijaju 400 minuta u Telenorovoj mreži, 400 SMS poruka i 40 megabajta GPRS saobraćaja

31. maj 2010. – Svi novi Telenorovi pripejd korisnici koji se putem servisa „Moj meni“ opredele za ponudu „Moj miks“ mogu da kupe 400 minuta u Telenorovoj mreži, 400 SMS poruka i 40 megabajta u nacionalnom saobraćaju.
Servisu „Moj Meni“ pristupa se besplatnim pozivanjem koda *111#, gde u okviru ponude „Moj miks“, novi korisnik može kupiti svoj paket za 200 dinara. Paket važi 7 dana od dana aktivacije.
Za postojeće pripejd korisnike ponuda je prilagođena njihovim navikama, a pozivanjem koda *111# mogu da saznaju koji je njihov ”Miks” i po povoljnim cenama kupe puno minuta, SMS poruka i megabajta.

Prilikom kupovine paketa, iznos po kojoj je paket ponuđen će automatski biti skinut sa računa korisnika, a usluga će biti odmah dostupna.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #18 poslato: 11:24:38, 01.Jul.2010. »
Pozivanje besplatnih 0800 brojeva iz Telenorove mreže
30. jun 2010. -  Od 1. jula svim Telenorovim korisnicima biće omogućeno pozivanje besplatnih brojeva 0800. Besplatno pozivanje će važiti za pozive iz nacionalne mreže, dok će se pozivi ka ovim brojevima iz rominga naplaćivati po standardnoj ceni za roming pozive u toj zoni.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #19 poslato: 20:21:50, 11.Avg.2010. »
Da bi koristili MMS uslugu, neophodno je da imate aktiviran GPRS i MMS, što možete učiniti pozivanjem našeg Call Centra na broj 063 9863.
Maksimalna večina MMS-a je 300KB pri slanju u okviru mreže i 200KB u slučaju slanja van mreže.

Stranice: « 1 2 3 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000