Te slučajeve treba nazvati psihopatama. I skidam kapu za hrabrost da iskucaš i prisetiš s svega toga.
Ali ja sam ovu temu napravio zbog jedne malo drugačije situacije koju sam video.
Čovek od 41 godina tuži i tako proganja svoju bivšu ženu i maloletno dete. Živeli su zajedno 13 godina (ne baš najsrećnijih) kada je on odlučio da napusti ženu i dete (kao dogovor između para, stan je bio na detetovom imenu, tako da isterivanja nije moglo biti). Okej, desilo se jbg. Ali posle ovoga nastaje problem, on je detetu na pitanje ''Koji je razlog razvoda?'' odgovorio sa ''Treba i ja da imam ženu i dete i krov nad glavom!'', pa gde to da kažeš detetu od 13 godina koje si napustio?! Posle toga se desilo još svašta dok nije došlo do toga da je on obio bravu, upao u stan i isterao ih. Sud, naravno, ne radi kako treba, 8 dana u kojih bi trebalo da naprave ročište je postalo 8 meseci. A tužbe, jaooooj, to ne mogu ni da opišem kakve gluposti su napisane, došlo mi je da polomim sve u sobi iako sam smirena osoba. Klevete, idiotluci, ma nema šta nema, ono bre služi samo za pljuvanje deteta (da, DETE JE TUŽIO!). Prosto čovek kad pogleda pomisli ''Ko beše rekao da ne postoji potpuno zlo? Taj je usr'o motku!'' (da izvinete na rečniku).