Sex saveti slavnih

 • Odgovora: 0

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

 • *******
  Marketing menadzer
 • 5 202
 • Zahvaljeno: 41 puta
 • 192
 • Pol: Muško
 • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
Sex saveti slavnih
« poslato: 22:03:19, 20.Jan.2014. »
Razgolitite se
Kristina Agilera i njen bivši suprug Džordan Bretman obožavali su "Gole nedelje". U jednom intervjuu rekla je da su nedeljom sve radili goli - kuvali, čistili, sve. Tako su se, dodaje, zbližili i osvestili svoju senzualnost.

Budite zaigrani
Džadu Pinket i Vila Smita rastavili su se zbog treće osobe, ljubomore... Džada kaže da su strast održali seksom na neobičnim mestima, kao recimo na puteljku uz autoput.

Budite zločesta devojka
- I dalje sam zločesta devojka. To što imam šestoro dece ne znači da sam Majka Tereza. I dalje imam zločestu stranu, ali ona sada pripada samo Bredu - kaže Anđelina Džoli.

Nemojte zaspati
- Svako veče idem u krevet s Dejvidon Bekamom. Nešto zaista ne bi štimalo kad bih zaspala budući da nema žene koja ne želi da bude na mom mestu - kaže Viktorija Bekam.

Odvojite vreme jedno za drugo
- Oboje radimo tokom nedelje i vidimo se za vikend. Ali vikendi su zato uvek rezervisani samo za nas - rekla je Eva Longorija o odnosu s bivšim mužem, Tonojem Parkerom.

Obeležite teritoriju
- Imala sam seks u 50 saveznih država i to većinom kad sam bila mlađa, na putovanjima - kaže Eva Mendes. Glumica preporučuje ljubavnicima da seksom obeleže destinacije koje posećuju.

Slušajte muziku
- Siguran sam da nisam jedini na svetu koji sluša Maraju Keri dok ima seks. Meni je bolje jer, eto, imam seks s Marajom Keri - rekao je Marajin suprug Nik Kenon.

Nemojte imati seks sa strancima
- Pomisao na seks s nekim koga ne poznajem mi je grozna! Muškarci moraju zaslužiti privilegiju da budu intimni sa ženom - smatra Šeril Kol.

Seks u trudnoći
- Kad je žena trudna sve je tako nekako uzbudljivo. Ja sam se osećala sjajno, oblo, puno i bila sam kreativna u krevetu kao nikada dotad - otkrila je Anđelina Džoli.

Budite divlji
- Kad je reč o seksu, zagovornik sam onih fora "Opali me toljagom po glavi, baci me preko ramena, ja sam žena, ti muškarac!" U krevetu sam divlja kao životinja - kaže Kameron Dijaz.

Izvor: 24 sata


Strah me čini jačim i boljim.
 

 

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.


Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000

Related Topics

  Naslov teme / Započeo Odgovora Najnovije:
3 Odgovora
2911 Pregleda
Najnovije: 12:45:23, 20.Dec.2009.
miss80
3 Odgovora
2261 Pregleda
Najnovije: 14:04:09, 23.Sep.2011.
Maestro
0 Odgovora
895 Pregleda
Najnovije: 14:19:59, 14.Dec.2014.
nevenica