Polaganje TOEFL ispita?

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Mustra

• *
  • 2
  • 0
  • Pol: Žensko
Polaganje TOEFL ispita?
« poslato: 11:00:39, 04.Okt.2013. »
Cao ljudi,
da li je neko imao iskustva sa Toeflom i ako jeste da li ste se spremali za taj test? Planiram da studiram napolju a treba mi polozen bilo koji medjunarodni ispit... Pisite mi hitno mi treba :)

*

Van mreže Klir

• *
  • 12
  • 1
  • Pol: Muško
Odg: Polaganje TOEFL ispita?
« Odgovor #1 poslato: 08:47:39, 10.Okt.2013. »
Super je toefl trebalo bi to da zavrsis ako vec imas na umu. Odlicno je imati sertifikat za engleski to se mnogo ceni. Ja sam isao u skolu engleskog na pripreme. Imao sam super profesorku i odlicno mi je isao taj toefl. cuo sam da je ielts na isti kalup ali zavisi za sta ti treba. Mora da se uci ali moj ti je savet da nadjes neku skolu gde ces to pripremati, jer ako to krenes sam... iskomplikovace se...

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
« Odgovor #2 poslato: 15:00:16, 10.Okt.2013. »
Pre svega da te pitam sta planiras da studiras vani i u kojoj Zemlji?
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže Kravmag

• *
  • 6
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 12:31:50, 15.Okt.2013. »
Ja nisam polagao ali sam cuo da je dosta tesko poloziti i da ti treba dosta vremena za ucenje. Probaj da se raspitas koji je laksi ako ti je svejedno :) a sto se tice tih prirprema najbolje ti je da odes u neku skolu ako mozes da priustis pa da se ne razmisljas koliko si spremio.

*

Van mreže Mustra

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #4 poslato: 10:51:51, 22.Okt.2013. »
Hvala svima na odgovorima. Uspela sam da se snadjem nekeko. Raspitala sam se po skolama generalno oko spremanja toefla i cene nisu bas male ali dosta toga nude i dosta toga je ukljuceno u cenu. Prilicno su mi razjasnili neke stvari koje su mi bile nejasne. Ovo je intenzivni kurs tako da mi bas to odgovara, po ceo dan ucim engleski. Nadam se da cu poloziti iskreno. Inace dobro je sa profesorkom mnogo mi je lakse nego onda kada sam sama nesto pokusavala. Ima i korisnih internet stranica koje su mi dali. Pa eto mogu vam to barem proslediti ako neko bude spremao. http://www.britanicca.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=82&Itemid=103

*

Van mreže Klir

• *
  • 12
  • 1
« Odgovor #5 poslato: 11:11:02, 23.Okt.2013. »
ma nema na cemu, drago mi je da si uspela da nesto uradis. a britanicca nije losa, ja sam ti rekao bilo koju skolu da izaberes mnogo ce ti biti lakse! Hvala za linkove :)

*

Van mreže Anchika

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 10:28:59, 18.Dec.2013. »
Cao, treba i ja da krenem na pripreme za TOEFL radi studiranja u inostranstvu.Jel moze neko da mi preporuci najbolju knjigu i vreme koliko je potrebno otprilike da se spremi test? Plasi me sto je vremensko ogranicenje u odgovovaranju na testu bas malo i da ce mi to stvarati pritisak  :-[

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000