Raspadnuti brakovi

• Odgovora: 14
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ekriven

• **
  • 126
  • 4
  • Pol: Muško
  • Samo vas gledam.
Raspadnuti brakovi
« poslato: 21:18:47, 15.Sep.2013. »
Dakle, ne brakovi u kojem su se parovi samo razveli, nego da drugi partner vas proganja i uništava vaš život na svaki mogući način (praćenje, vređanje, tuženje na sudu...). Nažalost, ovo je počelo često da se dešava, često uvlačeći decu u to. Razlog tome je što svako može da bude roditelj, što, kao što vidimo, i nije dobra stvar.

Koja su vaša mišljenja o tome? Šta biste vi uradili da vam se desi ovaj slučaj?

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
Odg: Raspadnuti brakovi
« Odgovor #1 poslato: 22:27:31, 15.Sep.2013. »
Zanimljiva tema. Na srecu ovo iz svog licnog iskustva ne mogu da komentarisem jer je moj razvod prosao najbolje sto je mogao,a ni posle nije bilo problema. Ali sam zato imala tu nesrecu da naletim na nekog sa kim nisam bila cak ni u nekoj vezi ko me je dve godine onako na finjaka proganjao a takve osobe su mnogo gore od onih koji prete i slicno jer od njih ne znas sta mozes da ocekujes i kad.  >:(
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Ekriven

• **
  • 126
  • 4
  • Samo vas gledam.
« Odgovor #2 poslato: 22:59:52, 15.Sep.2013. »
Ou, to je jezivo već... Prestao da te prati ili si zvala policiju?

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #3 poslato: 23:48:20, 15.Sep.2013. »
Duga je to prica  :P. On je inace dobio zadatak od roditelja mog bivseg decka da nam rasturi vezu samo sto nije racunao na to da ce i da se zaljubi,pravio mi razne smicalice uglavnom preko drugih a onda zvao kao da vidi kako sam i da mi ponudi rame za plakanje,zaduzio druge da me prate i izvestavaju ga sta radim kao da smo u vezi,psihicki me maltretirao. A ni sam nije primetio kad je postao opsednut sa mnom. A posle dve godine kad mi je unistio sve sto je mogao i kad me totalno psihicki izmucio resila sam da to prekinem,bila jako drska i bezobrazna prema njemu i nije me bilo briga da li ce nesto da mi uradi. To je upalilo pa je bar trenutno prestao da me davi,nema ga zadnjih meseci. Kao u spanskoj seriji  :D

*

Van mreže mikan

• 732
  • 20
« Odgovor #4 poslato: 12:15:59, 16.Sep.2013. »
To ne deluje normalno jer svako ima pravo na svoj zivot. Ako vec neko ne zeli vise da bude u tom braku najbolje je da se sporazumno razvedu i da decu postede maltretiranja. Tu se postavlja pitanje i ponasanja jedne osobe koja se pretvara i kada to druga osoba shvati nastaje haos jer shvata da je izigrana. U vecini slucajeva tada se ne obraca paznju na decu jer i prva osoba nije obracala paznju kada je zavlacila ovu drugu. To je zacarani krug povredjivanja i losih stvari sto obicno sud, policija i razne druga institucije moraju da razrese na kraju (*o*)

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #5 poslato: 12:43:10, 16.Sep.2013. »
Bas iz tog razloga da dete ne bi ispastalo sam se i trudila da ne teram inat,a i moj bivsi muz se trudi da bude ok i pomogne koliko moze. Sto se tice nasih privatnih zivota u to se ne mesamo jedno drugom i to je to. Zato valjda i nema problema

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #6 poslato: 21:48:19, 16.Sep.2013. »
Mišljenja sam da se treba istrgnuti iz toga koliko je moguće jer je bespotrebno ulaziti u neke direktne ili indirektne sukobe.
I za vas i za decu je ipak to najbolje rešenje jer život ide dalje. Neke situacije to omogućuju, neke ne.
Sve zavisi i od onoga šta se dešavalo pre nego što je došlo do tih komplikacija jer je nedge neminovno da se konfrotirate sa drugom stranom.
Prema tome, deca treba da budu što manje u tome što se dešava medju vama.

*

Van mreže Ekriven

• **
  • 126
  • 4
  • Samo vas gledam.
« Odgovor #7 poslato: 23:34:45, 16.Sep.2013. »
Hm, slažem se sa tobom Čarobnjače, ali tema je kada drugi partner ne brine ni za šta i progoni. Jednostavno budala (ili zaglupljen) čovek koji prosto ne može da prihvati neke promene.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #8 poslato: 23:43:52, 16.Sep.2013. »
To su uglavnom osobe koje ne mogu da prihvate poraz,a protiv takvih je mnogo tesko da se covek izbori.

*

Van mreže Ekriven

• **
  • 126
  • 4
  • Samo vas gledam.
« Odgovor #9 poslato: 23:57:53, 16.Sep.2013. »
Što je najgore, ljudi uvide kakav je neko na teži način.

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000